Flash Arctic GTX Road Wintershoe 1920, miesten talvipyöräilykengät, Musta

149€

Tuotekuvausarrow down icon
Lämpimät talvikengät, joissa on Gore-Tex-kalvo. Ne pitävät jalat kuivina ja lämpiminä kylmällä ja märällä kelillä. Nauhoissa millintarkka SLW2-kiristysjärjestelmä. Paino 353 g.

Flash Arctic GTX:ssä on tuulen- ja vedenpitävä Gore-Tex® Koala -kalvo ja Gore-Tex® Rattler -kalvolliset neopreenivarret, jotka pitävät veden loitolla. Parhaan suojan saamiseksi märällä kelillä kannattaa vetää housunlahkeet tai säärystimen kenkien varren yli.

NRG Air Carbon Reinforced antaa pohjalle lisäjäykkyyttä, sillä siinä on uusi hiilikuidulla vahvistettua lasikuitua sisältävä nailonseos. Pohjassa on AirFlow-tuuletusjärjestelmä, joka huolehtii hyvästä ilmanvaihdosta ja ehkäisee kosteudenmuodostusta.

BioMap-rakenne Aero Overlap -päällisessä takaa täydellisen istuvuuden ja parantaa aerodynamiikkaa merkittävästi. Lisälämpöeristys ja TPU-vahvistettu kärki. Kiinteä kantakappi takaa ihanteellisen kantapidon kaikissa tilanteissa.

SLW2-kiristysjärjestelmä huolehtii ihanteellisesta istuvuudesta jokaisella kerralla, kun kengät sidotaan. Lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen. Porrastettu säätö ja kokonaan avaaminen samasta säätöpyörästä/painikkeesta tekee kenkien käytöstä helppoa.

Sisäpohjallisessa on nelikerroksinen rakenne, joka sisältää alumiinia ja fleeceä. Ne yhdessä kalvon kanssa pitävät jalat kunnolla lämpiminä kylmimmilläkin keleillä.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Talvipyöräily, maantiepyöräily, cyclocross
- Käyttäjäryhmä: Miehet
- Materiaalit ja teknologiat: Aero Overlap -päällinen, Gore-Tex® Koala -kalvo ja Gore-Tex® Rattler -kalvo, AirFlow, BioMap-rakenne, TPU-vahvistettu kärki
- Kiristysjärjestelmä: SLW2
- Kantakappi: Kiinteä
- Sisäpohjallinen: 4-kerroksinen, alumiinia ja fleeceä
- Ulkopohja: NRG Air Carbon Reinforced
- Pohja sopii: Racing-klossipolkimet, SPD, 3-reikäiset kiinnikkeet 2-reikäisiin klossipolkimiin
- Jäykkyys: 8.0
- Heijastavat yksityiskohdat: Joka suuntaan näkyvät
- Koot: 39–47
- Paino/pari: n. 706 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä