Ghost H2O Light Protective LS jacket 1920, tuulen- ja vedenpitävä pyöräilytakki, unisex, Harmaa

119€

Tuotekuvaus
Vartalonmyötäinen tuulen- ja vedenpitävä takki, jossa on hyvät aerodynaamiset ominaisuudet. Kolmikerroksisessa päämateriaalissa on H2O-kalvo, jonka vesipilariarvo on 10 000 mm. Neljään suuntaan joustava materiaali. BioMap-rakenne.

Ghost H2O Light Protectice LS Jacketissa on erinomainen ilmanvaihto. Siitä huolehtivat Acquazero-käsitellyt rei’itetyt osiot. Acquazero-käsittely pitää olon täysin kuivana ja lämpimänä vähintään 60 minuuttia sateen alkamisesta.

Malli on vartalonmyötäinen, melkein kuin toinen ihokerros. Se takaa parhaan aerodynamiikan. Materiaalit tarjoavat kuitenkin erinomaisen liikkumavapauden ilman puristavia kohtia.

Saumat ja leikkaus ovat ergonomiset, ja kaulus on muotoiltu kilpa-ajoasentoon sopivaksi. Pidennetty takakappale suojaa roiskeilta ja vedolta.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Harjoittelu, maantie- ja työmatkapyöräily
- Käyttäjäryhmä: unisex
- Materiaalit: Päämateriaali 100 % polyesteriä, muu materiaali 86 % polyamidia ja 14 % elastomeeria, vuori 87 % mikrokuitupolyesteriä ja 13 % elastomeeria
- Kalvo: H2O Flex -polyuretaanikalvo
- Teknologiat: Kolmikerroksinen materiaali, jossa on H2O Flex -kalvo, neljään suuntaan joustava Carvico Colorado, DWR-pinnoite
- Vedenpitävä: Kyllä, 10 000 mm
- Tuulenpitävä: Kyllä
- Heijastavat yksityiskohdat: Kyllä, näkyvät joka suuntaan
- Vetoketju: Täyspitkä YKK-vetoketju edessä, leukasuoja ja vetoketjulenkki
- Taskut: 3 avotaskua selässä
– Koot: S, M, L, XL

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä