Football Insole, pohjallinen jalkapallokenkään, Musta

34,99

Tuotekuvausarrow down icon

Erityisesti jalkapallokenkään suunniteltu pohjallinen, joka lisää mukavuutta, vakautta ja tukea sekä ennaltaehkäisee vammoja. Sopii myös muihin jalkineisiin.

Ortho Movement on vuosikymmenien ajan tutkinut jalkapalloilijoiden erilaisia jalkatyyppejä ympäri maailmaa. Nämä tiedot sekä nykyajan jalkapallokenkien muotoilu luovat perustan Football Insolen suunnittelulle ja toiminnallisuudelle. Football Insolen tarkoituksena on vähentää pelaajien lihasten, nivelten ja selän kuormitusta, jotta kaikille innokkaille jalkapallon pelaajille voidaan tarjota paremmat edellytykset.

Kengän kärkiosassa iskuja vaimentava materiaali, joka myös pitää pohjallisen hyvin paikoillaan. Hunajakennorakenne hajauttaa kuormitusta, parantaa iskunvaimennusta ja vähentää pohjallisen painoa. Pohjallisen keskiosassa stabiloiva materiaali, joka antaa lisää tukea. Polyuretaani (PUR) lisää tukea kantapään ympärillä ja jalkapohjan keskiosassa sekä vähentää kiertovoimia. Lisäksi pohjallisesta löytyy mediaalinen jalkaholvituki. Pitkittäinen jalkaholvituki on suunniteltu ainutlaatuisella tavalla, jotta se sopii mahdollisimman moneen jalkaan. Kantapäässä iskua vaimentava vyöhyke.

Lisäksi pohjallisen anatominen kantakuppi hyödyntää kantapään omaa rakennetta lisäämään iskunvaimennusta. Pohjallinen valmistettu hengittävästä materiaalista. Kaikki kolme materiaalia lävistävä rei’itys parantaa hengittävyyttä. Päällyskerrosmateriaali on antibakteerinen, hajunestokäsitelty ja ehkäisee jalkasientä.

Se minimoi myös altistumisen hiertymille. Sovittaminen: Poista jalkapallokengistäsi olemassa olevat pohjalliset. Aseta uudet Football Insole -pohjalliset kenkiisi tarkistaaksesi, että koko on oikea. Muotoile uusia Football Insole -pohjallisia tarvittaessa saksilla, jos ne eivät sellaisinaan sovi kenkiin. Leikkaa pohjallista vain etuosasta. Vinkki: käytä alkuperäisiä pohjallisia mallina! Lisää uusien Football Insole -pohjallisten käyttöä vähitellen, koska vartaloon voi syntyä uusia kuormitusmalleja. Puhdistus/hoito Pohjalliset eivät kestä korkeita lämpötiloja. Voit käyttää haaleaa vettä ja saippuaa puhdistukseen. Anna kuivua huoneenlämmössä. Älä pese pesukoneessa. Käyttöikä Vaihda pohjalliset 6–12 kuukauden jälkeen tai kun niissä näkyy kulumisen merkkejä.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.