Leopard3 G-Star Driveri 173–175 g, frisbeegolfkiekko, Punainen

15,90€

Leopard3 G-Star Driveri 173–175 g, frisbeegolfkiekko, Punainen

15,90€

Tuotekuvausarrow down icon

Monipuolinen väylädraiveri kontrollia ja finessiä vaativiin heittoihin. Nopeus 7. Liito 5. Vakaus -2. Feidi 1.

Leopard3 on alkuperäistä Leopard-kiekkoa nopeampi ja litteämpi. Pienemmällä voimalla heitettynä, kiekko lentää suoraa. Kovemmalla voimalla taas kiekosta tulee ylivakaa.

Leopard3 G-Star on valmistettu huippulaadukkaasta G-Star-muoviseoksesta, joka takaa ylivoimaisen kestävyyden ja suorituskyvyn. Muoviseos on Starplastia hiukan pehmeämpää, ja säilyttää lento-ominaisuutensa pidempään kuin DX- ja Pro-muoviseokset.

Tuotetiedot:
- Nopeus/Speed: 7
- Liito/Glide: 5
- Vakaus/Turn: -2
- Feidi/Fade: 1
- Materiaali: G-Star-muoviseos

Muut ominaisuudet:
- Finessiheittoihin omiaan
- Hyvä kontrollia vaativiin heittoihin

Huom! Lähetettävän kiekon väri saattaa poiketa kuvasta

Tekniset tiedotarrow down icon
  • Frisbeegolf: Fairwaydrivers 
Koko-opasarrow down icon

INNOVA

Innovan kiekoista löytyy neljä numeroa, jotka kertovat kiekon lento-ominaisuuksista. Sen lisäksi kiekon valinnassa tulee huomioida kiekon muovi.

Voit katsoa kiekkojen tarkemmat ominaisuudet täältä.

LENTO-OMINAISUUDET

Ensimmäinen numero, nopeus(1-14):

Mitä suurempi numero on, sitä nopeampi kiekko. Yksiselitteisesti nopeammat kiekot ovat vaikeampia heittää, sillä ne tarvitsevat enemmän voimaa, sekä tekniikkaa lentääkseen oikein. Hitaammat kiekot sopivat paremmin aloittelijoille, sillä niiden lentoa on helpompi hallita, ja ovat myös tarkempia.

Toinen numero, glide (liito, 1-7):

Kuvaa kiekon kykyä pysyä ilmassa. Mitä suurempi glide, sitä helpompi kiekko on aloittelijalle. Aloittelevan pelaajan joka haluaa heittoihinsa pituutta, tulisi valita kiekko hyvällä liidolla. Kiekot joissa liito on pienempi, sopivat paremmin tuulisiin olosuhteisiin.

Kolmas numero, turn (vakaus, -5-+1):

Kiekko pyrkii aina kääntymään vasemmalle (oikean käden rystyheitto), ja mitä suurempi numero on(+1) sitä vakaampi kiekko on, eli yrittää kääntyä todella jyrkästi vasemmalle. Nämä ylivakaat kiekot ovat kokeneemmille pelaajille ja vaativat enemmän voimaa sekä tekniikkaa. Aloittelijan olisi hyvä valita mahdollisimman alivakaa kiekko (suuremmalla miinuksella). Tällöin kiekko kääntyy helpommin myös oikealle, jolloin lento rata muistuttaa S-kirjainta. Tällöin saadaan heittoon lisää pituutta, mikäli tekniikka ei ole vielä parhainta mahdollista. Vakaammat, eli lähempänä +1 olevat kiekot ovat tarkempia tuulessa.

Neljäs numero, Fade(0-5):

Kiekon feidi kuvaa sitä, kuinka rajusti kiekko kaartaa lopussa vasemmalle (oikean käden rystyheitolla). Kiekko, jonka fade on 0, laskeutuu suorimpaan, kun taas 5-feidillä varustettu kiekko, kaartaa rajusti vasemmalle. Aloittelijan kannattaa valita kiekko jossa feidiä on vähemmän.

Aloittelijoille hyviä kiekkoja drivereista ovat mm. Leopard ja Valkyrie.

Midrange kiekoista aloittelijalle sopivat mm. Mako3, Shark3, Atlas.

INNOVAN MUOVILAADUT

DX:

Innovan heikoin, mutta parhaalla gripillä (pidolla) varustettu muovi. DX-muovi on kaikista alttein ulkoisille vaurioille. Kun kiekko kuluu, siitä tulee alivakaampi, eli kääntää entistä enemmän oikealle. Eli tämä muovi menettää nopeiden alkuperäiset lento-ominaisuutensa.

Pro:

Hieman heikompi pito kuin DX muovissa, mutta omaa paremman liidon verrattuna muihin samaa mallia, mutta eri muovia oleviin kiekkoihin. Muovi on myös DX-muovia kestävämpää.

Champion:

Champion-muovi on suunnattu enemmän kokeneemmille pelaajille. Muovi on liukkaampi kuin muissa laaduissa, mutta on selkeästi kaikista kestävin. Champion-muovi on myös hieman ylivakaampaa (kääntyy enemmän vasemmalle) kuin muut muovilaadut.

Blizzard champion:

Champion-muovi, jonka sisällä pieniä ilmakuplia. Champion muovista kevyempi versio, joka on helpompi aloittelijoille. Tällä on tehty mm. maailmanennätys pituusheitossa.

Star:

Innovan ehkä käytetyin muovi. Tässä yhdistyvät Champion-muovin kestävyys, sekä Pro-muovin loistava grippi. Hyvä pito myös kosteammalla kelillä. Hivenen alivakaampaa kuin Champion-muovi.

G-star:

”Löysempi” variaatio Star-muovista. Paras grippi mitä kiekoista löytyy. Säilyttää hyvin lento-ominaisuudet myös kylmemmällä kelillä. Sopii alottelijoille loistavasti, ollessaan hieman alivakaampi, eli helpompi heittää. Muovi on myös taipuisuutensa puolesta todella kestävää.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä