Femto Drive USB Rear, pyörän takavalo, Punainen

14,90€

Tuotekuvausarrow down icon
Pienikokoinen ja erittäin kevyt USB-ladattava takavalo. Sopii loistavasti työmatka- ja retkipyöräilijöille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen, tehokkaan ja riittävää näkyvyyttä tarjoavan valon. Paino 23 g.

Femto Drive USB Rear on valettua muovia, pienikokoinen ja sen vesitiiviysluokka on IPX7. Jopa 5 luumenin valoteho tarjoaa hyvän näkyvyyden liikenteessä. Valokulma on 180 astetta. Valossa on viisi käyttötilaa, ja sen käyttöaika on 4,5–15 tuntia käyttötilasta riippuen.

Valo on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Liitä vain valo USB-laturiin, varavirtalähteeseen tai tietokoneeseen. USB-liitännän suojana on kierteillä varustettu suojakuori, joka pitää sen puhtaana ja suojassa.

Pieni ja kätevä takavalo mahtuu helposti taskuun. Sen ihanteellinen optiikka takaa parhaan mahdollisen valaistuksen suhteellisen pienellä valoteholla. Nopea ja helppo kiinnittää ja irrottaa kuminauhalla.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Työmatka- ja kaupunkipyöräily, retkipyöräily
- Käyttäjäryhmä: Kaikki
- Valonlähde: LED
- Valoteho: maks. 5 luumenia
- Valokulma: 180 astetta
- Käyttötilat: Vilkkuva valo 1, vilkkuva valo 2 ja vilkkuva valo 3, joiden käyttöaika on jopa 15 tuntia, sykkivä valo, jonka käyttöaika on jopa 9 tuntia, ja jatkuvasti palava valo, jonka käyttöaika on jopa 4,5 tuntia
- Enimmäiskäyttöaika: 15 tuntia
- Latausaika: 2,5 tuntia
- Paino: 23 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä