Femto Drive USB Front, pyörän etuvalo, Musta

15,90€

Tuotekuvausarrow down icon
Pienikokoinen, erittäin kevyt USB-ladattava etuvalo. Sopii loistavasti työmatka- ja retkipyöräilijöille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen, tehokkaan ja riittävää näkyvyyttä tarjoavan valon. Paino 24 g.

Femto Drive USB Front on valettua muovia, pienikokoinen ja sen vesitiiviysluokka on IPX7. Jopa 15 luumenin valoteho tarjoaa hyvän ajovalon ja näkyvyyden liikenteessä. Valokulma on 180 astetta. Valossa on viisi käyttötilaa, ja sen käyttöaika on 6–20 tuntia käyttötilasta riippuen.

Valoa voi käyttää jopa 20 tuntia yhdellä latauksella, ja se on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Liitä vain valo USB-laturiin, varavirtalähteeseen tai tietokoneeseen. USB-liitännän suojana on kierteillä varustettu suojakuori, joka pitää sen puhtaana ja suojassa.

Pieni ja kätevä valo mahtuu helposti taskuun. Sen ihanteellinen optiikka takaa parhaan mahdollisen valaistuksen suhteellisen pienellä valoteholla. Nopea ja helppo kiinnittää ja irrottaa kuminauhalla.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Työmatka- ja kaupunkipyöräily, retkipyöräily
- Käyttäjäryhmä: Kaikki
- Valonlähde: LED
- Valoteho: maks. 15 luumenia
- Valokulma: 180 astetta
- Käyttötilat: Vilkkuva valo 1, vilkkuva valo 2 ja vilkkuva valo 3, joiden käyttöaika on jopa 20 tuntia, sykkivä valo, jonka käyttöaika on jopa 12 tuntia, ja jatkuvasti palava valo, jonka käyttöaika on jopa 6 tuntia
- Enimmäiskäyttöaika: 20 tuntia
- Latausaika: 2,5 tuntia
- Paino: 28 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä