XXL-kokoinen ALE! Katso tarjoukset

Loppu verkkokaupan varastosta
Loppu verkkokaupan varastosta

Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet, Monivärinen

319€

XXL-kokoinen ALE!

Katso tarjoukset
Tuotekuvausarrow down icon

Monipuoliset vapaalaskumonot, joissa on muokattava sisämono ja kävelytoiminto. Monot ovat yhteensopivat kaikkien Tech–randositeiden kanssa. 50 asteen kävelyasento. Paino 1700 g.

Mindbender 100 on pehmeähkö miesten kevyt freeride-mono, jossa on kaikki vaihtoehdot kuoren ja sisämonon mukauttamiseen. Monoissa on kohtuullisen suuri käyttöalue. Nämä monot sopivat yhtä hyvin carving-suksiin hoidetuilla laduilla kuin lyhyemmillä rondoreissuila.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Tech-yhteensopiva laskettelumono
- Mukava LuxFit Pro Tour -sisäkenkä
- Vapaalaskuun ja rondoiluun
- GripWalk-pohjalliset
- 50 asteen kävelyasento

Mindbender 100 -monot ovat tavallista pehmeämmät ja monipuolisemmat kevyet freeride-monot, jossa on kävelytoiminto ja Tech-insertit. Vuorauksessa on hyvä pehmuste, ja huomaat heti, että istuvuus on universaali. Lisäksi monoissa on kohtuullisen leveä lesti.

Näissä laskettelumonoissa ei ole jäykintä flexiä, mutta niillä on valtavan suuri käyttöalue, ja niitä voidaan käyttää kaikkeen carvingista laskemiseen hoidetuilla rinteillä tai helppoihin randolaskuihin.

Tämän monon kävelytoiminto on hyväksi todettu mekanismi, jota on helppo käsitellä. Monoissa on 50 asteen kävelyasento ja turvallinen lukitus. Avaamalla ja kääntämällä ankkuripistettä kävellessäsi, monoissa voi olla joko 10 asteen tai 17 asteen eteenpäin suuntautuva kulma.

Vuoraus voidaan lämmittää ja muotoilla jalan mukaan, jotta saadaan mahdollisimman optimaalinen istuvuus. Tämän voi halutessaan tehdä myös muutaman käyttökerran jälkeen. Kenkäosa on myös nivelletty, mikä helpottaa kävelyasennon hyödyntämistä, ja siinä on nauhalenkit, jotta se istuu erityisen hyvin jalkaan.

Molemmat kuoriosat on valettu TPU:sta, kestävästä materiaalista, joka kestää pitkään ja jota "boot fitterit" suosivat, kun monoa halutaan räätölöidä. Nilkan päällä on pehmeämpää materiaalia, jotta jalat on helppo saada sisään ja ulos monoista. Tuloksena on täydet yksilölliset mukautusvaihtoehdot sekä kuoressa että sisämonossa.

Monossa on laskettelumonojen ulkopohjan uusi standardi GripWalk, joka tarjoaa paremman pidon ja enemmän kestävyyttä kovilla alustoilla, kuten lumettomalla reunalla tunturissa tai kun kävelet autolle ja pois sieltä.

Kaikki soljen osat on ruuvattu kuoreen, ei niitattu, joten soljen osat on helppo vaihtaa, jos siihen on tarvetta. Mindbender 100 on sertifioitu sekä laskettelusuksisiteeksi ja Tech-randositeisiin.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Rando, vapaalasku
- Käyttäjäryhmä: Miehet
- Käyttäjän taso: Keskitaso, hyvä
- Monon tyyppi: Vapaalasku, allmountain
- Materiaalit: TPU, TPU
- Rakenne ja teknologiat: Tekniset insertit, kävelytoiminto
- Solkien määrä: 4
- Sisäkenkä: Ultralon LuxFit Pro Tour
- Tarranauha: 45 mm Power Strap
- Flex-arvo: 100
- Lesti: 100 mm
- Sopiva sidetyyppi (-tyypit): GripWalk-alppisiteet ja tech-siteet
- Vesitiiviys: Vettähylkivä
- Ulkopohja: GripWalk
- Koot: 25,5 / 26,5 / 27,5 / 28,5 / 29,5 Mondo
- Paino, per pari: 3400 grammaa @ 27,5 Mondo

Tekniset tiedotarrow down icon
  • Flex:  100 Flex
  • Eristyskyky:  Keskitaso
  • Tech inserts:  Kyllä
  • Tyyppi:  Freeride
  • Kävelyasento:  Kyllä
  • Lestin leveys (mm):  100 mm
  • Paino/saapas (grammaa):  1700 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.