Standard 18/19, vapaalaskulauta, miehet, Musta

200€

XXL-hinta 329€

Tuotekuvaus
Helposti kääntyvä ja monipuolinen lauta, jossa on pehmeä puuydin ja lasikuituvahvistus. Directional-lauta, joka sopii koko laskettelukeskuksen alueelle. Catch-Free rocker. Puristettu pohja.

Standard on helposti kääntyvä allround-lauta, joka on todellakin hintansa arvoinen. Kevyt ja pehmeä puuydin ja lasikuituvahvistus tekevät laudasta helposti kääntyvän. Sopii sekä hoidetuille rinteille että puuterilumelle rinnealueiden ulkopuolelle ja kaikentasoisille laskijoille.

Standard laudan käsittely ja käytön opetteleminen on helppoa. Kärjessä ja perässä on Catch-Free Rocker, jonka ansiosta lauta kääntyy helposti kaikissa lumiolosuhteissa ja joka estää kantteja pureutumasta lumeen kantattaessa. Se myös tekee laskemisesta helpompaa irtolumella. Lasketteluominaisuudet ja käyttömukavuus on asetettu kaiken muun edelle.

K2 Standardin siteet asennettu taakse, mikä parantaa lasketteluominaisuuksia erityisesti uusille käyttäjille. Kestävä puristettu 2000-pohja, jolle suositellaan säännöllistä luistovoitelua parhaan laskukokemuksen takaamiseksi.

Lauta on saatavissa myös "Wide"-mallisena, joka on leveämpi ja sopii suuremmille jaloille.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Vapaalasku, miehet
- Rakenne: Ydin haapapuuta lasikuidulla, taakse asennetut siteet
- Geometria: 29,3-24,9-29,3 cm @ 155 cm
- Kääntösäde: 8,1 m @ 155 cm
- Pohja: Puristettu 2000
- Pituudet: 147, 152, 155, 161 cm
- Kokosuositus: Pituus – 10–15 cm

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä