Polar Vantage M, urheilukello, Musta

242€

Tuotekuvausarrow down icon
Urheilukello GPS:llä ja tarkalla Polarin rannesykemittauksella. Asetukset yli 130 urheilulajille. Vaihdettava hihna. Paino 45 g.

Kello on täynnä teknisiä työkaluja, jotka helpottavat rikkomaan kaikki aikaisemmat henkilökohtaiset ennätyksesi. Esimerkiksi palautumisen varmistamiseksi ja rasituksen seurantaan urheilukellossa on Training Load Pro -toiminto, joka analysoi jokaisen suorituksen ja muuttaa sen dataksi.

Juoksijan kannattaa ottaa käyttöön Running Index -toiminto, jonka avulla voidaan varmistaa VO2max-arvo ja seurata juoksusuorituksen kehittymistä.

Valitse yli 130 urheilulajista ja lisää suosikkilajiesi profiilit. Lisäksi Polar Vantage M -urheilukelloon on saatavana vaihtorannekkeita, jolloin tyyli on taattu kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

TRAINING LOAD PRO
Tarjoaa hyvän yleiskuvan harjoituksen rasituksesta (aerobinen kunto, lihaskunto ynnä muuta). Tiedot ovat luettavissa heti harjoituksen jälkeen ja tallentuvat myös pitkäaikaiseen tarkasteluun.

POLAR PRECISION PRIME
Uusi Polar Precision Prime™ -yhdistelmäanturiteknologia varmistaa, että Polar Vantage M mittaa sykkeen ranteesta tarkasti haastavimmissakin olosuhteissa.

YLI 130 URHEILULAJIA
Valittavana 130 urheilulajia. Urheilukelloon voi tallentaa 20 omaa lajiprofiilia ja tallentaa niille asetukset (sykkeet, nopeudet tai tehoalueet). Lajikohtaisia harjoitustuloksia voi seurata harjoituspäiväkirjasta Polar Flow -sovelluksessa.

RUNNING PROGRAM
Harjoittelu yksilökohtaisesti räätälöidyn juoksuohjelman puitteissa yksilöllisiä tavoitteita kohti. Valittavana neljä juoksuetäisyyttä. 5000 metriä, 10 000 metriä, puolimaraton ja maraton.

RUNNING INDEX
Laskee VO2maks-arvon juoksun aikana. Mahdollistaa juoksusuorituksen kehityksen seurannan.

SLEEP PULS
Polarin edistynyt Polar Sleep Plus Tm analysoi unirytmin. Seuraamalla ja noudattamalla unirytmiä palautuminen paranee ja suorituskyky nousee.

VAIHDETTAVAT RANNEKKEET
Polar Vantage M -urheilukellon voi muokata vastaamaan mitä tahansa tyyliä vaihdettavan rannekkeen avulla.

PÄIVITTÄINEN AKTIIVISUUDEN MITTAUS
Osoittaa kunkin päivän aktiivisuustason sekä opastaa aktiivisuustavoitteisiin. Muistuttaa liikkumaan, jos on istunut paikallaan liian pitkään.

POLAR FLOW FOR COACH
Anna valmentajallesi pääsy harjoitustietoihisi maksuttoman Polar Flow for Coach -palvelun avulla.

Tuotetiedot:
- Integroitu GPS/GLONASS: Nopeus/tempo, etäisyys, A-GPS, korkeus ja lasku
- Syke: Sykemittaus ranteesta tai sykesensorin avulla, jatkuva sykemittaus
- Näyttö: Värinäyttö, koko 1,2 tuumaa, tarkkuus 240 x 240, 5 painiketta
- Vedenpitävyys: WR30
- Akku: Ladattava, USP-portti, 230 mAh:n litiumpolymeeriakku
- Virrankesto harjoituksissa: 30 tuntia GPS:llä ja optisella sykemittauksella ja viikko päivittäiskäytössä (tunti harjoittelua päivässä, optinen sykemittaus, ei viestihälytyksiä) sekä 24 päivää kun käytössä on pelkästään aktiivisuusmittaus
- Liittymät: USB-kaapeli synkronointiin (PC ja Mac) BT Smart synkronointiin älypuhelimen kanssa. Synkronoi myös erityyppiset sensorit: syke, paino, foot pods ja pyörän sensorit (vauhti, kadenssi, watit). Yhteensopiva STRYD-sensorin kanssa. Ohelmapäivitykset myös puhelimen kautta.
- Koko: 46 x 46 x 12,4 mm
- Paino: 45 g

Muut yksityiskohdat:
- Tutustu myös Polar Flow- sekä valmentajille kehitettyyn Polar Flow for Coach -harjoitussuunnitelmiin
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä