Garmin Alpha 100 ja T5 koirapanta ja lähetin, STD

625€

Tuotekuvausarrow down icon

Valovoimakas ja hanskoilla käytettävä kosketusnäyttö. Jopa 20 koiran seuranta, tieto latautuu 2,5 sekunnissa. Rajaa alue virtuaalisella geoaidalla (saat hälytyksen jos koira ylittää rajan), lähetä tekstiviestejä jne.

Alpha 100 paikannusjärjestelmässä on nyt uusia toimintoja, joilla paikannat koiran entistä paremmin ja tehokkaammin. Käyttäjäystävällisellä Alpa-yksiköllä koiran paikannus onnistuu 14,5 kilometrin etäisyydellä ja laite päivittää tarkan sijainnin 2,5 sekunnin välein. Yksiköllä voit myös paikantaa metsästyskaverisi ja lähettää viestejä heidän Alpha-yksikköönsä. Pystyt seuraamaan mihin suuntaan jokainen koira juoksee, etäisyyden ja nopeuden. Lisäksi voit nähdä koiran toiminnan – juokseeko se, istuuko vaiko seisoo riistaa.

GPS-/Glonass -antenni hakee nopeasti ja luotettavasti satelliittiyhteyden ja varmistaa tarkan seurannan vaativissakin olosuhteissa. Alpha 100 /T5 -seurantajärjestelmällä voi seurata jopa 20 koiraa tai kanssametsästäjää isolta kosketusnäytöltä.  Laitteessa on esiladattu Euroopan virkistyskartta. Suosittelemme karttatoimintoon hankittavaksi myös metsästysalueen topografiakartan.

Määritä kartaan virtuaalisia rajoja. Saat hälytyksen, jos koira ylittää geoaidan ja voit kutsua koiran heti takaisin. Kun näet koirasi lähestyvän tietä, voit etäaktivoida T5-kaulapannan LED-valon niin, että koira näkyy paremmin.

Pelastusmodus päällekytkettynä päivitystoiminto laskee joka toiseen minuuttiin kun akun taso on alle 25 %. Tämän toiminnon ansiosta saat 12 lisätuntia koiran löytämiseen. Alpha-järjestelmän ansiosta voit lähettää muihin Alpha-yksiköihin esiohjelmoituja viestejä. Voit lisäksi lähettää hätähälytyksen kaikille järjestelmään kytkeytyneille metsästäjille, jolloin he näkevät paikannuksen ja voivat tulla välittömästi.

Pidä yhteyttä koiraan ääni- ja värinäsignaalien kautta. Hyvin koulutettuja koiria voi ohjata ja kutsua kaukaakin tämän uuden ominaisuuden avulla. Pidennä T5 koirapannan akun kestoa muuttamalla päivitystiheyttä. Tee tämä Alpha-käsilaitteen kautta.

T5-koiranpanta sopii Alpha 100- ja Astro 320 -laitteiden kanssa erikseen käytettyinä. Metsästäjät eivät voi paikantaa T5 pantaa samanaikaisesti Alpa 100 ja Astro 320 -laitteiden avulla.  Alpha 100 EI sovi DC 50:een.
 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.