Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

Vívomove HR S/M, hybridiälykello

179€
Väri: White/Rose Gold
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

Hillittyyn kellotauluun kätkeytyy kosketusnäyttö, jonka pyyhkäisy paljastaa sykkeen ja kuntoilun seurantatyökalut. Älypuhelinyhteys. Paino 40,8 g.

Vívomove HR -hybridiälykellossa on tyylikäs analoginen kellotaulu ja hillitty kosketusnäyttö. Kosketusnäyttö seurantatyökaluineen tulee näkyviin pyyhkäisemällä sormella kellotaulua tai rannetta kääntämällä. Viisarit siirtyvät yläasentoon, jolloin syke ja seurantatyökalut näkyvät näytöllä hyvin. Seurantatyökalut saa sormikosketuksella taas piiloon, jolloin myös viisarit palautuvat alkuperäiseen asentoonsa ja näyttävät oikean ajan.

Tässä aktiivisuusmittarissa toiminnollisuus sekä erittäin hillitty ja tyylikäs muotoilu ovat avainsanoja. Hyvinvoinnin seurantatyökaluista löytyy askelmittari, unen seuranta ja kalorinkulutus sekä kuntoilun intensiteetin seuranta.

Vívomove HR seuraa myös stressitason nousua ja laskua. Stressikynnyksen ylittyessä kannattaa pitää pieni tauko, jolloin saattaa välttyä päänsäryltä tai muilta fyysisiltä tuntemuksilta. Hybridiälykellon rentoutusajastimen avulla voi kokeilla stressitasoa alentavia hengitysharjoituksia.

Vívomove HR -älykellossa on kuntoilun seurantaan hyviä työkaluja, jotka antavat kunnon kehittymisestä hyvän yleiskuvan. Laite laskee esimerkiksi maksimaalisen hapenottokyvyn sykkeen perusteella. Myös fyysistä ikää on mahdollista mitata tasaisin väliajoin ja seurata miten tulokset kehittyvät säännöllisellä kuntoilulla.

Älypuhelimeesi tulevat viestit ja puhelut näkyvät Vívomoven kosketusnäytöltä. Halutessa kaikki tiedot voi myös tallentaa. Tällöin tiedot tallentuvat automaattisesti Garmin Connectin ilmaiseen verkkopalveluun. Vívomoven kosketusnäytöltä voi myös ottaa haltuun langattoman äänentoiston ohjauskeskuksen, esimerkiksi kuunnellessa älypuhelimeltaan musiikkia.

Move IQ -toiminnon ansiosta aktiivisuuden seurantaa ei tarvitse erikseen muistaa panna päälle vaan se aktivoituu itsestään. Suorituksiaan ja tuloksiaan voi myöhemmin tarkistella Garmin Connectin verkkopalvelusta.

Garmin Connect -verkkopalvelussa voi ottaa yhteyttä muihin kuntoilijoihin, osallistua yhteisiin haasteisiin ja kannustaa toisiaan. Omia tuloksiaan voi myös halutessa jakaa somessa. Garmin Connect on ilmainen verkkopohjainen palvelu, jonka myös saa suoraan älypuhelimeen Garmin Connect™ -sovelluksen avulla.

Tuotetiedot:
- Koko: 43 mm, S/M
- Paino: 40,8 g
- Vedenpitävyys: 5 ATM
- Kosketusnäyttö: Kyllä
- Resoluutio: 64x128
- Näyttö: OLED
- Akunkesto: Viisi päivää älytilassa, 2 viikkoa analogisessa kellotilassa
- Muisti: 7 ajastettua suoritusta, aktiivisuuden seurantatiedot 14 päivän ajalta
- Rannekkeen leveys: 20 mm

Näytä lisää
Takaisin ylös