SeeMee 60 lumen rear light, takavalo jarruvalolla, Punainen

24,90€

Tuotekuvausarrow down icon
USB-ladattava pyörän takavalo, jossa integroitu liike- ja jarrutusanturi. Voimakas punainen valo näkyy hyvin liikenteessä. Useita moodeja. Paino 34 g.

SeeMee 60 on yhteensä 60 lumenin pieni ja tehokas takavalo, joka näkyy 180 astetta. Se varmistaa turvallisuuden liikenteessä. Kolmea erilaista valonvoimakkuutta ja kahta vilkkumoodia voi yhdistellä haluamallaan tavalla. Valon vedenpitävyysluokitus on IPX6.

Takavalo valaisee 30, 17 tai 9 lumenin voimakkuudella asetuksen mukaan. Voimakkaasti jarrutettaessa lisävalo vilkkuu 30 lumenin voimakkuudella, jolloin muut liikkujat huomaavat sinun jarruttavan. Vaikka jarruvalo on voimakas, se ei sokaise muita liikkujia niin, että he ajaisivat päällesi.

Jarruvalo toimii anturilla, joka aktivoituu jarrutuksen liike-energiasta. Anturi sammuttaa valon, jos se ei ole havainnut liikettä yhteen minuuttiin, mikä pidentää akun toiminta-aikaa. Liike sytyttää valon välittömästi uudestaan viimeksi valitulla asetuksella.

Takavalon kiinnike on erittäin helppo asentaa satulatolppaan mukana tulevalla kumihihnalla. Kun valo on asennettu, sen voi irrottaa kiinnikkeestä kääntämällä sitä 90 astetta ja laittaa takaisin paikalleen vastakkaisella liikkeellä. Mukana on kiinnike sekä tavalliseen että aero-satulatolppaan sekä klipsikiinnike esimerkiksi satulalaukkuun, reppuun, kypärän hihnaan, paitaan, takkiin tai otsalampun hihnaan.

SeeMee 60 on helppo ladata integroidusta Micro-USB-liitännästä. Virtapainike on myös latauksen merkkivalo, joka palaa punaisena latauksen aikana ja vihreänä, kun akku on ladattu täyteen.

Tuotetiedot:
- Materiaalit: Alumiinirunko, muovilinssi, muovinen takaosa
- Valonlähde: 2 LED-valoa
- Valoteho: Kirkas 30 lumenia, keskikirkas 17 lumenia, himmeä 9 lumenia, jarruvalo 30 lumenia
- Valomoodit: Kirkas, keskikirkas, himmeä, vilkkuva 1 ja vilkkuva 2, automaattinen jarruvalo
- Akku: 3,7 V 500 mAh
- Lataus: Micro-USB, vesitiivis liittimen aukko
- Latausaika: 1,5–2 tuntia (5 V ja 500 mA laturi)
- Käyttölämpötila: -20 - +40 °C
- Vedenpitävyysluokitus: IPX6
- Paino: 34 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä