Allty 2000 lumen, polkupyörän valo ajovalolla ja OLED-näytöllä, Musta

99,90€

Allty 2000 lumen, polkupyörän valo ajovalolla ja OLED-näytöllä, Musta

99,90€

Tuotekuvausarrow down icon

USB-ladattava 2000 lumenin pyörävalo, jossa on tehokas akku. Integroitu OLED-näyttö. Yleiskiinnike. Vedenpitävä IPX5-standardin mukaan. Paino 183 g.

Allty 2000:n valo ja optiikka valaisevat hyvin ja antavat hyvän näkyvyyden sekä valoisalla että pimeällä kahden erilaisen diodityypin ja erilaisten linssien ansiosta. Yhteensä 55 lumenin 12 pientä LED-valoa antaa ajovaloa päivisin ja iltaisin enintään 14,5 tuntia yhtäjaksoisesti. Valon voimakkuus kahdella päädiodilla ja ajovaloilla on yhteensä 2000 lumenia.

Valossa on viisi moodia eri valonlähteille. Niiden voimakkuutta voi säätää, ja neljässä niistä voi käyttää vilkkuvaa moodia. Esimerkiksi ajovaloa ja toista päävaloa voi käyttää yhdessä lähivalaistukseen hitaissa nopeuksissa, tai kaikki kolme valonlähdettä voi sytyttää täyteen valaistukseen maastossa tai suurissa nopeuksissa tiellä. Kaikissa valoissa voi myös olla vilkkuva valaistus käyttöajan pidentämiseksi.

Valon voi ladata Micro-USB-liitännän kautta. Yleiskiinnike ja kolme kumihihnaa, jotka sopivat halkaisijaltaan 28,5–36,5 mm:n putkiin. Kiinnike asennetaan mukana tulevalla kuusiokoloavaimella. Valo on helppo asettaa kiinnikkeeseen ja ottaa pois, kun kiinnike on asennettu pyörään.

Integroitu OLED-näyttö antaa tietoa akun kapasiteetista tai käyttöajasta sekä valomoodista. Paristot ovat vaihdettavat, joten pitkille matkoille voi ottaa mukaan useita paristoja.

Garmin-tyyppisen kiinnikkeen ansiosta valo on yhteensopiva Magicshinen TTA-alumiinijalustan kanssa. Sen voi asentaa pyöräilytietokoneen kiinnikkeeseen tai GoPro-jalustaan. Lampun kotelo on kestävää alumiinia ja muovia ja kestää putoamisen jopa 2 metrin korkeudesta.

Tehoonsa nähden erittäin kätevä ja kevyt valo. Kiinnike on helppo asentaa, ja valo on nopea asettaa kiinnikkeeseen ja ottaa siitä pois, kun kiinnike on paikallaan. Taustavalaistu ja kumipintainen elektroninen virtapainike, josta myös ohjataan moodeja. Helppokäyttöinen käyttöliittymä. Virtapainikkeen valo toimii myös latauksen merkkivalona.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Alumiini päällä, muovi alla, kumipintainen painike, muovikiinnike kumihihnoilla
- Valonlähteet: Päävalot 2 kpl Cree XP-L2 V60 LED, ajovalot 12 pientä LED-valoa
- Valoteho, päävalo: 2000 lumen, 25 ja 18 asteen linssit, spottilinssi ja hajautuslinssi
- Valotehot: Yhteensä 55 lumenin 12 pientä LED-valoa, hajautuslinssi
- Enimmäisteho: 25 W
- Valomoodit: Kaikki kolme vilkkuvilla päävaloilla, kaikki kolme tasaisella valolla, ajovalo ja hajautus, vain ajovalo. Teho 10 %, 25 %, 50 % tai 100 % kolmessa ensiksi mainitussa moodissa
- Akku: 2 x 18650 3,6 V -paristoa, yhteensä 7000 mAh, ladattavat/vaihdettavat
- Käyttöaika: 1,8–14,5 tuntia moodin mukaan
- Latausaika: Enintään 4,5 tuntia
- Latausliitäntä: Micro-USB
- Käyttölämpötila: -20 - +40 °C
- Vedenpitävyysluokitus: IPX5
- Tilamuisti: Muistaa viimeksi käytetyn tilan, kun sammutat valon
- Mitat: N. 99 x 42 x 39 cm
- Paino: 183 g

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä