Abisko GTX, unisex vaelluskengät, Ruskea

269€

Tuotekuvaus

Jykevät ja tukevat vaelluskengät. Jalan lämpö muokkaa kengän lopulliseen malliinsa. Kaunis nupukkinahkapäällinen ja kestävä, Vibram®-kuviopohja.

Meindl Abisko GTX® ja sen lukuisat, mukavuutta parantavat ominaisuudet varmistavat, että saat parhaan mahdollisen eräkokemuksen.

Päällinen on tyylikästä nupukkinahkaa, joka on kestävää ja lisää kenkien kulutuskestävyyttä. Kengän alaosaa kiertää juurakoilta ja kiviltä suojaava, kumitettu reunus. Nauhat ovat tukevat ja väkärät ulottuvat varren loppuun saakka, iltti on aivan ainutlaatuinen Air Revolution -iltti, joka suorastaan imee kengästä kosteuden ja korvaa sen raikkaalla ilmalla.

Päällisen alle laminoitu, vedenpitävä Gore-Tex®-kalvo ei päästä vettä läpi, se ei koskaan kuitenkaan hiosta, mutta päästää jalan lämmöstä muodostuvan kosteuden haihtumaan.

Nilkan ja kannan kohdalla kenkien sisällä on mukava MFS®-rakenne (Memory Foam System). Vaahtomuovirakenne mukautuu täydellisesti jalan mallin mukaan kehon lämmön avulla.

Air-Active®-pohjallinen on irrotettava, pestävä ja tehokkaasti kosteutta haihduttava.

Jykevä kuminen Vibram®-ulkopohja ja Meindlin rullaava pohjarakenne varmistaa hyvän painonjakauman ja pidon. Mukavaan menoon hyvä pohja.

Tuotetiedot:
- Päällinen: Nupukkinahka
- Kalvo: Gore-Tex®
- Sisäpinnan pehmuste: Synteetti, MFS® (Memory Foam System)
- Sisäpohja: Air-Active Vakuum
- Ulkopohja: Meindl Multigrip Vibram®
- Jäykkyysaste: B
- Paino: 1680 g

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä