Hero8 Black Hard Bundle, actionkamerapakkaus, Musta

499€
vain xxl.fi

Tuotekuvausarrow down icon
Upea actionkamerapakkaus, jossa on vakaa Hero8, Shorty-jatkovarsi, päähihna, 32 Gt:n SD-kortti ja lisäakku. 4K-video, 8 x slow motion, 12 MP -kuvaus.

HERO8 Black on erittäin monipuolinen ja vakaa HERO-kamera. Tyylikkäästi muotoiltu kamera mahtuu täydellisesti taskuun. Integroitu taitettava jalusta mahdollistaa kiinnikkeiden/lisävarusteiden vaihtamisen vain muutamassa sekunnissa. Mahdollisuus monille lisävarusteille.

Lisävarusteena saatava mediamoduuli mahdollistaa lisävalon, ammattimaisen äänen ja lisänäytön käytön. Kamerassa on myös HyperSmooth 2.0 -kuvanvakaus ja erinomainen Slow Motion.

Tärkeimmät ominaisuudet:
– Video: 4K 60 fps, 2,7K 120 fps, 1440p 120 fps, 1080p 240 fps ja videoloop tai 8 x slowmotion
– Kuvaus: 12 MP / yksittäinen kuvaus / yökuvaus / LiveBurst / 30 sarjakuvaus fps / RAW
– TimeWarp-video / intervallivideo / intervallivalokuvaus / yöintervallivideo / yöintervallikuvaus


SHORTY-JATKOVARSI
Jatkovarsi kaikkiin GoPro-kameroihin. Antaa lisää mahdollisuuksia eri kulmiin ja selfieiden ottamiseen. Integroitu kolmijalka tekee jatkovarresta erittäin monikäyttöisen. Tukeva rakenne.

Shorty toimii erinomaisesti kaikissa GoPro-kameroissa. Jatkovartta voi käyttää myös kolmijalkana, joka on integroitu jatkovarren alaosaan. Erittäin pienikokoinen ja vain vähän tilaa taskussa vievä jatkovarsi on ihanteellinen useimmissa harrastuksissa.

Jatkovarsi on tehty alumiinista, ja siinä on säädettävä pituus 11,7–22,7 cm. Yhteensopiva kaikkien GoPro-kameroiden kanssa.

PÄÄHIHNA
Kamerakiinnikkeellä varustettua päähihnaa voi käyttää kypärässä, tai sen voi kiinnittää suoraan päähän, jolloin kuvakulma on suurin piirtein sama kuin otsalampussa (POV).

MUISTIKORTTI
SanDisk Extreme 32GB -muistikortti

KAMERATOIMINNOT:

KÄTEVÄ MUOTOILU
Uudella tavalla muotoiltu kamera mahtuu entistä paremmin taskuun, ja alaosan taittuvien kiinnitystappien ansiosta kiinnikkeet voi vaihtaa nopeasti. Uusi sivuluukku nopeuttaa akkujen vaihtoa entisestään, ja linssi kestää iskuja kaksi kertaa aiempaa paremmin.

HERO8 BLACK -LISÄOSAT
Vloggaajat, ammattilaiset elokuvantekijät ja harrastajakuvaajat voivat nyt kuvata entistä monipuolisemmin lisävarusteiden, kuten LED-valojen, mikrofonien, LCD-näyttöjen ja monien muiden ansiosta. Saat lisää kuvausmahdollisuuksia lisävarusteena saatavalla medialisäosalla.

HYPERSMOOTH 2.0
Entistä vakaampi. HERO8 Black -kamerassa on nyt kolme vakautustasoa: On, High ja Boost, joista voit valita tarkoitukseen sopivan. Hyödynnä laajimmat mahdolliset kuva-alueet tai tehosta kuvanvakautusta ja kuvaa HERO-malliston kaikkien aikojen tasaisinta videota. Lisäksi HyperSmooth toimii kaikilla resoluutioilla ja kuvataajuuksilla ja sisältää horisontin oikaisun sovelluksessa.

TIMEWARP 2.0
Kuvaa erittäin vakaata intervallivideota liikkeessä. TimeWarp-toiminto säätää nyt nopeuden automaattisesti liikkeen, kuvaustilan tunnistuksen ja valaistuksen perusteella. Nopeuden voi jopa hidastaa todelliseen tapahtumanopeuteen – jolloin voi keskittyä kiinnostaviin hetkiin – ja sitten taas nopeuttaa toistoa napauttamalla.

LIVEBURST
Tallenna kuvaa 1,5 sekunnin ajan ennen varsinaista kuvausta ja sen jälkeen. Näin voit valita kuvista parhaan tai saat hienon jaettavan videon.

SUPERPHOTO JA HDR
Tallentaa 12 Mpix -kuvia parannetulla HDR:llä – liikkeellä tai paikallaan ollessasi – vähemmällä sumennuksella ja tarkoilla yksityiskohdilla jopa pimeissä olosuhteissa.

YÖINTERVALLIVIDEO
Kuvaa yöllä upeita 4K-laatuisia timelapse-nopeutettuja 2,7K 4:3-, 1440p- tai 1080p-videoita, joita käsitellään sisäisesti kamerassa.

DIGITAALISET LINSSIT
Kuvan rajaaminen on nyt yhtä helppoa kuin uuden digitaalisen linssin valitseminen. Käytettävissä ovat kapea, lineaarinen, laajakulma ja SuperView.

SUORATOISTO 1080P
Jaa tapahtumahetkellä. Striimaa videokuvaa 1080p-laadulla sosiaaliseen mediaan, käytä HyperSmooth-vakainta lähettäessäsi GoPro-sovelluksen kautta ja tallenna sisältö SD-kortille myöhempää katselua varten.

ÄÄNIOHJAUS
Ohjaa kameran toimintoja puhumalla. Käytettävissä on 14 eri puhekomentoa, kuten ”GoPro, record” tai ”GoPro take a photo”. Pois päältä olevan kameran voi käynnistää sanomalla ”GoPro turn on”. HERO8 Black ymmärtää englantia (amerikan-, britti-, australian- ja intianenglantia), kiinaa (mandariinikiinaa), ranskaa, saksaa, italiaa, japania, koreaa, portugalia (brasilianportugalia), venäjää, espanjaa (euroopan- ja eteläamerikanespanjaa) sekä ruotsia.

EDISTYKSELLINEN TUULEN KOHINAN VAIMENNUS
Saat aiempaa kirkkaamman ja selkeämmän äänenlaadun, sillä mikrofoni on sijoitettu uuteen paikkaan edessä ja parannetut algoritmit suodattavat aktiivisesti tuulen kohinaa.

RAW-TIEDOSTOMUOTO KAIKISSA KUVAUSTILOISSA
RAW-muoto antaa runsaasti joustavuutta ja on nyt yhteensopiva intervallikuvauksen ja sarjakuvauksen kanssa.

ESIASETUKSET
HERO8 Black -kamerassa on valmiit ja suositusasetukset videolle, kuten vakio, toiminta, elokuva ja Slow Motion. Voit myös luoda omia esiasetuksia, jotka ovat käytettävissä nopeasti.

NÄYTÖN PIKAVALINNAT
Mukauta näyttöä ja lisää pikavalintoja usein käyttämillesi toiminnoille.

INTUITIIVINEN KOSKETUSNÄYTTÖ
Jos sinulla on älypuhelin, HERO8 Black voi tuntua tutulta. Kamerassa on kolme päätilaa, ja käyttäjäystävälliset asetukset tekevät navigoinnista helppoa.

TOUCH ZOOM
Tule lähemmäksi tapahtumia. Sommittele kuvia ja videoita täydellisin lopputuloksin vain näyttöä koskettamalla

PYSTYKUVAUS
Ota kuvia ja kuvaa videoita pystyasennossa esimerkiksi Snapchatia ja Instagram Storyja varten.

KUVAUSAJASTIN
Heittäydy mukaan. Kuvausajastimen avulla voit ottaa helposti GoPro-selfien tai ryhmäkuvan, johon kaikki ehtivät mukaan.

LYHYET OTOKSET
Kuvaa 15 tai 30 sekunnin otoksia – someen täydellinen pituus.

VESITIIVIS JA KESTÄVÄ
Kuvaa veden alla, minne et voi ottaa älypuhelinta. HERO8 Black on lujatekoinen ja vedenpitävä ilman erillistä suojakoteloa aina 10 metrin syvyyteen.

AMMATTIMAINEN VIDEOLAATU 4K 60 + 1 080P 240 FPS
Uskomaton videolaatu, erinomainen kuvafrekvenssi, huippuhidastus ja HyperSmooth-kuvanvakain. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät HERO8 Black -kamerasta GoPron tähän asti parhaan kameran.

8 X SLOWMOTION
Hidastuskuvassa kaikki näyttää eeppiseltä. Kuvaa video suurella kuvataajuudella 1080p ja 240 fps, käytä HyperSmooth 2.0 -kuvanvakainta ja hidasta jopa 8-kertaisesti.

BIT RATE 100 MBPS
Ota studiotasoista kuvaa, jonka bittinopeus on jopa 100 Mbps. Tulos on vaikuttava.

HEVC-VIDEOMUOTO
Säästä tilaa SD-kortilla. High Efficiency Video Coding (HEVC) pienentää tiedostokokoa kuvanlaadusta tinkimättä.

GPS JA LIIKESENSORIT
Kameran sisäänrakennettu GPS rekisteröi sijaintisi, korkeuden ja nopeuden. Jos haluat jakaa eeppiset kokemuksesi, videoihin voi lisätä GPS-tarran GoPro-sovelluksessa.

KASVOJEN, HYMYN, KIINNI OLEVIEN SILMIEN JA KUVA-AIHEIDEN TUNNISTUS
HERO8 Black tunnistaa esimerkiksi kameraa kohti olevat kasvot, hymyn ja kiinni olevat silmät. GoPro-sovellus perustuu näihin yksityiskohtiin ja valitsee parhaat kuvat laadukkaisiin videoihin.

GOPRO-SOVELLUS
Sovelluksella voi etäohjata kameraa, käynnistää ja lopettaa kuvauksen ja ladata kuvia. Lisäksi voit helposti muokata yksittäisiä tai useita videoita ja jakaa niitä suoraan puhelimessa.

AUTOMAATTINEN VARMUUSKOPIOINTI PILVEEN, KUN KÄYTÖSSÄ ON GOPRO PLUS
Tallentaa automaattisesti kuvat ja videot HERO8 Black -kamerasta pilveen. GoPro PLUS -tilauksella voit myös siirtää kuvia matkapuhelimesta – erittäin käytännöllistä, kun olet menossa.

PIKALATAUSVALMIUS
Lisävarusteena saatava Supercharger-laturi lataa akun 38 % nopeammin.

YHTEENSOPIVAT GOPRO-KIINNIKKEET JA -LISÄVARUSTEET
Kanna sitä. Kiinnitä se. Rakasta sitä. Voit käyttää HERO8 Black -kamerassa yli 45 yhteensopivaa kiinnikettä ja lisävarustetta, kuten monia erilaisia lisäosia.

Tuotetiedot:
– Kätevä muotoilu
– HERO8 Black -lisäosat
– HyperSmooth 2.0
– TimeWarp 2.0
– LiveBurst
– SuperPhoto ja HDR
– Yöintervallivideo
– Digitaaliset linssit
– Suoratoisto 1 080 p
– Ääniohjaus 14 komennolla 11 kielellä ja 6 kielivaihtoehdolla
– 3 mikrofonia ja edistynyt tuulikohinan vaimennus
– Stereoääni ja RAW-ääni
– RAW kaikissa valokuvatiloissa
– Esiasetukset
– Näytön pikavalinnat
– 2 tuuman kosketusnäyttö kosketuszoomilla
– Pystykuvaus
– Kuvausajastin
– Lyhyet otokset
– HiLight-tunniste
– Automaattinen heikko valo
– Automaattinen kuvan kierto
– Kestävä ja vesitiivis 10 metriin asti
– Ammattimainen videolaatu 4K 60 + 1 080 p 240 fps
– 8 x slowmotion
– Protune kuva-, video- ja TimeWarp-tiloissa
– Bittinopeus 100 Mbit/s
– H.264 (AVC) + H.265 (HEVC) MP4-videotiedostomuoto
– GPS + liiketunnistimet
– Kasvojen, hymyn, kiinni olevien silmien ja kuva-aiheiden tunnistus
– Wifi ja Bluetooth
– GoPro-sovellus
– Automaattinen varmuuskopiointi pilveen GoPro PLUS -palvelun avulla
– Irrotettava, ladattava akku, 1220 mAh
– Pikalatausvalmius
– Yhteensopiva GoPro-kiinnikkeiden ja -lisävarusteiden kanssa

Pakkauksen sisältö:
– 1 HERO8 Black -kamera
– 1 Shorty-jatkovarsi
– 1 päähihna
– 1 32 GB SanDisk Extreme -muistikortti
– 2 ladattavaa 1220 mAh:n litiumioniakkua
– 1 kaareva kiinnike
– 1 kiinnitysklippi ja 1 kiinnitysruuvi
– 1 USB C -kaapeli
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.