Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
OBH Nordica

Immersion Sous Vide Pro, sirkulaattori

149€
Väri: STD
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

Sous Vide -sirkulaattori kypsentää lihaa, kalaa, hedelmiä ja vihanneksia täydellisesti. Helppokäyttöinen, hyvä kapasiteetti. Timerissa 72 tuntia.

Sous Vide -sirkulaattorilla valmistettussa ruoassa ravintoaineet, mineraalit ja maku säilyvät ainutlaatuisella tavalla. Veden lämpötila pysyy tasaisena, ruoka on täydellisesti valmistettu – joka kerta.

Tuotetiedot:
- Paino: 2 kg
- Kapasiteetti: 5–15 kg. Lihaa jopa 2 kg.
- Koko: P: 23 cm L: 17 cm K: 38 cm
- Ajastin: 72 tuntia
- Tuotepaketti sisältää: Pussillinen sous vide -kuulia, jotka toimivat kantena ja pitävät vedenlämpötilan tasaisena. Pienentää energiankulutusta ja höyrystymistä.
- Mukana neljän vakuumipussin teline

Ruuan Sous Vide -valmistusmenetelmä
Sous Vide tarkoittaa ’’tyhjiössä’’ ja on tapa valmistaa ruokaa. Ammattikokit ovat suosineet valmistusmenetelmää jo vuosia. Lämpötila on sous vide -menetelmällä tarkasti hallinnassa ja tulos täydellinen – joka kerta. Lisäksi ruoka-aineet säilyttävät mehukkuutensa ja arominsa, mutta myös vitamiinit ja kivennäisaineet huomattavasti paremmin kuin perinteisillä valmistusmenetelmillä.

Sous vide vaatii, että valmistettavat ruoka-aineet ensin vakuumipakataan. Sen jälkeen vakuumipussit pudotetaan useammaksi tunniksi vesihauteeseen, jonka lämpötilaa sous vide -kone tarkasti säätelee. Tarvitaan siis Sous Vide -kone tai -sirkulaattori. Menetelmä takaa sen, että liha ei koskaan kuivu vaan tulos on täydellinen – joka kerta.
Näytä lisää
Takaisin ylös