XXL-kokoinen Kesäale käynnissä! Jopa -60% Katso tarjoukset

Kuntoilu

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan kuntoiluun ja treenaamiseen, kuten treenivaatteet, treenivarusteet, kuntolaitteet, jumppamatot, lisäravinteet ja varusteet voimaharjoitteluun. Katso alapuolelta valikoimamme kuntoilutuotteita huippumerkeiltä, kuten Nike, adidas, Puma, Reebok, Fast ja Casall.

Katso kaikki tuoteryhmät

Kuntoilu ja treenaaminen on hyvä ja helppo tapa liikkua ja se sopii kaiken tasoisille ja -ikäisille harrastajille. Aloita kuntoilu miettimällä, mikä on sinun lajisi. Haluatko treenata yksin vai yhdessä? Valitsetko mieluummin kuntosalin vai joogasalin. Tykkäätkö nostella painoja vai kenties treenata vauhdikkaasti yhdessä ryhmäliikuntatunnilla. Valitse treenivaatteet ja varusteet sen mukaan, miten kuntoilet. Kuntoilun aloittamiseen et välttämättä tarvitse muuta kuin hengittävät treenivaatteet ja sinun harrastukseen sopivat treenikengät. 

Treenivaatteet

Hyvät treenivaatteet ovat hengittävät, kuivuvat nopeasti ja kestävät pesua ja kulutusta. Treenivaatteet on yleensä valmistettu teknisestä materiaalista, kuten polyamidista tai polyesteristä. Kun hoidat treenivaatteita oikein, pidennät niiden käyttöikää, vältät hajun pinttymistä vaatteisiin ja säilytät niiden hengittävät ominaisuudet. Voit katsoa vinkkejä treenivaatteiden pesuun oppaastamme

Treenikengät

Treenikengät ovat yleensä tasapohjaisemmat kuin juoksukengät. Treenikengät usein suunnitellaan tiettyä lajia varten kuten kuntosaliharjoitteluun, ryhmäliikuntatunneille tai painonnostoon. Treenikenkiä valitessa mieti, miten sinä treenaat. Aiotko hyppiä kengillä paljon vai keskitytkö enemmän paikallaan tehtäviin liikkeisiin. Tarvitseeko kengän joustaa vai onko vakaa kenkä parempi valinta?

Treenivälineet ja kuntoilutarvikkeet eri tasoisille kuntoilijoille

Treenivälineitä ja kuntoilutarvikkeita käytetään treenin tukena. Treenivälineiden avulla voit treenata, vaikka omassa olohuoneessasi tai takapihallasi. Laajaan treenivälinevalikoimaamme kuuluu eri paksuiset jumppakuminauhat, jumppamatot sekä varusteet joogaan ja tasapainoiluun.

Voimaharjoittelu

Voimaharjoittelun avulla harjoitetaan lihasvoimaa. Voimaharjoittelu-kategoriasta löydät levypainot, painonnostotangot, kahvakuulat, käsipainot, kuntopallot ja treenipenkit voimaharjoitteluun.

Kuntolaitteet

Kuntolaitteiden avulla voit rakentaa kuntosalin kotiisi. Tästä kategoriasta löydät juoksumatot, crosstrainerit, soutulaitteet, kuntopyörät, multigym-keskukset ja treenipenkit.Muista hankkia myös alusmatto kuntolaitteen alle, jotta et vahingoita lattiaa.

Hanki myös urheilukello ja seuraa edistymistäsi! Olemme koonneet oppaan urheilukellon valintaan ja käyttöön.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.