Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot pyöräosastolle / Polkupyörän tilaaminen verkkokaupasta

Polkupyörän tilaaminen verkkokaupasta

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. TOIMITUSAIKA?

Pyörien toimitusaika vaihtelee 5-10 arkipäivän välillä tilaushetkestä ja kampanjasta riippuen. Ennen pyörän toimitusta säädämme vaihteet ja jarrut ja tarkastamme pyörän kaikki toiminnot. Tämä vaikuttaa osaltaan hieman toimitusaikaan (*Huom. alle 300€ maksavat pyörät toimitetaan ilman säätöjä ja valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.)

 

2. TOIMITUSTAPA JA HINNAT?

Toimitus lähimpään postitoimipaikkaan: 9,90€

Kotiinkuljetus: 19,90€

 

3. PYÖRÄLAATIKON KOKO? 

Polkupyörät pakataan valmistajan pahvilaatikkoon jotta pyörä säilyisi ehjänä kuljetuksessa. Pakettien koot vaihtelevat pyörämerkkien ja mallien kesken, mutta karkeasti ne ovat:

12” lastenpyörät: 75cm x 50cm x 25cm

16” lastenpyörät: 110cm x 75cm x 18cm.

Aikuisten pyörät:

 

4.MITÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ?

Huomioithan, että kaikkiin pyörämalleihin ei kuulu polkimet automaattisesti mukaan. Polkimet on mainittu erikseen tuotetiedoissa, joten muista tarkistaa tämä tilauksen yhteydessä. 

Voit lisätä polkimet tilauksellesi helposti tästä

 

5. LISÄVARUSTEIDEN TILAAMINEN?

Polkupyörät toimitetaan alkuperäisessä laatikossaan ilman lisävarusteita. Mikäli olet tilannut lisävarusteita ne toimitetaan sinulle erillisessä paketissa. 

Lisävarusteita ei asenneta valmiiksi kuljetuksen vuoksi. Yleisimmät lisävarusteet ovat lokasuojat, lukko, tavarateline ja seisontatuki. Voit tilata ne helposti täältä 

 

6. MITÄ TYÖKALUJA TARVITSEN, ETTÄ SAAN PYÖRÄNI AJOON?

Kaikki* pyörät toimitetaan esikasattuna (*poikkeuksena alle 300€), ja saat pyöräsi ajovalmiiksi muutamalla työkalulla:

- Pumppu. Suosittelemme jalkapumppuja, sillä ne ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Tutustu valikoimaan 

- Kuusiokoloavainsarja: Näppärä työkalusarja, kuten esimerkiksi tämä 

- Poljinavain: (Tähän käy myös 15mm lenkkiavain, mutta poljinavain on huomattavasti mukavampi käyttää). Tilaa poljinavain täältä

 

7. MITEN KASAAN PYÖRÄN AJOVALMIIKSI ITSE?

Saat pyöräsi ajovalmiiksi seuraavien ohjeiden avulla. Mikäli epäröit pyörän kasaamisessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.  

* Nosta pyörä pois laatikosta, ja poista kaikki pakkausmateriaali rungon ja osien ympäriltä.

* Käännä ohjainkannatin suoraan eteenpäin. 

* Kiinnitä ohjainkannatin päällä olevasta kuusiokolopultista. HUOM! Mikäli kannattimessa on kiristyspultit myös sivuilla, kiristä päällä oleva oleva pultti ensin. Sen tulee olla kireällä, muttei tarvitse vääntää väkisin ja liian tiukkaan. Älä käytä siis liikaa voimaa. Mikäli kiristät pulttia liikaa, ohjainlaakeri kiristyy liian kireälle ja ohjaamisesta tulee jähmeää.

* Mikäli ohjainkannattimessa on kiristyspultit myös sivuilla, Kiristä ne nyt napakasti.

* Asenna seuraavaksi ohjausntanko ohjainkannattimeen. Tarkasta, että ohjaustanko on suorassa, ja jarrukahvat oikeassa asennossa. Kiristä napakasti.

* Asenna satula sopivalle korkeudelle.

* Asenna eturengas pyörään, ja kiristä se napakasti. HUOM! Eturengas on paras asentaa siten että rengas on maassa, jotta se on varmasti pohjassa ja oikealla paikallaan.

* Asenna polkimet ja kiristä ne napakasti. HUOM! Polkimissa on erikätiset kierteet! Molemmat kiristyvät samaan suuntaan. Polkimista löytyy merkinnät "L" vasen ja "R" oikea. "R" tulee kiinnittää voimansiirron puolelle (kampeen jossa rattaat kiinni). Varmista, että poljin menee oikealle kierteelle. Hyvä keino on pyörittää poljin kierteelle ensin käsin, ja kiristää vasta lopuksi työkalulla. 

* Tarkista, että jarrut toimivat ja että kaikki osat ovat kunnolla kiinni. Mikäli olet epävarma pyörän toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, tai käytä pyörää liikkeessämme.

* Huomioithan, että vaikka vaihteet säädetään ennen toimitusta, uuden pyörän vaihdevaijerit tulevat venymään hieman alussa.Ensihuolto onkin todella tärkeää tehdä 100-300km sisäänajon jälkeen. 

 

8. PYÖRÄNI ON VAURIOITUNUT KULJETUKSESSA?

Mikäli tilaamasi pyörä on saanut osumia kuljetuksen aikana otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Ota valmiiksi esille FI_ -alkuinen tilausnumerosi, ja ota pyörästä, sekä kuljetuslaatikosta havainnollistavat kuvat.

 

9. PYÖRÄÄNI EI OLE SÄÄDETTY ENNEN TOIMITUSTA?

Alle 300€ hintaiset pyörät toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ilman esisäätöjä. Mikäli tilaamasi pyörä on yli 300€ arvoinen, ja säädöt on pielessä olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse. 

 

10. PYÖRIEN TAKUUT?

Rungolla ja haarukalla on elinikäinen takuu. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-ainevirheistä johtuvat viat. Viat, jotka johtuvat; tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä käytöstä, vuokra- tai kilpailukäytöstä, virheellisistä asennuksista sekä korjauksista eivät kuulu takuun piiriin.

11. PYÖRIEN HUOLTO?

Tarjoamme kaikille* XXL:stä ostetuille polkupyörille kolmen vuoden huoltopalvelun. Huoltopalvelu myönnetään alkuperäiselle omistajalle. Palvelu sisältää kolme kausihuoltoa. Kausihuollossa vaihteet & jarrut säädetään, pinnojen kireys ja pyörän kunto tarkastetaan. Tämän palvelun saa käyttää kerran vuodessa, 3 vuoden aikana. Huom. uusittavat osat ja lisätyöt veloitetaan erikseen. Huollot suoritetaan XXL-tavarataloissa. Saat saman palvelun kaikista tavarataloistamme riippumatta siitä, mistä tavaratalosta olet pyöräsi ostanut.

* ei koske 16"- ja sitä pienempiä lasten polkupyöriä. 

12.  LISÄVARUSTEIDEN ASENNUTTAMINEN XXL-TAVARATALOSSA?

Lisävarusteiden asentaminen maksaa 29,90€. Katso huoltohinnastomme ja huollon yhteystiedot täältä 

 

13. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS?

100 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkossa.

 

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös