XXL logo
Kirjaudu sisään

Vuosikymmen edullista urheilua! 🎉 Katso juhlatarjoukset

Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 1Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 2Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 3Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 4Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 5Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 6Hero9 Black, actionkamera - thumbnail - image 7
Vain tavarataloista
Outlet
Hero9 Black, actionkamera - full image 1
Hero9 Black, actionkamera - full image 2
Hero9 Black, actionkamera - full image 3
Hero9 Black, actionkamera - full image 4
Hero9 Black, actionkamera - full image 5
Hero9 Black, actionkamera - full image 6
Hero9 Black, actionkamera - full image 7
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotOppaatTuotearvostelut

GoProHero9 Black, actionkamera

5/5
300€

Hero9 Black, actionkamera ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupassamme. Tuote on saatavilla vain tavarataloista ja voi olla mallikappale. Suosittelemme tarkistamaan myymäläsaatavuuden.
Hero9 Black, actionkamera ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupassamme. Tuote on saatavilla vain tavarataloista ja voi olla mallikappale. Suosittelemme tarkistamaan myymäläsaatavuuden.
Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Varastossa

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Video | Introducing HERO9 Black — More Everything

Hero9 Black -kamerassa on 23,6 megapikselin kenno, joka takaa 5K-videot ja 20MP-kuvat. Lisänä uusi etunäyttö, takana kosketusnäyttö, jossa on kosketuszoomi, 30 % pidempi akun kestoaika ja HyperSmooth 3.0.

Tärkeimmät ominaisuudet:
– Resoluutio jopa 5K
– Tarkkuus 20 MP
– Iso kosketusnäyttö takana ja uusi etunäyttö
– Kiinteä kehys, jossa on kiinnityspiste jalustalle ja varusteille
– 30 % pidempi 1720 mAh:n akun kesto
– Hero9 Black -moduulit
– Kiinteä kiinnityspiste
– HyperSmooth 3.0 ja horisontti kamerassa
– TimeWarp 3.0
– SuperPhoto ja HDR
– Yöintervallivideo
– Digitaaliset objektiivit
– Striimaus 1080p
– Webkameratoiminto
– Edistyneet toiminnot: HindSight, LiveBurst, ajastettu kuvaus, kuvauspituus
– Kestävä ja vesitiivis 10 metriin asti
– Puheohjaus, 14 komentoa 11 kielellä ja 6 kielivariantilla
– 3 mikrofonia ja edistynyt tuulikohinan vaimennus
– Kaiutin
– Stereoääni ja RAW-ääni
– RAW-kuvat
– Esiasetukset ja käyttäjän määrittämät asetukset
– Näyttöpikavalinnat
– Takana iso 2,27 tuuman kosketusnäyttö, jossa on kosketuszoomi
– Edessä 1,4 tuuman näyttö esikatseluun
– Pystykuvaus
– Ajastin
– HiLight-koodi
– 8x-hidastus
– Protune kuva-, video- ja intervallitilat
– Bit rate 100 Mbps
– H.264 (AVC) + H.265 (HEVC) MP4-videotiedostomuoto
– Tiedonsiirto
– Kasvojen, hymyn, kiinni olevien silmien ja kuva-aiheiden tunnistus
– Wifi ja Bluetooth
– GoPro-sovellus
– Automaattinen varmuuskopiointi pilveen, kun käytössä on GoPro-tilaus
– Pikalatausvalmius
– Yhteensopiva GoPro-kiinnikkeiden ja -lisävarusteiden kanssa

Hero9 tarjoaa enemmän tehoa, tarkkuutta ja vakautta. Mullistavassa Hero9 Black -kamerassa on ylivoimainen 23,6 megapikselin kenno, joka tuottaa upean laadukkaita 5K-videoita ja 20 megapikselin kuvia. Uusi etunäyttö reaaliaikaiseen esikatseluun ja helppoon sommitteluun. Takana iso kosketusnäyttö, jossa on nopea ja intuitiivinen kosketuszoomi.

Kamera on saanut useita uusia ja tehokkaita toimintoja aiempiin GoPro-malleihin verrattuna, kuten HindSight-toiminnon. Hero9 Black tukee myös striimausta ja webkamerakäyttöä. Lisänä HyperSmooth 3.0, kiinteä kiinnike ja 30 % pidempi akun kesto – siis enemmän kaikkea erittäin kestävässä ja vesitiiviissä paketissa. Saatavissa lisämoduuleja, kuten ultra-wide Max -objektiivi, valaistusmoduuli, näyttömoduuli ja mediamoduuli, jotka tarjoavat lisää monipuolisuutta.

5K-VIDEO
Kuvaa upeita videoita 5K-resoluutiolla. Vangitse yksityiskohdat selvästi myös zoomattuna. Hero9 Black -kamerassa on uusi 23,6 megapikselin kenno, joka on todellinen voimanpesä. Se tuottaa aidon tarkkuuden, tasaisen liikkeen ja horisontin suoristuksen, ja tämä kamera tekee aina vaikutuksen.

20 MEGAPIKSELIN KUVAT SUPERPHOTO-TOIMINNOLLA
Ota tarkkoja, ammattilaislaatuisia kuvia 20 megapikselin tarkkuudella. Kun SuperPhoto-toiminto on käytössä Hero9 Black voi valita automaattisesti parhaan kuvankäsittelyn ja ottaa loistavia kuvia.

LAAJENNUSMODUULIT
Hero9 Black -moduulit tuovat kameraan monipuolisuutta. Haluatko objektiivin, jolla voit lukita horisontin kuvauksen ajaksi ja jossa on lyömätön kuvanvakaus? Hanki Max-objektiivimoduuli. Haluatko korostaa kuvauskohdetta? Tarvitset valaistusmoduulin. Haluatko käyttää mikrofoneja ja lisätä liitäntöjä? Lisää kameraan mediamoduuli.

KIINTEÄ KIINNIKE
Erillistä kehystä ei enää tarvitse pitää mukana, sillä kamerassa on kiinteä kokoontaittuva kiinnike. Voita vain kiinnittää kameran suoraan telineeseen ja kuvata.

ETUNÄYTTÖ + KOSKETUSNÄYTTÖ TAKANA
Hero9 Black -kameran uusi, iso takakosketusnäyttö on helppokäyttöinen. Täysin uusi etunäyttö helpottaa kuvien sommittelua ja kameran ohjaamista.

TEHOKAS AKKU
Kamerassa on isompi 1720 mAh:n akku, joka kestää 30 % pidempään. Voit ottaa stillkuvia ja videokuvaa akkua vaihtamatta, eikä akku hyydy kylmilläkään keleillä.

HYPERSMOOTH 3.0
Koe kaikkien aikojen edistyneimmän videokuvanvakaimen äärimmäinen vakaus. HyperSmooth 3.0 pitää horisontin suorassa ja parantaa vakautta kaikilla asetuksilla.

HORISONTIN SUORISTUS
Horisontin suoristus (enintään 45 %:n kallistus) on nyt mahdollista, sillä kamerassa on uusi digitaalinen lineaarinen + horisontin suoristus -objektiivi, joka antaa vakautta.

TIMEWARP 3.0
Ota upeita intervallikuvia ajaessasi, kävellessäsi tai muulla tavoin liikkuessasi. TimeWarp 3.0 pysäyttää ajan ja vangitsee hetket. Speed Ramp on uusi toiminto, jossa voit valita todellisen nopeuden (nyt myös äänen kanssa) tai puolinopeuden kuvauksen aikana.

INTUITIIVINEN KOSKETUSNÄYTTÖ
Kameran kosketusnäyttö helpottaa kameran käyttöä. Voit esimerkiksi toistaa videoita tai ottaa selfien HERO-tilassa.

STRIIMAUS 1080P
Striimaa videokuvaa 1080p-laadulla sosiaaliseen mediaan, käytä HyperSmooth-vakainta lähettäessäsi GoPro-sovelluksen kautta ja tallenna sisältö SD-kortille myöhempää katselua varten.

WEBKAMERATOIMINTO
Liitä Hero9 Black tietokoneeseen ja katso kuvaa full HD 1080p -laatuisena. Kiinnitä kamera haluamaasi paikkaan GoPro-kiinnikkeiden avulla.

VESITIIVIS JA KESTÄVÄ
Kestää vaativimpiakin olosuhteita. Kestävä ja vesitiivis 10 metriin asti suoraan pakkauksesta otettaessa.

EDISTYNEET TOIMINNOT
Hero9 Black -kamerassa on edistyneitä toimintoja, kuten kattava valikoima fiksuja kuvausasetuksia. Näitä ovat HindSight, LiveBurst, ajastettu kuvaus ja kuvauspituus.

HINDSIGHT
HindSight-toiminto pitää huolen siitä, että parhaat tilanteet eivät mene ohi. Toiminto alkaa kuvata 30 sekuntia ennen kuin painat kuvauspainiketta. HindSight kuvaa 30 sekuntia ennen kuin painat kuvauspainiketta, ja kaiken sen jälkeen, kunnes lopetat kuvauksen.

LIVEBURST
Kuvaa se, mitä tapahtuu 1,5 sekuntia ennen kuvan ottamista ja sen jälkeen ja valitse paras kuva tai jaettava video.

AJASTETTU KUVAUS
Tällä toiminnolla voit ajastaa kuvausajankohdan. Etukäteen.

KUVAUKSEN PITUUS
Tällä toiminnolla voit valita, kuinka kauan Hero9 Black kuvaa, ennen kuin se lopettaa automaattisesti.

YÖINTERVALLIVIDEO
Kuvaa uskomattomia intervallivideoita yöllä 4K-laadulla ja valitse asetus 2,7 4:3, 1440p tai 1080p kätevästi suoraan kamerasta.

ESIASETUKSET JA KÄYTTÄJÄN MÄÄRITTÄMÄT ASETUKSET
Hero9 Black -kamerassa on valmiit ja suositusasetukset, kuten vakio, toiminta, elokuva ja Slow Motion. Voit myös luoda omia esiasetuksia, jotka ovat käytettävissä nopeasti.

DIGITAALISET OBJEKTIIVIT
Kameralla saa helposti eeppisiä kuvia valitsemalla digitaalisen objektiivin. Käytettävissä ovat kapea, lineaarinen, laajakulma, SuperView sekä lineaarinen + horisontin suoristus.

ÄÄNIOHJAUS
Ohjaa kameran toimintoja puhumalla. Käytettävissä on 14 puhekomentoa, kuten ”GoPro take a photo”. Pois päältä olevan kameran voi käynnistää sanomalla ”GoPro turn on”. Hero9 Black ymmärtää englantia (amerikan-, britti-, australian- ja intianenglantia), kiinaa (mandariinikiinaa), ranskaa, saksaa, italiaa, japania, koreaa, portugalia (brasilianportugalia), venäjää, espanjaa (euroopan- ja eteläamerikanespanjaa) sekä ruotsia.

PYSTYKUVAUS
Voit kuvata myös pystyasennossa esimerkiksi Snapchatia ja Instagram Storyja varten.

AJASTIN
Asetu mukaan ryhmäkuvaan tai -videoon. Ajastimen avulla on helppo ottaa GoPro-selfie tai koota koko porukka yhteiskuvaan.

RAW-KUVAT
RAW-tila tarjoaa äärimmäistä joustavuutta. Se on käytettävissä intervalli- ja sarjakuvaustoiminnoissa, ja se toimii myös yhden tai useamman kuvan sekvensseissä.

8X SLOW MOTION
Hidastuskuvassa kaikki näyttää eeppiseltä. Kuvaa video suurella kuvataajuudella 1080p ja 240b/s, käytä HyperSmooth 3.0 -kuvanvakainta ja hidasta jopa 8-kertaisesti.

USB-C-TIEDONSIIRTO ANDROID-LAITTEISIIN
Siirrä kuvat ja videot nopeasti USB-C-johdolla. Kätevä, kun perinteistä liitäntää tarvitaan. Yhteensopiva Android-laitteiden kanssa.

BIT RATE 100 MBPS
Ota studiotasoista kuvaa, jonka bittinopeus on jopa 100 Mbps.

HEVC-VIDEOMUOTO
Videot täyttävät SD-kortin nopeasti. High Efficiency Video Coding (HEVC) pienentää tiedostokokoa kuvanlaadusta tinkimättä.

TIETOJEN LISÄYS + GPS
Näytä sijainti, korkeus ja nopeus näytöllä lisäämällä tiedot videoon GoPro-sovelluksessa. Näytettäviä tietoja ovat nopeusmittari, GoPro-logo, GPS-reitti, korkeus, kartta, nopeusrajoitus ja G-voimat.

KASVOJEN, HYMYN, KIINNI OLEVIEN SILMIEN JA KUVA-AIHEIDEN TUNNISTUS
Hero9 Black tunnistaa hymyn, kiinni olevat silmät ja paljon muuta.

GOPRO-SOVELLUS
Sovelluksella voi etäohjata kameraa, käynnistää ja lopettaa kuvauksen ja ladata kuvia. Lisäksi voit helposti muokata yksittäisiä tai useita videoita ja jakaa niitä suoraan puhelimessa.

PIKALATAUSVALMIUS
Lisävarusteena saatava Supercharger-laturi lataa akun 35 % nopeammin.

GOPRO-KIINNIKKEIDEN JA LISÄVARUSTEIDEN TUKI
Saatavilla on 45 yhteensopivaa kiinnikettä ja lisävarustetta, kuten moduuleja, jotka tekevät Hero9 Black -kamerasta kannettavan voimanpesän.

Pakkauksen sisältö:
– Hero9 Black -kamera
– Kantokassi
– Akku
– Tarrakiinnike kuperalle alustalle
– Kiinnike ja sormiruuvi
– USB-kaapeli

Tuotetiedot:
- Video: 5 K 30 b/s, 4 K 60 b/s, 2,7K 120 b/s, 1440 p 120 b/s, 1080p 240 b/s ja muita / videoloop / 8x slow motion / stillkuvat 14,7 MP
– Valokuvaus: 20 MP / 2x zoom / single photo / night photo / LiveBurst / 25 b/s jatkuva kuvaus / RAW
– Intervallikuvaus: TimeWarp-video / intervallivideo / intervallikuva / yöintervallivideo / yöintervallikuva
– Irrotettava 1720 mAh:n akku
– Mitat: P 6,2 x 3,4 x 5,1 cm
– Paino: 159 g

Tekniset tiedot

 • Kosketusnäyttö takanaKyllä
 • EtunäyttöKyllä
 • Akun teho1720 mAh
 • Vesitiiviys (IPX)IPX0
 • Videon maksimilaatu1080P
 • Akun latausaika5 h
 • WiFiKyllä
 • BluetoothKyllä
 • USB-CKyllä
 • KaiutinKyllä
 • Kuvan enimmäislaatu (mp)20 mp
 • ÄäniohjausKyllä
 • Akun kesto (normaalissa käytössä)2 h
 • Vedenpitävyys10 m
 • Paino158 g
 • VakaajaHypersmooth 2.1

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.