Vantage V, urheilukello sykemittauksella, Valkoinen

349€

Tuotekuvausarrow down icon
Huippuluokan GPS-multisport-urheilukello. Luotettava sykemittaus yhdistää optisen sykemittauksen ja ihokosketusmittauksen. Paino 66 g.

Vantage V antaa tarkat sykemittaukset vaativimmissakin olosuhteissa. Palautumisen varmistamiseksi ja rasituksen seurantaan kellossa on Training Load ja Recovery Pro -ohjelmat, joka analysoivat rasitusta ja palautumisen tarvetta.

Polar Vantage V tukee yli 130 urheilulajia ja on ensimmäinen urheilukello, joka mittaa juoksutehon suoraan ranteesta – ylimääräisiä juoksusensoreita ei tarvita. Ultrapitkä virrankesto varmistaa sen, että treenidataa kertyy myös kaikista pitkäkestoisimmista suorituksista.

TRAINING LOAD PRO
Tarjoaa hyvän yleiskuvan harjoituksen rasituksesta (aerobinen kunto, lihaskunto ynnä muuta). Tiedot ovat luettavissa heti harjoituksen jälkeen ja tallentuvat myös pitkäaikaiseen tarkasteluun.

RECOVERY PRO
Auttaa ehkäisemään ylisuorituksia ja vammoja, antamalla palautetta päivittäisestä sekä pidemmän ajan palautumisen tarpeesta.

POLAR PRECISION PRIME
Uusi Polar Precision Prime™ -yhdistelmäanturiteknologia varmistaa, että Polar Vantage M mittaa sykkeen ranteesta tarkasti haastavimmissakin olosuhteissa.

JUOKSUTEHO
Urheilukellossa on maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus suoraan ranteesta – ylimääräisiä juoksusensoreita ei tarvita.

RUNNING PROGRAM
Harjoittelu yksilökohtaise sti räätälöidyn juoksuohjelman puitteissa yksilöllisiä tavoitteita kohti. Valittavana neljä juoksuetäisyyttä. 5000 metriä, 10 000 metriä, puolimaraton ja maraton.

RUNNING INDEX
Laskee VO2maks-arvon juoksun aikana. Mahdollistaa juoksusuorituksen kehityksen seurannan.
GPS & KORKEUSMITTARI
Rekisteröi nopeuden, etäisyyden, reitin, korkeuden ja nousun prosenteissa.

YLI 130 URHEILULAJIA
Valittavana 130 urheilulajia. Urheilukelloon voi tallentaa 20 omaa lajiprofiilia ja tallentaa niille asetukset (sykkeet, nopeudet tai tehoalueet). Lajikohtaisia harjoitustuloksia voi seurata harjoituspäiväkirjasta Polar Flow -sovelluksessa.

SLEEP PULS
Polarin edistynyt Polar Sleep Plus Tm analysoi unirytmin. Seuraamalla ja noudattamalla unirytmiä palautuminen paranee ja suorituskyky nousee.

POLAR FLOW FOR COACH
Anna valmentajallesi pääsy harjoitustietoihisi maksuttoman Polar Flow for Coach -palvelun avulla.

Tuotetiedot:
- Integroitu GPS/GLONASS: Nopeus/tempo, etäisyys, A-GPS
- Korkeusmittari: Korkeus, nousu/lasku ja nousu prosenteissa
- Syke: Sykemittaus ranteesta tai sykesensorin avulla, jatkuva sykemittaus
- Näyttö: 1,2 tuuman värillinen kosketusnäyttö, resoluutio 240 x 240, Gorilla-lasi
- Toimintonäppäin: 5 toimintonäppäintä WR30
- Akku: Ladattava, USP-portti, 320 mAh:n litiumpolymeeriakku
- Virrankesto harjoituksissa: 40 tuntia GPS:llä ja optisella sykemittauksella. Viikko päivittäiskäytössä (tunti harjoittelua, optinen sykemittaus, ei viestihälytyksiä). Noin 24 päivää päivittäisessä aktiivisuuden seurannassa
- Yhteys: USB-kaapeli synkronointiin (PC ja Mac) BT Smart synkronointiin älypuhelimen kanssa. Yhteensopiva STRYD-sensorin kanssa. Ohjelmapäivitykset myös puhelimen kautta.
- Koko: 46 x 46 x 13 mm
- Paino: 66 g

Muut yksityiskohdat:
- Tutustu myös Polar Flow- sekä valmentajille kehitettyyn Polar Flow for Coach -harjoitusohjelmiin.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä