Standard 19/20, miesten lumilauta, Musta

249€

Standard 19/20, miesten lumilauta, Musta

249€

Tuotekuvausarrow down icon
Helposti kääntyvä yleislauta, jossa on pehmeä puuydin ja lasikuituvahvistus. Käsittely ja käytön opetteleminen on helppoa. Directional-lauta, joka sopii koko laskettelukeskuksen alueelle.

Standard on helposti kääntyvä allround-lauta, joka on todellakin hintansa arvoinen. Kevyt ja pehmeä puuydin ja lasikuituvahvistus saavat aikaan helposti kääntyvän laudan, joka sopii kaikkialle ja kaikille valmiustasosta riippumatta.

Standard-laudan käsittely ja käytön opetteleminen on helppoa sekä hoidetuissa rinteissä että puuterilumella maastossa. Etu- ja takaosassa on Cath-Free Rocker, jonka ansiosta lauta kääntyy helposti kaikissa lumiolosuhteissa ja joka estää kantteja pureutumasta lumeen kantattaessa. Se myös tekee laskemisesta helpompaa irtolumella. Rakenteessa toiveet upeista laskuominaisuuksista ja anteeksiantavuudesta on asetettu kaiken muun edelle.

K2 Standard -laudassa siteet asennettu taakse, mikä parantaa lautailu- ja käännösominaisuuksia erityisesti uusille käyttäjille. Kestävä puristettu 2000-pohja, jolle suositellaan säännöllistä luistovoitelua parhaan laskukokemuksen takaamiseksi.

Tuotetiedot:
– Käyttö: Allmountain
– Käyttäjäryhmä: Miehet
– Rakenne: Haapaydin lasikuidulla, taakse asennettu
– Geometria: 29,3-24,9-29,3 cm @ 155 cm
– Kääntösäde: 8,1 m @ 155 cm
– Pohja: Puristettu 2000
– Pituudet: 147, 152, 155, 161 cm
– Kokosuositus: Käyttäjän pituus miinus 10–15 cm
Tekniset tiedotarrow down icon
  • Käyttäjäryhmä: Miehet  Unisex 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä