Rahoitus XXL:ssä

XXL Pay

xxl pay-payment page

XXL Pay on maksuratkaisu, jonka XXL tarjoaa yhteistyössä Walleyn kanssa. Kun valitset maksutavaksi XXL-Tilin tai erämaksun, liityt automaattisesti XXL Reward -jäseneksi, alat heti kerryttämään pisteitä ostoksestasi ja voit hyödyntää XXL Reward -jäsenetuja ja bonuksia. Lisäksi käytössäsi on luottoraja tulevia ostoksia varten.

Valitse maksuvaihtoehto

Kun maksat XXL Pay-maksutavoilla, voit turvallisesti ja helposti koota kaikki saman kuukauden ostokset yhdelle laskulle ja maksaa ne seuraavassa kuussa. Voit myös jakaa maksusi kymmeneen kuukauteen. Katso tarkemmat ehdot täältä: https://www.walley.fi/ehdot-xxl

Sovelluksen avulla hallinnoit kaikkia maksujasi!

Walley-sovelluksen avulla pysyt ajan tasalla maksuistasi. Sovelluksessa näet kaikki laskusi ja voit siirtää laskun eräpäivää, jakaa ostoksesi osiin sekä saada muistutuksia lähestyvistä eräpäivistä. Voit myös hallinnoida maksuprosessia tallentamalla palautuksia varten pankkitilinumerosi ja maksaa laskujasi suoraan sovelluksen kautta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on tietysti maksutonta!

App Store
https://apps.apple.com/fi/app/walley/id1569382782)
Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.walleypay.app&pli=1

FAQ

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin! https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Tietoa Walleysta

Walley on yksi Pohjoismaiden suurimmista maksuratkaisujen tarjoajista. Tarjoamalla älykkään maksupalvelun, jossa asiakas voi valita useista joustavista maksutavoista, Walley tekee maksamisesta helpompaa ja turvallisempaa sekä verkossa että myymälöissä. Walley on Norion Bank ABtuotemerkki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!