Vivoactive 4 GPS Wi-Fi WW, GPS-älykello, Harmaa

269€

Tuotekuvausarrow down icon
GPS-älykello, jossa on sisäiset urheilusovellukset, Garmin Pay, musiikintallennus ja jatkuva terveydentilan seuranta. Akunkesto 8 pv. Paino 50,5 g.

Vivoactive® 4 tarkkailee monipuolisesti kehon terveyteen liittyviä eri osa-alueita kuten hengitystä ja stressitasoa. Sisäänrakennetun GPS:n avulla taas löydät aina kotiin. Kuntolenkit ja maastossa liikutut matkat voi kaikki jakaa Garmin Connect -verkkoyhteisössä.

Vivoactive® 4 sisältää laajimmat terveyden seurantaan kytkettävät ominaisuudet. Esimerkiksi Body Battery -energianseuranta mittaa kehon energiatasoa, jolloin voi päätellä koska kannattaa harjoitella ja koska levätä. Älykellossa on lisäksi esimerkiksi unen, sykkeen (sykevyö ostattava erikseen) ja nesteytyksen seuranta (nesteytyksessä kirjataan juodun veden määrä).

Kohokohdat:
- Sisäänrakennettu GPS
- Ympärivuorokautinen terveydentilan seuranta
- Tallennetun musiikin kuuntelu
- Lasi on kestävä Corning Gorilla Glass®
- Näytössä saa esiin helposti seurattavia animoituja harjoituksia
- Runsaasti urheilusovelluksia
- Garmin Pay™

PÄIVITTÄISKÄYTTÖÖN
Kello on kooltaan ja ominaisuuksiltaan kehitetty ympärivuorokautiseen käyttöön. Ranneke on kestävä ja vaihdettava ja näytön lasi kestävää Gorilla-lasia. Älykellon 5 ATM -vedenpitävyysluokitus merkitsee sitä, että kello kestää snorklausta, sukeltamista, uimista ja suihkussa oloa.

Näyttötaulu on aina päällä ja helposti luettavissa myös auringonvalossa. Kellon virrankesto on 8 päivää älykellomoodissa ja 6 tuntia GPS-tilassa musiikkia kuunnellessa.

NÄYTTÄÄ HARJOITUKSIA
Kellosta saa esiin helposti seurattavia, animoituja harjoituksia lajeissa kuten lihasvoimaharjoittelu, kardio, jooga ja pilates. Harjoituksia on ladattavana lisää Garmin Connect -sovelluksesta.

TALLENNA SUORITUKSET KAIKISSA OMISSA LAJEISSA
Vivactive 4 -älykellossa on yli 20 valmista aktiivisuusprofiilia (esim. jooga, juoksu ja uinti).

HENGITYKSEN SEURANTA
Tallentaa hengitystäsi päivän mittaan, nukkuessasi sekä hengitys- ja joogaharjoitusten aikana. Kello sisältää monenlaisia hengitysharjoituksia. Hengitysharjoituksen voi aloittaa kun haluaa rentoutua tai ennen keskittymistä vaativaa suoritusta. Lisäksi kello seuraa stressitasoasi ja hengitystäsi, jotta tiedostat paremmin, miten hengität.

ÄLYVIESTIT
Mahdollista pariliittää älypuhelimeen. Kellon näytöltä näkee silloin sähköposti- ja tekstiviestit sekä saapuvat puhelut. Android-puhelimen omistajat voivat vastata tekstiviesteihin suoraan älykellosta.

MUSIIKKI AINA MUKANA
Älypuhelimeen voi tallentaa soittolistoja Spotify-tai Deezer -tililtäsi. Langatonta kuuntelua varten älypuhelimeen on mahdollista liittää erikseen ostettavat langattomat kuulokkeet.

GARMIN PAY -palvelu
Kassalla maksaminen on nopeaa, Garmin Pay -lähimaksuratkaisun avulla.

TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
Kun kello ja puhelin on pariliitetty, käyttäjän sijainnin voi lähettää tarvittaessa yhteyshenkilölle joko manuaalisesti tai (ulkoilusuoritusten aikana) automaattisesti sisäisen tapahtumantunnistuksen avulla.

Tuotetiedot:
- Koko: 45,1x45,1x12,8 mm
- Virrankesto: Älykello 8 päivää. Musiikinkuuntelulla ja GPS-toiminnolla 6 tuntia
- Näytön tarkkuus: 260 x 260 pikseliä
- Näytön koko: 1,3" - Näyttö: Hyvä luettavuus auringonpaisteessa, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
- Lasi: Corning Gorilla Glass® 3
- Musiikin tallennus: 500 kappaletta
- Vedenpitävyysluokitus: 5 ATM
- Rannekkeen leveys: 22 mm
- Paino: 50,5 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.