XXL logo
Kirjaudu sisään

Vuosikymmen edullista urheilua! 🎉 Katso juhlatarjoukset

Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - thumbnail - image 1Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - thumbnail - image 2
Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - full image 1
Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - full image 2
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotOppaatTuotearvostelut

GoProGopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera

469€

Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Tuotekuvaus

Tehokas ja monipuolinen toimintakamera. 5.3K- ja 4K-video. 27 megapikseliä. High Dynamic Range -valokuva ja -video. HyperSmooth 6.0-kuvanvakautus. Kaksi LCD-näyttöä. Pitkäkestoinen Enduro-akku. Jopa 8x Slo-Mo. Uusi Bluetooth-äänituki AirPods-kuulokkeille. Vesitiivis 10 metriin asti. Mukana 64GB SanDisk microSD-kortti. Yhteensopiva 50+ kiinnikkeiden ja lisävarusteiden kanssa

Saat uskomattoman kuvanlaadun, entistä paremman HyperSmooth-videonvakaimen ja huomattavasti pidemmän akunkeston uusimmalla ja parhaalla GoProlla – HERO12 Blackilla – sekä 64 Gt:n SanDisk microSD -kortilla ja kantolaukulla, joten voit aloittaa seikkailujesi ikuistamisen välittömästi. HERO12 Black ottaa luokkansa parhaan 5,3K-videon ja lisää HDR (High Dynamic Range) -ominaisuuden, joka tallentaa kerran elämässä tehtävät matkat ja upeat arkiset hetket entistä yksityiskohtaisemmin. Parannetun virranhallinnan ansiosta HERO12 Black tarjoaa pidemmän jatkuvan 5,3K60 (70 minuutin) kuvauksen.

Se on helppo koota handsfree-kuvausta varten, ja se on valmis mihin tahansa (maalla tai vedessä), ja edistynyt videonvakautus pitää kuvat vakaina epätasaisessa maastossa. Kun se latautuu, kuvamateriaalisi ladataan automaattisesti pilveen ja lähetetään puhelimeesi koostevideona, jonka avulla voit kokea seikkailusi uudelleen ja jakaa hauskanpidon. Mukana on myös ammattilaistason ominaisuuksia, kuten useiden HERO12-laitteiden langaton synkronointi aikakoodin avulla, edistyneet väriohjaimet ja paljon muuta. HERO12 pakkaa kaiken tämän GoPron legendaariseen vedenpitävään ja erittäin kestävään malliin, jotta saat kuvan ympäristöstä riippumatta.

Toiminnot:
KESTÄVÄ JA VESITIIVIS 10 METRIIN ASTI
Täysin vesitiivis ja yhtä kestävä kuin aina, joten HERO12 Black on valmis vangitsemaan hauskuuden missä tahansa seikkailussa. Sen legendaarinen kestävyys on lyömätön ja jatkuu riippumatta siitä, rämmitkö mudan, lumen tai veden läpi (jopa 33 jalkaa / 10 metriä). Vedenpitävä linssinsuojus auttaa jopa poistamaan linssin tahroja ja muita esineitä, mikä tekee valokuvistasi ja videoistasi vieläkin vaikuttavampia.

2X PIDEMPI KÄYTTÖAIKA
HERO12 Blackin dramaattisesti parannettu akun tehokkuus yhdistyy mukana toimitettuun 1720 mAh:n Enduro-akkuun tarjotakseen huikean 2 kertaa pidemmän 5.3K60-videotallennuksen jokaisella latauksella. Saat 70 minuuttia jatkuvaa 5,3K60-laatuista kuvausta (korkein asetuksemme), yli 1,5 tuntia 5,3K30-laatuista ja yli 2,5 tuntia jatkuvaa kuvausta 1080p306-laatuisena. Edistyneen tekniikan avulla Enduro parantaa myös suorituskykyään kylmissä lämpötiloissa verrattuna aiempiin GoPro-kameroihin ja akkuihin.

HIGH DYNAMIC RANGE -VIDEO + KUVA
HERO12 Black vie parhaan kuvanlaatunsa seuraavalle tasolle HDR:llä sekä videoille (5.3K ja 4K) että valokuville. HDR sopii erinomaisesti sekä varjojen että kirkkaan valon ympäristöihin, ja se vangitsee näkymän hienovaraiset yksityiskohdat, jotka saattavat muutoin sulautua varjojen pimeyteen tai kadota kuvan kirkkaisiin kohtiin. Tuloksena on dynaamisia tallenteita todenmukaisilla väreillä ja tarkkuudella.

USKOMATON KUVANLAATU
5,3K-video tarjoaa 91 % paremman tarkkuuden kuin 4K ja uskomattomat 665 % enemmän kuin 1080p, joten HERO12 Black tallentaa toiminnan terävän yksityiskohtaisesti ja elokuvamaisella HDR-kuvanlaadulla (High Dynamic Range) samalla kun se ottaa 27 megapikselin valokuvia. Voit myös ottaa upeita jopa 24,7 megapikselin valokuvia suosikkivideoistasi GoPro Quik -sovelluksella.

JOPA 8X SLO-MO
Kaikki on hämmästyttävämpää hidastettuna. HERO12 Blackin avulla voit tallentaa toiminnan jopa 8x hidastettuna jopa 2,7 K:n tarkkuudella normaalinopeuksista toistoa varten tai supersulavalla hidastetulla liikkeellä tallentaaksesi eeppisiä yksityiskohtia, joita et koskaan näkisi paljaalla silmällä.

EMMY®-PALKITTU HYPERSMOOTH 6.0 -VAKAUS
HyperSmooth asettaa edelleen standardin ja tarjoaa mielettömän tasaisen kuvan ja varmuuskopioitavan laitteiston – vuoden 2021 Emmy®-palkittu In-Camera Sensor ja Software Stabilization. HERO12 Black tekee siitä vieläkin paremman maksimoimalla HyperSmooth AutoBoost -suorituskyvyn paremmalla vakautuksella ja vähentämällä kuvan leikkautumista. Aja pyörällä, luistele, hiihdä, jahtaa lapsiasi puiston läpi tai ota upeita tilannekuvia lemmikeistäsi – jaat epävakaassakin otteessa tallennetusta materiaalista tasaisen selkeitä kuvia.

360° HORISONTIN LUKITUS
Anna videoillesi ammattimaisten tuotantojen ilme pitämällä horisontti vakaana, suorana ja tasaisena. HERO12 Blackin digitaalinen Linear-linssi + Horizon Lock -objektiivi pitävät kuvamateriaalin vakaana, vaikka kamera kääntyisi täydet 360 astetta kuvauksen aikana. Yhdessä HyperSmoothin kanssa Horizon Lock tuottaa erittäin tasaista materiaalia, joka näyttää juuri oikealta juuri silloin, kun haluat. Et tarvitse gimbaalia tai vakautusohjelmistoa ammattimaisten tulosten saavuttamiseksi.

ERITTÄIN SUURI NÄKÖKENTTÄ
HERO12 Blackin tehokas kuvakenno tarjoaa kaikkien aikojen laajimman HERO-kameran näkökentän heti pakkauksesta otettuna. Siinä on erittäin suuri 8:7-kuvasuhde, jonka ansiosta jokaisessa kuvassa näkyy enemmän taivasta ja horisonttia – antaen sinulle suuren pohjan luovuudellesi. Käytä vain GoPro Quik -sovellusta zoomataksesi, rajataksesi ja muokataksesi valokuviasi säilyttäen samalla materiaalisi rikkaat tekstuurit ja terävyyden. HERO12 Black vie 8:7-kuvasuhteen askeleen pidemmälle HyperView'n avulla. Tämä ainutlaatuinen GoPro-digitaaliobjektiivi kuvaa 8:7-kuvasuhteella ja toimii 16:9-laajakulmakuvana. Tuloksena on erittäin mukaansatempaava video, joka vahvistaa toimintapainotteista POV-materiaalia tallentamalla enemmän sinua ja ympäristöäsi.

YHTEENSOPIVA UUDEN MAX LENS MOD 2.07:N KANSSA
Lisää Max Lens Mod 2.0 HERO12 Black -kameraan muuntaaksesi sen parhaaksi POV-kameraksi, jolla on kaikkien aikojen laajin näkökenttä (FOV) HERO-kamerassa, 177 ° (alkuperäisen Max Lens Modin 155 ° FOV). 36 % suurempi näkökenttä laajakuvalle
Tallennus ja 48 % suurempi pystysuuntaisessa kuvauksessa,8 se tarjoaa mukaansatempaavimman videon upealla 4K60-resoluutiolla ja korkeimmalla vakautuksella, Max HyperSmoothilla. Saat myös Horizon Lockin kaikille objektiiveille sekä 1080p120-videon erittäin vakaaseen 4x hidastettuun tallennukseen maksimaalisella näkökentällä.

8-BITTINEN, 10-BITTINEN+ LOKIKOODAUS
HERO12 Blackin avulla voit valita 8-bittisen, 10-bittisen tai lokikoodauksen GP-Log-ohjelmalla. 10-bittiset värit pystyvät näyttämään yli miljardi väriä, ja ne tarjoavat paremman värisyvyyden, pehmeämmät sävyt ja enemmän realismia videoihisi, kun taas 8-bittinen tarjoaa pienempiä tiedostokokoja. Edistyneet käyttäjät voivat käyttää GP-Logia saadakseen enemmän yksityiskohtia kuviinsa ja tehdäkseen tarvittavat värisäädöt jälkituotannossa.

AIKAKOODIN SYNKRONOINTI
Kokeneet käyttäjät, joilla on useampi kuin yksi HERO12 Black, voivat synkronoida ne täsmälleen samalla aikakoodilla, mikä helpottaa useiden kameroiden muokkaamista. Se toimii Final Cut Pron, Adobe Premierin ja muiden muokkausohjelmistojen kanssa jälkituotannon virtaviivaistamiseksi entisestään.

BLUETOOTH-ÄÄNIYHTYES
Bluetooth-äänen avulla voit yhdistää HERO12 Blackin langattomasti yhteensopiviin laitteisiin. Vloggerit voivat liittää langattoman ulkoisen mikrofonin parannettua ääntä varten selostaessaan kohtausta tai tehdessään haastatteluja. Yhdistämällä langattomat nappikuulokkeet GoPro kuulee äänikomentosi meluisissa olosuhteissa tai kun se on asennettu kuuloyhteyden ulkopuolelle. Voit myös kuulla kameran ilmoitukset nappikuulokkeidesi kautta vahvistaaksesi, että se sai komennon, ja tehdä mitä haluat.

YÖTEHOSTEIDEN AIKAVIIVE + VALOKUVA
HERO12 Black -kamerassa on 3 intervalli- ja valokuvatilaa, joiden avulla voit olla luova pimeän koittaessa. Star Trails käyttää maan kiertoa ja tähtiä vangitakseen kauniita valopolkuja yötaivaan yli. Light Paintingin avulla voit luoda loistavia siveltimen vetotehosteita liikkuvalla valolla. Vehicle Light Trailsilla kuvaat yöliikennettä ottaaksesi upeita liikenteen ajovalokuvia.

POWER TOOLS WITH NEW INTERVAL PHOTO
Ota valokuvia helposti Power Toolseilla. Uusi intervallikuvausominaisuus voidaan asettaa tallentamaan kaikki toiminta kuvaamalla tietyin väliajoin keskittyen samalla suosikkiaktiviteetteihisi. HindSight tallentaa jopa 30 sekuntia materiaalia ennen tallennuksen aloittamista – vaikka painaisit suljinta liian myöhään, saat silti kuvan. Siellä on myös Scheduled Capture, jonka avulla voit asettaa GoPron käynnistymään ja ottamaan valokuvan jopa 24 tuntia etukäteen, ja Duration Capture, jonka avulla on helppo ottaa videoleikkeitä 15 sekunnista 3 tuntiin.

KOROSTA PUHELIMEESI AUTOMAATTISESTI LÄHETETTÄVIÄ VIDEOITA
Yhdistä GoPro-laitteeseesi, kun olet yhteydessä kodin Wi-Fi-verkkoon. Kun se latautuu, kuvamateriaalisi ladataan automaattisesti pilveen ja sitä käytetään koostevideon luomiseen, jossa on rytmisynkronoitua musiikkia ja tehosteita. Videot lähetetään automaattisesti puhelimeesi ja ne ovat valmiita jaettaviksi.

MUOKKAA VALOKUVIASI GOPRO QUIK -SOVELLUKSELLA
GoPro Quik -sovelluksessa on useita helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla voit muokata kuviasi kuin ammattilainen. Voit säätää sovelluksen luomia automaattisesti korostuvia videoita tai luoda omia videoita tyhjästä. Voit myös vaihtaa valokuvien ja videoiden digitaalisia objektiiveja joustavasti kuvauksen jälkeen. Vaihda erittäin mukaansatempaavasta HyperView-objektiivista laajaan tai lineaariseen SuperView-kuvaan luodaksesi juuri haluamasi kuvan ja muuta se sitten someen sopivaksi tai laajakuvaksi YouTubeen. Voit myös zoomata videoidesi parhaita osia luodaksesi korkean resoluution kohokohtia, jotka keskittyvät toimintaan samalla kun rajaat loput ja otat videoistasi jopa 24,7 megapikselin valokuvia.

HELPPO SIIRTO + RAJOITTAMATON PILVITALLENNUS
Valokuvien ja videoiden siirtäminen pilveen yhdistetystä kamerasta puhelimeen on helppoa ja monipuolista, sillä voit valita vaivattoman langattoman latauksen Quik-sovelluksen kautta tai salamannopean langallisen yhteyden USB:n kautta.5 Pilvessä on myös rajaton tallennustila vaivattomalla automaattisella latauksella.2 Yhdistät vain kameran, kun olet yhteydessä kodin Wi-Fi-verkkoon ja kamera hoitaa loput. SD-kortin avulla voit myös siirtää sisällön tietokoneeseen varmuuskopioidaksesi sen pilveen.

WIDESCREEN, VERTIKAL + FULL SCREEN CAPTURE
HERO12 Blackin yksinkertaiset ohjaimet tekevät tarvitsemasi kuvan ottamisesta helpompaa kuin koskaan. Voit nopeasti vaihtaa laajakuvatallennuksen (16:9-kuvasuhde) koko näytön toistoon televisiossa tai YouTubessa ja pystysuuntaisiin videoihin (kuvasuhde 9:16) puhelimella katselua tai sosiaaliseen mediaan julkaisemista varten. Maksimaalisen joustavuuden takaamiseksi koko näytön vaihtoehto tallentaa erittäin monipuolisella 8:7-kuvasuhteella. Tämä tallentaa enemmän näkymää ja antaa sinun rajata ja lähentää kuvaa menettämättä sen yksityiskohtia. Tämä tekee siitä täydellisen laajakuvakuvien ja korkeiden kuvien luomiseen toistettavaksi puhelimellasi GoPro Quik -sovelluksella.

HELPPO HANDSFREE-KUVAUS
HERO12 Black on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla on helppo saada uskomatonta kuvamateriaalia, kun kätesi ovat kiinni ohjaustangossa, hiihtosauvoissa, hinausköydessä tai muuten varattuina. Se on tarpeeksi kompakti ja kevyt, jotta sitä voidaan käyttää mukavasti yhdellä monista saatavilla olevista GoPro-vartalokiinnikkeistä. Kun olet asentanut, voit käyttää äänikomentoja äärimmäiseen handsfree-ohjaukseen. Tallenna mukaansatempaavaa videota tai TimeWarp 3.0 -materiaalia tai kokeile uutta intervallikuvausta ja ota dramaattisen upeita kuvia nauttiessasi hetkestä.

LAAJA VALIKOIMA KIINNIKKEITÄ / KIINNITYKSIÄ
Pyöräkiinnikkeet, surffilautakiinnikkeet, autokiinnikkeet, sauvakiinnikkeet, jalustat, kahvat, jatkotangot ja paljon muuta. GoProlla on valtava valikoima kiinnikkeitä, joiden avulla saat minkä tahansa kuvan, josta voit unelmoida. Ikuista seikkailusi dramaattisista uusista näkökulmista ja näe ne ennennäkemättömällä tavalla. Ota kuvamateriaalia näkökulmista ja koe upeat hetket uudelleen juuri sellaisina kuin näit ne. HERO12 Blackin erittäin yksinkertainen kiinnitysjärjestelmä helpottaa valokuvien ottamista ja kiinnikkeiden vaihtamista liikkeellä ollessasi. Uusi 1/4-20-kiinnike tarjoaa enemmän vaihtoehtoja tekemällä HERO12 Blackista yhteensopivan tavallisten kameratelineiden ja lisävarusteiden kanssa.

MUKAUTTAMINEN MEDIA MOD + LIGHT -MODUULEILLA
HERO12 Black -moduulien avulla voit mukauttaa GoPron tarpeidesi mukaan. Media Modin avulla voit muuttaa HERO12 Blackin multimedian tehopakkaukseksi. Siinä on monipuolinen suuntamikrofoni, joka pystyy priorisoimaan äänen kameran edessä, kameran takana tai tallentamaan molemmista suunnista samanaikaisesti. Siinä on myös tavallinen 3,5 mm:n mikrofoniportti ja HDMI-lähtö käytettäväksi ulkoisissa näytöissä sekä kaksi kiinnikettä valoille ja LCD-näytöille tai muille lisävarusteille. Tarvitsetko lisää valoa? Light Modin avulla voit valaista toimintaa ja valaista seuraavaa seikkailuasi laajalla, tasaisella valolla.

HELPOT TAI PRO-ASETUKSET
HERO12 Blackissa on kaksi asetusvaihtoehtoa, joiden avulla voit valita yksinkertaisen aseta ja kuvaa -toiminnon tai täyden kameran hallinnan välillä. Yksinkertaisilla säätimillä voit vain rajata kuvan ja painaa laukaisinta saadaksesi uskomattomia tuloksia. Vaihda helposti laajakuva- tai mobiilivalokuvien välillä, tallenna hidastettuja kuvia, yötehosteita ja tee muita säätöjä muutamalla napautuksella. Pro-ohjaimet avaavat mahdollisuuden hienosäätää kaikkia tiloja, asetuksia ja ominaisuuksia. Kun olet valinnut asetukset, voit tallentaa ne esiasetuksena. Voit rakentaa kokonaisen kirjaston esiasetuksia elokuvamaisille otoksille, toimintamateriaalille, yömateriaalille tai muulle tarvitsemallesi.

LCD-NÄYTTÖ EDESSÄ JA TAKANA
Rajaa valokuvasi täydellisesti joko edessä tai takana olevalla LCD-näytöllä. Käytä takana olevaa suurta kosketusnäyttöä edessäsi olevan näkymän kuvaamiseen tai käännä kamera ympäri ja käytä etunäyttöä vloggaamiseen ja selfiehin. Etunäytössä on suora esikatselu terävillä yksityiskohdilla, ja takanäytön pikakosketussäätimet helpottavat kuvaustilojen vaihtamista ja asetusten säätämistä.

VERKKOKAMERA + SUORATOISTO
Käytä HERO12 Blackia erittäin monipuolisena verkkokamerana tai suoratoista seuraavaa aktiviteettiasi vloggaamalla HyperSmooth-videonvakaimen ja terävän resoluution avulla.

MUKANA 64 Gt:n SANDISK MICROSD-KORTTI
Tämän paketin mukana tulee SanDisk Extreme® 64GB microSDXCTM-kortti, joka on erityisesti suunniteltu täyttämään HERO12 Blackin korkean suorituskyvyn videotarkkuus- ja tallennusvaatimukset.

Tuotetiedot:
- Video: 5.3K60, 4K120, 2.7K240 ja enemmän / 8x slo-mo / 24.7 MP
- Kuva: 27 MP / yksi kuva / intervallikuva / yökuva / 30 fps burst / RAW
- Time Lapse: 5.3K TimeWarp 3.0 video / Star Trails / Light Painting / Vehicle Light Trails / 5.3K time lapse video / time lapse photo / 5.3K night lapse video / night lapse photo

VIDEO
- 5,3K60/50, 4K120/100, 2,7K240/200, 1080p240/200 resoluutio/fps3
- 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 kuvasuhde
- Jopa 8x slo-mo
- HDR
- HyperSmooth 6.0 AutoBoostilla
- Horisonttilukko / Horisontin vaaitus4
- 8-bittinen, 10-bittinen+ lokikoodaus
- H.265 (HEVC) MP4-videomuoto
- Looping-video
- Verkkokameratila
- Suoratoisto 1080p-tarkkuudella
- Näyttökuva GoPro Quik -sovelluksella
- Digitaaliset objektiivit
- 2x zoomaus
- HindSight
- QuikCapture
- Protune
VALOKUVA:
- 27 megapikselin kuvat
- SuperPhoto, HDR + RAW
- Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails tehosteet
- Intervallikuvaus
- Yökuva
- Digitaaliset objektiivit
- 2x zoomaus
- RAW-kuvat
- Protune

TIMELAPSE
- 5.3K TimeWarp 3.0
- Time lapse -kuva (27 MP) + video (5.3K)
- Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails tehosteet
Night lapse -kuva (27 MP) + video (5,3K)
- Digitaaliset objektiivit
- 2x zoomaus
- Protune

KAMERAN OHJAUS
- Takana iso 2,27 tuuman kosketusnäyttö, jossa on kosketuszoomi
- Edessä 1,4 tuuman näyttö esikatseluun
- Yksinkertainen + Pro-ohjain
- Laajakuva, mobiili + yleinen kuvasuhde
- Mukautetut esiasetukset
- Muokattavat näytön pikakuvakkeet
- Ajastettu + kesto Capture
- HiLight Tag
- Ääniohjaus 13 komennolla 11 kielellä + 6 aksenttia

SISÄLLÖN TEKNISET TIEDOT + LÄHETYS
- Lataa automaattisesti pilveen + hanki kohokohtavideo automaattisesti2
- Langaton tiedonsiirto GoPro Quik -sovellukseen
- Erittäin nopea langallinen siirto puhelimeesi
- SD-kortin siirto tietokoneeseen

MITÄ SISÄLTYY
- HERO12 musta kamera
- 64 GB SanDisk MicroSD-kortti
- Enduro-akku
- Kantokassi
- Kaareva itseliimautuva kiinnike
- Kiinnityssolki + tuumainen ruuvi
- USB-C-kaapeli

MUITA YKSITYISKOHTIA
- Verrattuna HERO11 Black 5.3K60 -mallin 35 minuutin kuvausaikaan ennen kameran termistä sulkutilaa 25° C kylmyydessä ja 0.6m/sekunnissa tuulenvoimakkuudessa.

- Kotisi Wi-Fi-verkossa. GoPro-tilaus vaaditaan. GoPro-tilaus on saatavilla tietyillä alueilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Käy sivustolla gopro.com saadaksesi lisätietoja ja saatavuuden.

- Kuvataajuus näkyy 60 Hz:n (NTSC) ja 50 Hz:n (PAL) videoformaateissa, jotka riippuvat alueestasi.

- Horizon Lock ei ole käytettävissä tallennettaessa 5.3K60-, 4K120-, 2.7K240- ja 1080p240-videoita. Horisontin tasoitusta käytetään näissä korkean suorituskyvyn asetuksissa.

- Edellyttää standardia USB-C–USB-C tai standardia USB-A–USB-C- ja Applen® Lightning-USB-kamerasovitinta laitteesta riippuen.

- Käyttöaika mitattu lämpötilassa 77 ° F (25 ° C) tuulen nopeudella 0,6 m / s laajakulmaisella digitaalisella objektiivilla; langattomat yhteydet, Bluetooth ja HyperSmooth päällä; LCD-näytöt edessä ja takana 1 minuutin näytönsäästäjällä ja ääniohjaus pois päältä.

HERO12 Black kuvaa 16:9- ja 9:16-kuvasuhteissa laajalla digitaalisella objektiivilla vs. HERO12 Black, jossa Max Lens Mod 2.0, kun käytössä Max SuperView -objektiivi.

Tekniset tiedot

 • Kosketusnäyttö takanaKyllä
 • EtunäyttöEi
 • Akun teho1500 mAh
 • Vesitiiviys (IPX)IPX6
 • Videon maksimilaatu4K
 • Akun latausaika10 h
 • WiFiKyllä
 • BluetoothKyllä
 • USB-CEi
 • GPSKyllä
 • MikrofoniEi
 • KaiutinEi
 • Sovellus yhteensopivuusEi

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.