XXL logo
Kirjaudu sisään

Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - thumbnail - image 1Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - thumbnail - image 2Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - thumbnail - image 3Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - thumbnail - image 4
-60%
Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - full image 1
Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - full image 2
Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - full image 3
Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet - full image 4
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotOppaatTuotearvostelut

K2Hybrid Touring Boots Mindbender 100 22/23, rando-/vapaalaskumonot miehet

3/5
200€

30 pv alin hinta: 499€

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Tuotekuvaus

Monipuoliset vapaalaskumonot, joissa on muokattava sisämono ja kävelytoiminto. Monot ovat yhteensopivat kaikkien Tech–randositeiden kanssa. 50 asteen kävelyasento. Paino 1700 g.

Mindbender 100 on pehmeähkö miesten kevyt freeride-mono, jossa on kaikki vaihtoehdot kuoren ja sisämonon mukauttamiseen. Monoissa on kohtuullisen suuri käyttöalue. Nämä monot sopivat yhtä hyvin carving-suksiin hoidetuilla laduilla kuin lyhyemmillä rondoreissuila.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Tech-yhteensopiva laskettelumono
- Mukava LuxFit Pro Tour -sisäkenkä
- Vapaalaskuun ja rondoiluun
- GripWalk-pohjalliset
- 50 asteen kävelyasento

Mindbender 100 -monot ovat tavallista pehmeämmät ja monipuolisemmat kevyet freeride-monot, jossa on kävelytoiminto ja Tech-insertit. Vuorauksessa on hyvä pehmuste, ja huomaat heti, että istuvuus on universaali. Lisäksi monoissa on kohtuullisen leveä lesti.

Näissä laskettelumonoissa ei ole jäykintä flexiä, mutta niillä on valtavan suuri käyttöalue, ja niitä voidaan käyttää kaikkeen carvingista laskemiseen hoidetuilla rinteillä tai helppoihin randolaskuihin.

Tämän monon kävelytoiminto on hyväksi todettu mekanismi, jota on helppo käsitellä. Monoissa on 50 asteen kävelyasento ja turvallinen lukitus. Avaamalla ja kääntämällä ankkuripistettä kävellessäsi, monoissa voi olla joko 10 asteen tai 17 asteen eteenpäin suuntautuva kulma.

Vuoraus voidaan lämmittää ja muotoilla jalan mukaan, jotta saadaan mahdollisimman optimaalinen istuvuus. Tämän voi halutessaan tehdä myös muutaman käyttökerran jälkeen. Kenkäosa on myös nivelletty, mikä helpottaa kävelyasennon hyödyntämistä, ja siinä on nauhalenkit, jotta se istuu erityisen hyvin jalkaan.

Molemmat kuoriosat on valettu TPU:sta, kestävästä materiaalista, joka kestää pitkään ja jota "boot fitterit" suosivat, kun monoa halutaan räätölöidä. Nilkan päällä on pehmeämpää materiaalia, jotta jalat on helppo saada sisään ja ulos monoista. Tuloksena on täydet yksilölliset mukautusvaihtoehdot sekä kuoressa että sisämonossa.

Monossa on laskettelumonojen ulkopohjan uusi standardi GripWalk, joka tarjoaa paremman pidon ja enemmän kestävyyttä kovilla alustoilla, kuten lumettomalla reunalla tunturissa tai kun kävelet autolle ja pois sieltä.

Kaikki soljen osat on ruuvattu kuoreen, ei niitattu, joten soljen osat on helppo vaihtaa, jos siihen on tarvetta. Mindbender 100 on sertifioitu sekä laskettelusuksisiteeksi ja Tech-randositeisiin.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Rando, vapaalasku
- Käyttäjäryhmä: Miehet
- Käyttäjän taso: Keskitaso, hyvä
- Monon tyyppi: Vapaalasku, allmountain
- Materiaalit: TPU, TPU
- Rakenne ja teknologiat: Tekniset insertit, kävelytoiminto
- Solkien määrä: 4
- Sisäkenkä: Ultralon LuxFit Pro Tour
- Tarranauha: 45 mm Power Strap
- Flex-arvo: 100
- Lesti: 100 mm
- Sopiva sidetyyppi (-tyypit): GripWalk-alppisiteet ja tech-siteet
- Vesitiiviys: Vettähylkivä
- Ulkopohja: GripWalk
- Koot: 25,5 / 26,5 / 27,5 / 28,5 / 29,5 Mondo
- Paino, per pari: 3400 grammaa @ 27,5 Mondo

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäMiehet
 • TaitotasoAloittelija
 • KäyttötarkoitusAllmountain
 • KäyttötarkoitusRando
 • EristystasoHyvä
 • KävelyasentoKyllä
 • Vedenpitävä/vettä hylkiväVettä hylkivä
 • Paino (per kenkä)1700 g
 • TeknologiaPOWERLITE SHELL: Powerlite shell K2's highest-performance shell design, utilizing shell walls of varying thicknesses and four different types of TPU to provide the ultimate combination of light weight and responsiveness. FASTFIT INSTEP: Softer TPU material is used in the instep area of select models' shells for quick and easy entry and exit. ENERGY INTERLOCK: Energy interlock A rivet-free technology that integrates the cuff and shell, putting less stress on the boot’s material and produces a smoother, progressive flex. POWERLOCK SPYNE: Powerlock spyne A performance-oriented walk mode designed for ski touring that offers a 50-degree range of motion. When in ski mode, Powerlock Spyne provides a powerful and secure connection for uncompromised downhill performance. FULLY HEAT-MOLDABLE: Both the boot's shell and cuff are capable of being heat-molded to a variety of foot shapes for a true custom fit. PEBAX BIO-RESIN: Lightweight, eco-friendly material for energetic and consistent flex across a wide range of temperatures. LUX FIT PRO TOUR: Ski boot tech Lux fit pro tour liner Laceable, Pre Molded and Lasted with Ultralon heat moldable foams. Features an asymmetric tongue, a high-density power collar and a flex notch for increased range of motion while hiking. GRIP WALK OUTSOLES: Gripwalk outsole Removable and interchangeable ISO 23223 alpine rockered soles collaboratively designed to work with Marker’s Grip Walk binding system for better grip and added comfort when walking and standing in boots, but doesn’t compromise the power transmission and release function between the boot and binding when skiing. Preinstalled. INTEGRATED TECH FITTINGS: Integrated tech fittings Tech fittings in the toe and heel are fully integrated into the shell injection, allowing for compatibility with both tech bindings and alpine DIN bindings. FRICTION FREE CUFF PIVOT: Friction free cuff pivot An easy-hinging cuff pivot designed to provide minimal resistance while in walk mode. TRUST A PROFESSIONAL: Before using your new boots, you must have an authorized K2 Ski retailer check your boot, binding, and sole setup. K2 Ski boot soles must only be changed by an authorized retailer.
 • KiristysjärjestelmäBuckle
 • MateriaaliTPU Powerlite
 • EristystasoUltralon Lux Fit Pro Tour
 • UlkopohjaGrip Walk ISO 23223
 • Tech InsertsKyllä

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.