XXL logo
Kirjaudu sisään

Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - thumbnail - image 1Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - thumbnail - image 2Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - thumbnail - image 3Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - thumbnail - image 4Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - thumbnail - image 5Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - thumbnail - image 6
Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - full image 1
Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - full image 2
Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - full image 3
Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - full image 4
Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - full image 5
Forerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex - full image 6
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotTuotearvostelut

GarminForerunner 965, Black, AMOLED, multisport-kello, älykello, unisex

649€

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Tuotekuvaus

Ensiluokkainen multisport-kello, jossa on kristallinkirkas AMOLED-näyttö, GPS, sykemittaus, kosketusnäyttö, musiikin toisto, Garmin Pay™, värikartat, ja paljon muuta. Halkaisija: 47,1 mm. Paino: 53 grammaa.

Garmin Forerunner® 965 on ensiluokkainen GPS-multis-portkello, jossa on kristallinkirkas AMOLED-kosketusnäyttö ja kevyt titaanikehys. Perinteisten painikkeiden ja kosketusnäytön avulla on helppo tarkistaa harjoittelun tila ja saada tietoa siitä, harjoitteletko tuottavasti, huipputasolla vai oletko rasittunut. Navigoi luottavaisin mielin monikaistaisen GPS:n ja sisäänrakennettujen värikarttojen avulla. Jopa 23 päivän akunkesto aurinkolatauksella älykellotilassa.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Juokse kaikki reitit turvallisesti käyttämällä sisäänrakennettuja värikarttoja ja monikaistaista GPS:ää
- Saat jopa 23 päivän akunkeston älykellotilassa
- Rannesykemittaus tehomittauksella juoksua varten ja juoksun dynamiikka ilman sykevyötä
- 1,4 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö sekä perinteiset painikkeet ja kevyt titaanikehys
- Saat paremman yleiskuvan terveydentilastasi, harjoittelustasi ja palautumisestasi sykevaihtelusi avulla nukkuessasi Firstbeat Analyticsin™ kehittämän teknologian avulla.

Saat aamulla aamuraportin, joka kertoo sykevälivaihtelun tilan, jotta näet tietoja terveydestäsi ja yleiskatsauksen unesta, palautumisesta ja harjoitusnäkymistäsi (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista). Kuntoiluominaisuus kertoo, milloin olet valmis tuottavaan harjoitteluun – kun taas päivittäiset ehdotetut harjoitukset mukautuvat tulosten ja palautumisen mukaan yhdessä kilpailuwidgetin kanssa, joka antaa sinulle harjoitusvinkkejä, polkutietoja ja aikavalmiita ennusteita.

Toiminnot:
AAMURAPORTTI
Saat aamulla aamuraportin, joka antaa yleiskatsauksen unesta, palautumisesta ja harjoitusnäkymistäsi sekä sykevälivaihtelun tilan, harjoitteluvalmiuden ja sääennusteen (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista).

HARJOITUSEHDOTUKSET
Suunnittele juoksustrategia päivittäisten ehdotettujen harjoitusten avulla Garmin Connect™ -sovelluksessa syöttämäsi lenkin ja reitin perusteella ja tarkastele sitten kilpailuwidgetiä kellossasi. Päivittäiset ehdotetut harjoitukset mukautuvat jokaisen juoksun jälkeen tulosten ja palautumisen mukaan.

HARJOITTELUVALMIUS
Kuntopisteesi perustuvat unen laatuun, palautumiseen, harjoituskuormitukseen ja sykevälivaihtelun tilaan, jotta voit määrittää, oletko valmis antamaan kaikkesi ja saamaan kaiken irti harjoituksestasi (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista).

30+ URHEILUSOVELLUSTA
Käytä yli 30 sisäänrakennettua urheilusuoritusta, mukaan lukien juoksu, triathlon, pyöräily, avovesiuinti ja paljon muuta.

TREENITILA
Saat tietoja kokonaisponnistuksestasi harjoittelun tilan ja indikaattoreiden, kuten sykevälivaihtelun tilan ja viimeaikaisen harjoitushistorian ja -tulosten avulla – sekä tietoja siitä, harjoitteletko tuottavasti, huipputasolla vai oletko rasittunut (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista).

TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSTOIMINNOT
Turvallisuus- ja paikannusominaisuuksia, kuten tapahtumien havaitsemista (valittujen ulkoiluaktiviteettien aikana) ja apua, voidaan käyttää reaaliaikaisen sijaintisi sisältävän viestin lähettämiseen hätäyhteyshenkilöille, kun laite on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Tämä edellyttää konfigurointia ja sitä, että älypuhelin on alueella, jolla on verkkoa ja jossa mobiilidataa on saatavilla.

MONIKAISTAINEN GNSS
Monikaistainen GNSS SatIQ-tekniikalla™ takaa hyvän sijaintitarkkuuden haastavissa ympäristöissä ja optimoi samalla laitteen akun keston.

JUOKSUN DYNAMIIKKATIEDOT RANTEESTA
Saat ranteesta juoksun dynamiikkatiedot, kuten askelnopeuden, askeleen pituuden, maakosketuksen keston ja paljon muuta. Saat myös ranteesta juoksutehon, eli jatkuvan mittauksen siitä, kuinka paljon tehoa tuotat tiellä.

GARMIN PAY™
Maksa ostokset tien päällä Garmin Payn™ lähimaksuratkaisulla (tuetussa maassa, jossa on tuettu maksuverkosto). Lataa kelloosi kappaleita, mukaan lukien soittolistoja Spotifysta, Amazon Musicista tai Deezeristä (saattaa edellyttää tilausta), ja kuuntele niitä ilman puhelinta langattomilla kuulokkeilla.

TERVEYSTIEDOT
Tarkastele terveys- ja harjoitustietojasi, pidä yhteyttä ystäviisi ja kilpaile heidän kanssaan, osallistu haasteisiin voittaaksesi merkkejä ja paljon muuta maksuttomassa Garmin Connect™ -sovelluksessa.

Muut yksityiskohdat:
- Kellon lasimateriaali: Corning Gorilla Glass DX
- Koko, L X L X K: 47,1 x 47,1 x 13,2 mm, Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 135-205 mm
- Quickfit™-kellonhihna: Kyllä (22 mm yhteensopiva)
Näytön koko, L X K: 1.4”
- Näytön tarkkuus, L x K: 454 x 454
- Näyttö: AMOLED: valinnainen aina päällä -tila
- Akun kesto: Älykellotila: Jopa 23 päivää / GNSS-tila ja vain GPS: Jopa 31 tuntia / SatIQ (AutoSelect) GNSS-tila: Jopa 22 tuntia / GNSS-tila kaikissa järjestelmissä sekä monikaistainen: Jopa 19 tuntia / GNSS-tila, jossa on musiikkia ja vain GPS: Jopa 10,5 tuntia / SatIQ (AutoSelect) GNSS-tila musiikin kanssa: Jopa 9,5 tuntia / GNSS-tila kaikissa järjestelmissä sekä monikaistainen musiikki: Jopa 8,5 tuntia
- Muisti/historia: 32 GB
- Liikunnan harjoitusprofiilit: Voimaharjoittelu, korkean intensiteetin intervalliharjoittelu, kardio, crosstrainer, porrastreeni, porraskone, sisäsoutu, pilates ja jooga, hengitysharjoitukset, sisäkiipeily, boulderointi
- Ulkoiluprofiilit: Patikointi, Hiihtoaktiviteetit, Lumilautailu, Perinteinen hiihto, SUP-melonta, Soutu, Laskettelu rinteiden ulkopuolella, Lumilautailu rinteiden ulkopuolella, Luisteluhiihto, Melonta, Lumikenkäily, Navigointi, Tennis, Pickleball, Padel, Track me, Project waypoint, Frisbeegolf

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäUnisex
 • Sykkeen mittausKyllä
 • Akunkesto23 days
 • Wi-FiEi
 • Läpimitta47 mm
 • KokoM
 • BluetoothKyllä
 • KorkeusmittariKyllä, barometrinen
 • TärinähälytysKyllä
 • NavigointiKyllä
 • KaiutinEi
 • Älykkäät ilmoituksetKyllä
 • Rannekellon hihnaSilikoni
 • HengitysharjoituksetKyllä
 • Musiikin hallintaKyllä
 • Unen mittausKyllä
 • LähimaksuratkaisuKyllä
 • Treeni- ja palautumisopasKyllä
 • KompassiKyllä
 • Vesitiivis (ATM)5 ATM
 • KarttaKyllä
 • GLONASSKyllä
 • GalileoKyllä
 • GPSKyllä

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.