Lasten ja nuorten vaatteet ota 3, maksa 2 Tutustu valikoimaan

Juoksu

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan juoksuun, kuten juoksukengät, juoksuvaatteet, urheilukellot, lisäravinteet, juomareput ja paljon muuta. Olit sitten aloittelija, harrastaja tai aktiivijuoksija, me autamme sinua löytämään oikeat varusteet.

Katso kaikki tuoteryhmät

Juoksemisen aloittaminen on helppoa, koska et tarvitse paljon välineitä ja voit juosta missä vain ja milloin vain. Juoksemisen aloittamiseen tarvitset vain sinulle sopivat juoksukengät ja hengittävät juoksuvaatteet. Juoksemisen hyödyt ovat monipuoliset. Juokseminen antaa energiaa mielelle ja keholle. Lisäksi juokseminen on oiva tapa saada kaikki liikunnan hyödyt, kuten aineenvaihdunnan nopeutuminen, lihaksien vahvistuminen ja verenkierron parantuminen.

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Fitstation-jalkaskannerin avulla

Laadukkaat juoksukengät ovat paras sijoitus, mitä voit hankkia aloittaessasi juoksuharrastusta. Fitstation-jalkaskanneri auttaa sinua löytämään sinulle täydellisesti istuvat juoksukengät. FitStation löytyy jokaisesta XXL-tavaratalosta ja palvelun käyttö on ilmaista.

3D-skanneri skannaa molemmat jalat samaan aikaan ja ottaa sarjan mittoja jaloistasi, jotta saat tarkat mitat käyttöösi. Fitstation voi myös analysoida askelluksesi. Tämä tehdään integroidulla painelevyllä, jonka päällä juokset tai kävelet. Analysoituaan tulokset ja verrattuaan niitä tietokantaan, joka sisältää yli 9 miljoonan ihmisen jalkaskannaukset, Fitstation suosittelee mitkä juoksukengät sopivat sinun jaloillesi.

XXL:stä löydät hyvät kengät jokaiseen lajiin. Pohditko, minkälaiset juoksukengät olisivat juuri sinulle oikeat? FitStation-jalkaskannerin ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla löydämme sinulle oikeanlaiset juoksukengät laajasta valikoimastamme. Olemme koonneet myös oppaan, jossa annamme paljon hyviä vinkkejä juoksukenkien valintaan.

Valitse tekniset juoksuvaatteet

Juoksuvaatteisiin kannattaa panostaa, koska ne vaikuttavat suuresti mukavuuden tunteeseen juostessa. Valitse tekniset urheiluvaatteet puuvillan sijaan. Tekninen materiaali hengittää, sekä kuivuu nopeasti jättäen olosi mukavaksi, vaikka hikoilisitkin. Mieti myös mitä muita ominaisuuksia juoksuvaatteilta haluat. Tarvitsetko esimerkiksi vetoketjullista taskua, heijastimia tai tuulenpitävää takkia, joka kuitenkin hengittää. Lue lisää vinkkejä juoksuvaatteiden valintaan oppaastamme. Harkitse myös kompressiovaatteiden hankkimista juoksuun.

Seuraa treeniäsi urheilukellolla

Urheilukellon käyttäminen juoksulenkin aikana auttaa juoksemaan oikein ja kehittymään nopeammin. Kun tiedät maksimisykkeesi, voit treenata eri sykealueilla. Silloin voit mitata treenin intensiivisyyden tarkkailemalla sykettäsi. Sykealueet on jaettu viiteen eri kategoriaan. Sykealueet on määritelty prosentuaalisena osuutena maksimisykkeestäsi. Olemme koonneet sinulla oppaan, jossa annamme vinkkejä, kuinka saat kaiken irti juoksutreenistäsi urheilukellon avulla.

Hyviä vinkkejä!

-Muista tankata riittävästi ennen ja jälkeen treenin! Lisäravinteilla voit saada lisää buustia juoksutreeniisi.

-Juoksetko pimeällä? Älä unohda heijastinliiviä ja otsalamppua.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.