Max, actionkamera, Musta

559€

Tuotekuvausarrow down icon

MAX-actionkamerassa on lyömätön kuvanvakautus ja 360-videokuvaus. Entistä enemmän joustavuutta ja luovuutta. Panorointi kameraa liikuttamatta. Upea stereo suuntaääni.

GoPro Max -kamerassa on kaikki HERO:sta tutut toiminnot, lisäksi entistä enemmän kuvausmahdollisuuksia sekä täysin lyömätön kuvanvakaus.

Perinteisen GoPro-videoinnin ja kuvauksen lisäksi Max tallentaa kuvaa 360-asteen kuvakulmasta. Videolle tallentuu kerralla kaikki, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Panoramakuvat onnistuvat yhdellä napinpainalluksella. Panorointi ei siis vaadi, että kameraa liikutetaan. Lisävarustuksena voi hankkia digitaalisen objektiivin, jolloin kuvausta voi täydentää entisestään.

Max GoPro -kameressa on sisäänrakennettuna kuusi mikrofonia, ääni tallentuu kaikista suunnista, ja kattaa 360 asteen kulman. Go Pro:n paras äänenlaatu koskaan.

Kohokohdat:
- Video 360-asteen kuvakulmasta / 5,6K ja 30 fps
- HERO-video 1440 p 60/1080 p 60
- Still-kuvat 360-asteen kuvakulmasta / 16,6 MP
- HERO-kuvat 5,5 MP
- PowerPanorama 6,2 MP
- Max TimeWarp -video/intervallivideo/intervallivalokuvaus


Toiminnot:

PERINTEISET GOPRO- JA 360-ASTEEN KUVAT
Maximoi luovuutesi. MAX:illa kuvaat perinteistä HERO-videota ja still kuvia. Lisäksi voit tehdä uskomattoman luovia 360-videoita.

MAX HYPERSMOOTH
MAX takaa erinomaisen kuvanvakauden myös 180 asteen kuvakulmassa.

HORISTONTIN VAKAUTUS
HERO-tilassa saat kuviin vakaan ja suoran horisontin, joka antaa ällistyttävän elokuvatuntuman, riippumatta siitä liikutko sivuttain, ilmassa tai juokset rannalla.

POWER PANORAMA
Panoroi panoroimatta! Max mahdollistaa jopa 270-asteen panoraamakuvia ilman vääristymiä. Kameraa ei tarvitse siirtää, pelkkä napinpainallus riittää.

ENSILUOKKAINEN 360-ASTEEN ÄÄNI JA STEREOÄÄNI
Kamerassa on kuusi suunta-mikrofonia ja ne tallentavat ääntä 360-asteen kulmasta. Laatu on paras stereoääni, mitä GoPro-kamerassa on koskaan ollut.

SUUNNATTU ÄÄNI
Suunnattu ääni on HERO-tilassa toiminto, jolla voi valita kummalta puolen kameraa haluaa vahvistaa ääntä. Erittäin käytännöllinen esimerkiksi videobloggauksessa.

DIGITAALISET LINSSIT
Still- ja videokuvaukseen on valittavana neljä sisäänrakennettua digitaalista linssiä. Kapea, lineaarinen, laaja ja Max SuperView -näkymä, joka on GoPro:n tähän saakka levein kuvakulma.

MAX TIMEWARP
Kuvaa huippuvakaata intervallivideota liikkeessä. TimeWarp-toiminto nopeuttaa videota ja säätää kuvalaadun automaattisesti muun muassa valon perusteella. Kuvaa voi hidastaa ja saada reaaliaikaiseksi, jolloin parhaat hetket saadaan tehokkaasti esille – näyttöä näpäyttämällä TimeWarp kytkeytyy jälleen päälle.

INTUITIIVINEN KOSKETUSNÄYTTÖ
Kameraa on helppo ohjata kameran kosketusnäytöltä. Näyttöä koskettamalla onnistuu esimerkiksi kuvakoosteen tekeminen, videopätkän katselu tai selfien ottaminen.

STREAMING 1080 P
Livestriimaus 1080 p sosiaaliseen mediaan. HyperSmooth-kuvanvakaus GoPro-sovelluksen avulla. Tallenna materiaali SD-muistikortille myöhempää katselua varten.

PUHEOHJAUS
Kerro mitä haluat tehdä. MAX tottelee 13 eri äänikomentoa kuten "GoPro, record" tai "GoPro, take photo". MAX ymmärtää englantia, kiinaa (mandariini), ranskaa, saksaa, italiaa, japania, koreaa, portugaliaa, venäjää, espanjaa ja ruotsia.

GO PRO -SOVELLUS
Mahdollistaa 360-asteen kuvamateriaalin editoinnin GoPro-sovelluksessa.

GO PRO -SOVELLUS
Muuta 360-asteen videot perinteisiksi videoiksi GoPro-sovelluksessa, editoi ja jaa.

KOMPAKTI MUOTOILU
Kamera on todella pienikokoinen ja kevyt ja kamerajalka kokoontaitettava. Nyt voit kuvata päivääsi missä tahansa.

KASVOKUVA
Nyt voit kuvata videota ja ottaa kuvia kasvokuva-tilassa. Kuvat ovat visuaalisesti hyvän näköisiä ja sopivat jaettavaksi Snapchatissa ja Instagramissa.

KUVA-AJASTIN
Heittäydy itsekin kuvaan mukaan. Kun kamera on asennettu ajastimelle on helppoa ottaa selfie tai ryhmäkuva, jossa kaikki ovat mukana.

LYHYET OTOKSET
Kuvaa 15 tai 30 sekunnin otoksia – someen täydellinen pituus.

VEDENPITÄVÄ
MAX on vedenpitävä 5 metrin syvyyteen.

HEVC-VIDEOFORMAATTI
Säästää tilaa SD-muistikortilla. HEVC:in (High Efficiency Video Coding) avulla tiedoston kokoa voi pienentää ilman, että laatu kärsii.

GPS JA LIIKESENSORIT
Kameran sisäänrakennetut GPS-laitteet rekisteröivät sijaintisi, korkeuden ja nopeuden. Jos haluat jakaa eeppiset kokemuksesi, videoihin voi lisätä GPS-tarran GoPro-sovelluksessa.

TAUSTATUNNISTUS
HERO-moodissa MAX tunnistaa useampia taustoja, esimerkiksi liikutko lumella, rannalla tai veden alla. Taustatunnistuksen avulla GoPro-sovellus valitsee parhaat säädöt videota varten.

AUTOMAATTINEN TURVAKOPIOINTI PILVEEN
MAX tallentaa kuvat ja videot automaattisesti pilveen. GoPro Plus -sovelluksen avulla kuvia voi siirtää älypuhelimen avulla.

PIKALATAUS
Pikalatausvalmius. Supercharger-adepterin avulla akun voi ladata 38 % nopeammin.

YHTEENSOPIVAT GOPRO-KIINNIKKEET JA -LISÄVARUSTEET
Monipuoliset lisävarusteet, kiinnitys- ja kantomahdollisuudet. GoPro-kameraan on valittavana yli 35 erilaista pidikettä ja lisävarustusta.

Tuotepaketissa:
- 1 GoPro MAX -actionkamera
- 1 ladattava akku
- 1 liimapintainen kaarikiinnike
- 2 suojalinssiä
- 2 linssinsuojaa
- 1 mikrokuitupussi
- 1 kiinnityspuristin + 1 kiinnitysruuvi
- 1 USB C -kaapeli

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä