Poistotuote

Riistakamera LTL Acorn 5310WMM/100°/12MP, STD

250€

Tuotekuvaus

MMS:llä/sähköpostilla varustettu riistakamera, jossa 100-asteen laajakulma ja 12 MP:n resoluutio. LTL Acorn -riistakameraan sopii max. 16 GB:n muistikortti. Todella nopea, 0,6 sekunnin käynnistysaika. Iso LCD-näyttö säätöjä ja kuvien katselua varten. Mahdollista suojata sanasanalla.

Säädettävä resoluutio, 1,3/5,0 ja 12 MP. Kuvaa väreissä päiväsaikaan ja musta-valkoisena, 3 MP, yöaikaan. Kamera pystyy ottaamaan yksittäisiä kuvia, kuvasarjoja sekä kuvan ja heti perään videon. Videon pituus 1–60 s.

Time lapse -toiminnolla LTL Acorn ottaa kuvan tietyllä väliajalla. Väliaika voi olla sekunista 24 tuntiin.

Kamera käynnistyy uskomattoman nopeasti, 0,6 sekunnissa. Säätöjä on tarvittaessa helppo muuttaa ja kuvia voi vaivattomasti selata isolta LCD-näytöltä. Kameran saa myös suojattua salasanalla, jolloin se on käyttökelvoton jos kamera varastetaan.

Teholähde: 8 kpl 1,5V AA -paristoa. Käyttöaika vuoden, kuitenkin riippuen paristojen laadusta ja kameran käynnistymistiheydestä. Kameraan on mahdollista liittää aurinkopaneeli tai erillinen, ulkoinen 6–12 V:n paristo SD-liittimellä. Vaatii SD-muistikortin, maks 16 GB (ei kuulu tuotepakettiin. Vedenpitävyysluokitus: IP54. Käyttölämpötila: -30 – +70°C.

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä