XXL-kokoinen ALE! Katso tarjoukset

Tennismailan jännitys

Jänteet poiki tennismailasta tai haluatko uusia tennismailan jänteet saadaksesi paremman pelituntuman? Tarjoamme tennismailojen jänteiden vaihto- ja jännitystyöt valituissa tavarataloissa* yhdellä markkinoiden parhaista jännityslaitteista – Baiardolla. Konetta käyttävät monet maailman parhaat pelaajat kauden tärkeimpien turnausten aikana. Baiardon avulla saat taatusti juuri haluamasi jännityksen tennismailaasi!

PalveluHinta
Mailan jännitys (omilla jänteillä)17 €
Mailan jännitys (Wilson Sensation 16)24 €
Mailan jännitys (Wilson Revolve 16)26 €
Mailan jännitys (Wilson Alu Power 15)33 €

Jännityspalvelu seuraavissa tavarataloissa:
XXL Tammisto, Vantaa
XXL Kaleva, Tampere
XXL Suomenoja, Espoo
XXL Oulu

Saatavilla olevat jänteet

Luxilon Alu Power
Noin 60 % maailman huippupelaajista käyttää kyseistä jännettä. Tämä on monofilamenttijänne, joka on sekoitus Luxilon polyester-materiaalia ja alumiinia ja antaa fantastisen kombinaation voimaa, kontrollia ja kierrepotentiaalia. Soveltuu enemmän pelanneille.

Wilson Sensation
Korkealuokkainen multifilamenttijänne, jossa yhdistyvät hyvä pelituntuma ja mukavuus. Jänne koostuu kevyestä, mutta vahvasta Xycro-mikrokuidusta, joka vaimentaa tärinää, mikä taas vähentää käsien ja kyynärpäiden kuormitusta. Tämä jänne soveltuu hyvin harrastajille ja junioreille.

Wilson Revolve Spin
Tämä jänne on monofilamenttijänne. Jänteet ovat muotoiltu viisikulmioisiksi, jotta ne antaisivat pallolle parhaan mahdollisen kierteen. Soveltuu harrastajille ja paljon pelanneille.

Milloin tennismailan jänteet tulisi uusia?

Jänteet voivat katketa ​​tai menettää jännitystään ajan myötä. Tiesitkö, että mailan jänteet voivat vaikuttaa lyötien tehokkuuteen jopa 20 prosenttia? Tämä tarkoittaa, että jänteet voi olla hyvä vaihtaa jo ennen kuin ne katkeavat, jotta saat omalle lyönnillesi ja pelityylillesi oikeanlaisen jännityksen tennismailaasi.


Kuinka kauan jänteiden vaihtaminen kestää?


Mailojen jännitys kestää arkisin n. 1-3 päivää riippuen jonoistamme. Voit myös pyytää aika-arvion halutessasi myymälästämme etukäteen esimerkiksi puhelimitse. Löydät myymälöidemme puhelinnumerot täältä.

Lue lisää tennismailan jännityksestä täältä

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.