Thermo Rogue 2 BOA Mid Gore-Tex, miesten talvikengät, Musta

279€

Tuotekuvaus
Kevyt, hengittävä ja lämmin talvikenkä, jossa on vedenpitävä päällinen. Primaloft® Aerogel -eristys pitää jalat lämpiminä ja olon mukavana. Ulkopohjan Arctic Grip™ Dura ja Vibram® pitävät hyvin jäällä ja lumella.

Merrell Thermo Rogue 2 Boa Mid Gore-Tex -kengissä on uudistettu Vibram®- ja Arctic Grip Dura™ -ulkopohja. Pohjassa on myös uusi kuvio, joten se pitää erittäin hyvin lumisilla ja jäisillä alustoilla.

Päällisen verkkomateriaali- ja TPU-pinnoite saa kengän hengittämään hyvin ja tuntumaan mukavalta jalassa. Korkea iltti ehkäisee lunta ja likaa pääsemästä kengän sisälle. Kaksi lenkkiä iltin yläosassa varmistavat optimaalisen istuvuuden.

Vahvistettu kärki suojaa kiviltä ja muilta esineiltä.

Välipohjassa on pehmeä ja miellyttävä vaimennus. Kengän sisällä on jalkaan muotoutuva Kinetic Fit™ BASE insole, joka antaa jalalle tehokasta tukea. M Select™ FRESH ehkäisee hajua kengissä.

100 g:n Primaloft® Aerogel -eristys on sijoitettu strategisesti ulkopohjaan ja kärkeen, jossa jalat palelevat eniten. Eristys on maailman kevyin materiaali ja Nasan käytössä. Täyte sisältää 95 % ilmaa ja lämmittää yhtä hyvin kuin 400 g:n täyte. Kenkä imee hikeä, jotta jalat eivät tunnu nihkeiltä.

Tuotetiedot:
– Päällinen: Verkkomateriaali, TPU
– Kalvo: GTX
– Täyte: Primaloft® Aerogel
– Välipohja: Ilmavaimennus
– Ulkopohja: Vibram® Arctic Grip dura™
Tekniset tiedot
  • Käyttäjäryhmä: Miehet 

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä