T5 Mini koirapanta, STD

258€

Tuotekuvausarrow down icon
Pienemmille koiraroduille sopiva koirapanta. Akun kesto 16–30 tuntia, vedenpitävyys kymmenen metrin syvyyteen. Herkkä GPS- ja GLONASS-vastaanotin. 198 g.

T5 Mini -seurantajärjestelmä on kehitetty pienimmille koiraroduille kuten mäyräkoirille, beagleille ja terriereille, joiden kaulanympärys on 24–35,5 cm ja paino 7–15 kg. T5 Mini on kehitetty koiran maksimaalisen luonnolliseen ja esteettömään liikkumiseen pienentämällä seurantajärjestelmän pantaa noin 30 prosentilla ja keventämällä sitä noin 25 prosentilla 198 grammaan.

Kaulapannan leveyttäkin on pienennetty 1,9 senttiin (0,75 tuumaa) siksi, että se sopisi hyvin vaativiin metsästystilanteisiin. T 5 Minin akun käyttöaika on noin 16–30 tuntia.

T 5 Mini -pakettiin kuuluu 1,9 cm leveä (0,75 tuumaa) oranssinvärinen kaulapanta.

T 5 Minin päivitysfrekvenssi on 2,5 sekuntia (Alpha). Päivitysnopeuden saa koska tahansa muutettua Alpha-yksikön kautta. Mikäli Rescue-modusta on muutettu, päivitysfrekvenssi muuttuu automaattisesti siten, että päivitys tapahtuu joka toinen minuutti akkukapasiteetin ollessa alle 25 %.

T5 Mini -seurantajärjestelmän koirapannan kautta metsästäjä voi olla yhteydessä koiraan tärinätoiminnolla tai tietyn äänen välityksellä. T5 Mini -pannassa on LED-valot, jotka saa aktivoitua Alpha-käsiyksikön (VHF) tai Astro 320 (Astrossa ANT+) avulla. LED-lamput näkyvät pimeällä 100 metrin etäisyydeltä.

T5 Mini soveltuu Alpha 100- ja Astro 320 -laitteisiin. Sitä vastoin kumpaakin laitetta ei voi käyttää samanaikaisesti T5 Mini -pannan kanssa. Yhdessä Astro 320 -laitteen kanssa käytettynä, tietyt toiminnot kytkeytyvät irti ja käsilaite on päivitettävä uusimmalla ohjelmalla.

Tuotetiedot:
- Mitat, L x K x S 7,8 x 4,5 x 3,5 cm
- Paino: 145 g (lähetin ja vastaanotin) (ilman pantaa), 198 g (pannan kanssa)
- Akku: Käyttäjän vaihdettavissa oleva ladattava litiumioni
- Käyttöaika: 16–30 tuntia
- Käyttöaika: USB
- Vesiluokitus: 1 ATM (10 metriä)
- Kaulan ympärysmitta: vähintään 24 cm
- Erittäin herkkä GPS/Glonass-vastaanotin: kyllä
- GPS-antenni: osoittaa ylöspäin, oranssinvärinen
- Tärinä/ääni: kyllä
- LED-signaalivalot: kyllä
- Soveltuvuus: T 5 Mini soveltuu Astro 320- tai Alpha 100 -laitteisiin. T 5 Mini voidaan määrittää siten, että laite toimii sekä Astro 320- että Alpha 100 -jäljitysyksiköiden kanssa, mutta eivät samanaikaisesti.
- Pelastusmodus: kyllä
- Vaihdettava panta: kyllä
- Soveltuu pantaan leveydeltään: 1,9 cm
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.