Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Artikkelisivu / Vinkit ja neuvot / Vinkit ja neuvot pyöräosastolle / Valmistaudu maastopyöräilykauteen - hanki Merida-pyörä

Valmistaudu maastopyöräilykauteen - hanki Merida-pyörä

Merida mountain bike.jpg

 

Rauhallinen kuntoilulenkki metsässä, pyöräily poluilla vai endurokisat? Riippumatta siitä, millaisesta maastoajosta pidät, löytyy Meridalta sinulle sopiva maastopyörä

 

Uutta maastopyörää ostaessa on useita asioita, joita kannattaa huomioida. Ensimmäiseksi on mietittävä, missä aikoo pyöräillä ja millaisella alustalla. Osallistutko ehkä kisaan, johon tarvitaan tietyntyyppinen maastopyörä?

Tässä vinkkejä siihen, minkälainen pyörä sinun kannattaa valita millekin alustalle ja minkäkinlaiseen pyöräilyyn.

 

Täysjousitettu pyörä pitkille matkoille

 

Täysjousitetut pitkän matkan pyörät on suunniteltu pitkille matkoille kovilla nopeuksilla ja vaihtelevassa maastossa. Pyörältä vaadittavia ominaisuuksia ovat mukavuus, hyvä polkutehokkuus ja optimaalinen istuma-asento.

Joustohaarukan ja jousituksen lyhyempi (100 mm) joustomatka, hiilikuiturunko ja leveät renkaat tekevät pyörästä mukavan myös pitkillä matkoilla.

Pitkille matkoille soveltuva jousitus, moderni rungon geometria ja teknologia antavat parhaat edellytykset kovaan vauhtiin koko kisan tai harjoitusmatkan ajaksi.

Merida Ninety-Six 9 4000 on hyvä esimerkki täysjousitetusta pitkän matkan pyörästä treeniin ja kisoihin. Pyörässä yksi maailman suosituimmista maastopyörärungoista yhdistyy moderniin 1X11-osasarjaan.

 

Pyörä poluille ja kevyeen enduroon

 

Tämän kategorian pyörät on suunniteltu sopimaan mahdollisimman hyvin poluilla ajamiseen. Näitä maastopyöriä kutsutaan usein nimellä ”all-mountain”, ja ne sopivat hyvin kaikenlaiseen maastoon.

 Näissä pyörissä on moderni geometria, joka edesauttaa nopeaa kiihtyvyyttä ja helppoa käsiteltävyyttä, nostettava ja laskettava satulatolppa täydelliseen kontrolliin jyrkissä alamäissä ja 150 mm joustomatka, joka absorboi epätasaista alustaa jopa kovassa vauhdissa.

Merida One-Forty 400 on monipuolinen maastopyörä poluilla ajoon ja kevyeen enduroon. «Fun factor» maastossa on taattu samaan aikaan kun pyörä toimii riittävän hyvin myös endurokisan alamäissä.

 

Klassinen hardtail

 

Hardtail- eli jäykkäperäiset pyörät ovat hyvin monipuolisia sekä kevyitä ja toimivat parhaiten sora-alustalla ja tasaisilla poluilla. Hardtail-pyörissä on hinnasta riippuen kevyt hiilikuitu- tai alumiinirunko. 100 mm joustohaarukka tuo paremman mukavuuden ja kontrollin ja tehokkaan voimansiirron.

Rengaskoko on tärkeää huomioida maastopyörää valitessa. Lyhyesti sanottuna 29 tuuman renkaissa on 27,5 tuuman renkaita parempi rullaavuus maastossa sekä parempi pito. Pidemmät pyöräilijät (>175 cm) suosivat myös usein 29 tuuman renkaita. 27,5 tuuman renkaat ovat 29 tuuman renkaita kevyemmät, leikkisämmät ja niillä saavuttaa paremman kiihtyvyyden.

Merida Big Nine Viper XT on klassinen hardtail-pyörä – nopea, monipuolinen ja luotettava treenatessa ja retkillä.

Pohjoismaiden suurin urheiluverkkokauppa
Takaisin ylös