Perfecta Mod. 32 Kit, ilmakiväärisetti, Harmaa

129€

Tuotekuvaus

Setti, joka sisältää ilmakiväärin, kiikaritähtäimen ja maalitaulut. Kivääri on jousikäyttöinen, ja se ladataan taittamalla. Puutukki, joka istuu tukevasti olkapäätä vasten.

Perfecta Model 32 -ilmakivääri perustuu tunnettuun Model 31:een, mutta siinä on suurempi lukonkehys ja teho. Lisäksi siinä on piipun lukitus, joka pitää piipun paikoillaan ja parantaa tarkkuutta huomattavasti.

Pakkaus sisältää kiikaritähtäimen, jossa on nelinkertainen suurennus ja lankaristikko. Lisäksi mukana on 20 paperista ilmakiväärin maalitaulua ja yksi tikkataulu.

Lähtönopeus on vaikuttavat 175 m/s. Kivääri on 109 cm ja piippu 47 cm pitkä, joten se sopii koko perheelle. Se tarjoaa hyvää keskittymiskyvyn harjoitusta ja ampumisen iloa kaiken ikäisille.

HUOMAA! Ilma-aseiden ostaminen edellyttää 18 vuoden ikää. Lapset saavat käyttää ilma-aseita vain 18 vuotta täyttäneen henkilön valvonnassa.

Tuotetiedot:
- Rakenne: Metalli ja puu
- Kukonkehys: Puu
- Voimanlähde: Jousi
- Mekanismi: Taittopiippu
- Piipun tyyppi: Rihlattu
- Piipun pituus: 424 mm
- Kokonaispituus: 1095 mm
- Tähtäin: Säädettävä
- Kiilaura: 11 mm, Weaver
- Kaliiperi: 4,5 mm
- Lippaan koko: 1 panos
- Lähtövoima: 7,5 joulea
- Lähtönopeus: 175 m/s
- Paino: 2600 g

Perfecta on vuonna 1920 perustettu saksalainen laatumerkki. Perfecta kuuluu Umarex-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista asevalmistajista.

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä