ALE

Vakuum Lady 2.0 GTX, naisten vaelluskenkä, Harmaa

179€

XXL-hinta 239€

Tuotekuvaus
Meindl Vakuum Lady 2.0 Gtx kenkä sopii kevyeen vaellukseen, mutta käy myös vähän vaativampaan maastoon. Yksilöllinen istuvuus. Naisille tarkoitettu kenkä. Naisten kengän lesti on vähän kapeampi hyvän istuvuuden varmistamiseksi.

Vakuum Lady 2.0 Gtx on kevyt ja miellyttävä kenkä jalassa. Yläosa on kulutusta kestävää nupukkinahkaa ja etuosassa varpaiden kohdalla on kiviltä yms. suojaava kumivahvistus. Vakuum Lady 2.0 Gtx -kengässä on lisäksi ulkoiselta kosteudelta suojaava Gore-Tex® -pinnoite. Kengät ovat vedenpitävät, mutta päästävät kuitenkin ulos kosteutta sisältä päin, jotta jalat tuntuvat aina mahdollisimman kuivilta. Kengässä on Vibram® Multigrip3 Alpin Light ulkopohja, joka takaa hyvän pidon. Rullaava ulkopohja vähentää kuormitusta kävelyn aikana.

Meindl Vakuum Lady 2.0 Gtx -kengässä on jalan mukaan muotoutuva MFS-pohja. Memory Foam System -järjestelmän ansiosta kenkä istuu kuin valettu. Ruumiinlämmön avulla kengän etuosa, kanta ja kengänkieli muotoutuvat jalkasi mukaisesti ja istuvuus on taattu.

Tuotetiedot:
- Paino: 520 g
- Ulkopohja: Vibram® Multigrip3 Alpin Light
- Lesti: Normaali
- Pinnoite: Gore-Tex®


Käyttöiän pidentämiseksi: Kyllästä kengät ennen ensimmäistä käyttökertaa, myös kengännauhat ja kengänkieli.

Vinkki: Käytä mieluiten sukkia, joiden materiaali on synteettinen/villasekoite tai puhdas villa. Näin kenkiin ei muodostu pahaa hajua, koska nämä materiaalit poistavat paremmin kosteutta kuin puuvilla. Kosteus voi myös aiheuttaa hankaumia ja saa jalat tuntumaan kylmiltä.
Tekniset tiedot
  • Käyttäjäryhmä: Naiset 

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä