XXL logo
Kirjaudu sisään
 • 100toimitus yli 50€ tilauksiin*
 • 100päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Ilmainenpalautus ja vaihto
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - thumbnail - image 1Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - thumbnail - image 2Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - thumbnail - image 3Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - thumbnail - image 4Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - thumbnail - image 5
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - full image 1
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - full image 2
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - full image 3
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - full image 4
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex - full image 5
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotTuotearvostelut

GarminForerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex

300€

Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex ei ole saatavissa tällä hetkellä. Odotamme seuraavaa lähetystä tuotteelle Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex. Suosittelemme sillä välin selaamaan muita vastaavia tuotteita valikoimastamme.
Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex ei ole saatavissa tällä hetkellä. Odotamme seuraavaa lähetystä tuotteelle Forerunner 955 Solar Black, multisportkello unisex. Suosittelemme sillä välin selaamaan muita vastaavia tuotteita valikoimastamme.
Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

Tuotekuvaus

Multisportkello, jossa GPS ja aurinkokennolataus. Varustettu yli 30 aktiivisuusprofiililla. Juokse korkeammalla tasolla parannetuilla harjoitusominaisuuksilla, kartoilla, kosketusnäytöllä ja täydellä triathlon-tuella. Musiikin hallinta. Älykäs varoitin. Bluetooth-liitäntä. Garmin Pay™ ja paljon muuta. Halkaisija: 46,5 mm. Paino: 53 grammaa.

Garmin Forerunner 955 Solar on ensiluokkainen juoksu- ja multisport-kello, jonka aurinkolataus pidentää akun kestoa. Kellossasi on GPS, joka tukee monikaistaista taajuutta ja esiladattuja värikarttoja, joten voit helposti navigoida juoksulenkillä. 955 Solarissa on sekä painikkeet että kosketusnäyttö, joten harjoituksen tilan tarkistaminen on helppoa. Jopa 20 päivän akunkesto aurinkolatauksella älykellotilassa.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Sykemittaus ranteesta
- Kosketusnäyttö ja painikkeet
- Lähimaksut Garmin Paylla™
- Pidennetty akunkesto aurinkokennolatauksella
- Sähköpostien, tekstiviestien ja ilmoitusten vastaanottaminen kelloon
- Sisäänrakennetut värikartat, joiden avulla pysyt reitilläsi
- Lataa kappaleita ja soittolistoja Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tileiltäsi
- Valitse yli 30 erilaisesta aktiivisuusprofiilista, mukaan lukien juoksu, pyöräily, sisä- ja ulkouinti, ratajuoksu ja paljon muuta

Forerunner 955 Solar tarjoaa erinomaisen tarkkuuden käyttämällä tekniikkaa, joka on aiemmin ollut vain armeijan käytettävissä. Käytä useita navigointisatelliittien lähettämiä taajuuksia parantaaksesi sijaintitarkkuutta alueilla, joilla GNSS-signaalit heijastuvat, ovat heikkoja tai joita ne eivät tavallisesti läpäise.

Unen laadun, palautumisen, harjoituskuormituksen ja muun perusteella saat palautetta siitä, miten sinun pitäisi liikkua joka päivä. Onko tämä hyvä päivä harjoitella kovaa, vai pitäisikö sinun ottaa rauhallisesti tänään. Kellosi sisäänrakennettu aamuraportti tekee yhteenvedon muun muassa unestasi, palautumisajastasi, treenitilasta, treenivalmiudesta, HRV-tilasta, sääennusteesta ja antaa sinulle ehdotetun harjoituksen päivään heti herättyäsi. On myös mahdollista mukauttaa sitä, mitä haluat aamuraportin näyttävän sinulle.

Kun kelloasi käytetään Running Dynamics Podin tai HRM-Pro-sykevyön kanssa (myydään erikseen), saat jatkuvan mittauksen siitä, kuinka paljon voimaa käytät alustaa vasten juoksun aikana, jotta voit helpommin hallita voimakkuutta harjoituksen aikana.

Toiminnot:
PIDENNETTY AKUN KESTO
Saat jopa 20 päivän akunkeston älykellotilassa saadaksesi täydellisen yleiskuvan terveydestäsi unesta liikuntaan, jopa 42 tunnin akunkeston GPS-tilassa, jopa 49 tuntia aurinkolatauksella ja jopa 110 tuntia UltraTrac-tilassa aurinkolatauksella.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET
Kellossasi on luotettavat painikkeet, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä, ja reagoiva uusi kosketusnäyttöliittymä, joka mahdollistaa valintojen ja ominaisuuksien nopean käytön.

VÄRIKARTTA
Olitpa juoksemassa kaduilla tai pyöräilemässä umpeen kasvaneilla poluilla, Forerunner 955 Solarissa on sisäänrakennetut kartat, joiden avulla pysyt reitilläsi.

EDESSÄ OLEVAT
Saat selkeät tiedot edessä olevista valituista POI-tarkastuspisteistä. Katso suorituskykytilastot, väliajat ja matka/korkeus – sekä yhteenvedon tulevista tärkeistä reitin pisteistä.

MONIKAISTAINEN TAAJUUSTUKI
Forerunner 955 Solar tarjoaa erinomaisen tarkkuuden käyttämällä tekniikkaa, joka on aiemmin ollut vain armeijan käytettävissä. Käytä useita navigointisatelliittien lähettämiä taajuuksia parantaaksesi sijaintitarkkuutta alueilla, joilla GNSS-signaalit heijastuvat, ovat heikkoja tai joita ne eivät tavallisesti läpäise.

TRAINING READINESS SCORE
Unen laadun, palautumisen, harjoituskuormituksen ja muun perusteella saat palautetta siitä, miten sinun pitäisi liikkua joka päivä. Onko tämä hyvä päivä harjoitella kovaa, vai pitäisikö sinun ottaa rauhallisesti tänään.

RACE WIDGET
Valmistaudu tulevaan kisaan reittitietoihin, säähän ja suorituskykyyn perustuvien harjoitteluvinkkien, henkilökohtaisten päivittäisten harjoitusehdotusten ja loppuaikaennusteiden avulla.

TREENIN TILA
Tämä mittari arvioi HRV-tilan, harjoitushistorian ja suorituskykyilmaisimet, jotta näet, harjoitteletko tuottavasti, huipputeholla vai liian kovaa.

AAMURAPORTTI
Kellosi sisäänrakennettu aamuraportti tekee yhteenvedon muun muassa unestasi, palautumisajastasi, treenitilasta, treenivalmiudesta, HRV-tilasta, sääennusteesta ja antaa sinulle ehdotetun harjoituksen päivään heti herättyäsi. On myös mahdollista mukauttaa sitä, mitä haluat aamuraportin näyttävän sinulle.

HRV-TILA
HRV-tila mittaa sykkeen vaihtelua nukkuessasi, mikä antaa sinulle paremman käsityksen terveydestäsi, kehosi palautumisesta ja siitä, miten kehosi reagoi liikuntaasi.

PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET
Saat päivittäistä henkilökohtaista harjoitusohjausta juoksusuositusten muodossa, joiden voimakkuus vaihtelee harjoitushistorian, harjoitustason ja palautumisajan perusteella. Katso myös koko viikon suositellut treenit viikon alussa, jotta olet valmis tulevaan.

JUOKSUTEHON MITTAUS
Kun kelloasi käytetään Running Dynamics Podin tai HRM-Pro-sykevyön kanssa (myydään erikseen), saat jatkuvan mittauksen siitä, kuinka paljon voimaa käytät alustaa vasten juoksun aikana, jotta voit helpommin hallita voimakkuutta harjoituksen aikana.

REAALIAIKAINEN KESTÄVYYS
Näiden kestävyystietojen avulla voit seurata ja hallita ponnistelujasi – ja välttää ylikuormituksen juoksu- tai pyöräilylenkin alussa.

JUOKSUN DYNAMIIKKA
Kun Forerunner 955 Solaria käytetään yhteensopivan lisävarusteen kanssa, se mittaa tärkeitä juoksutilastoja, kuten askeltiheyttä, askelpituutta, maakosketuksen kestoa, tasapainoa ja paljon muuta.

VISUAALISEN KILPAILUENNUSTE
Juoksuhistoriasi ja yleisen kuntosi perusteella tämä ominaisuus antaa sinulle arvion siitä, mikä vauhtisi saattaa olla matkalla, jonka haluat juosta. Trenditiedot osoittavat, miten harjoittelu vaikuttaa ajan myötä.

PACEPRO™-TEKNOLOGIA
Ainutlaatuinen PacePro-toiminto, joka on ensimmäinen laatuaan, antaa korkeusprofiiliin pohjautuvaa tahtiohjausta juoksun aikana.

CLIMBPRO-TOIMINTO
ClimbPro-kiipeilysuunnittelun avulla voit tarkastella reaaliaikaista tietoa nykyisistä ja tulevista nousuista, kuten noususta, etäisyydestä ja korkeudesta sekä laskuista tasaisista osuuksista.

SUORITUSTASON MITTAUS
Tarkastele harjoitustilastoja, kuten juoksudynamiikkaa, kuumuudesta tai korkeudesta johtuvan maksimaalista hapenottokyvyn muutosta, palautumista ja paljon muuta.

PALAUTUMISNEUVOJA
Jokaisen harjoituksen jälkeen palautumisaika ilmoittaa, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitteluun. Se ottaa huomioon jopa liikunnan voimakkuuden ja tekijät, kuten stressin, päivittäisen aktiivisuuden ja unen.

SYKEMITTARI
Katso sykkeen vaihtelu ja saat hälytyksiä, jos sykkeesi on liian korkea tai matala, kun lepäät. Selvitä, kuinka kovasti sydämesi tekee työtä aktiviteettien aikana, jopa veden alla.

PULSSIOKSIMETRIANTURI
Pulssioksimetrianturia käytetään mittaamaan, kuinka hyvin kehosi ottaa happea. Tätä voidaan käyttää korkeuteen sopeutumiseen ja unen seurantaan.

UNIPISTEET JA UNEN SEURANTA
Saat täydellisen yleiskuvan unesi vaiheista – niin kevyestä, syvästä kuin REM-unesta. Näet kaiken erillisessä widgetissä, mukaan lukien unipisteet ja analyysin.

BODY BATTERY™-ENERGIANMITTAUS
Optimoi kehosi energiavarat sykevaihteluiden, stressin, unen ja muiden tietojen avulla, jotka mittaavat, milloin olet valmis olemaan aktiivinen tai milloin sinun on levättävä.

HENGITYKSEN SEURANTA
Katso, miten hengität koko päivän, nukkuessasi sekä hengitysharjoituksissa ja joogaharjoituksissa.

HEALTH SNAPSHOT™ -TOIMINTO
Kirjaa kahden minuutin treeni, jolla voit mitata tärkeitä tilastoja, kuten sykettä1, sykkeen vaihtelua, pulssioksimetria2, hengitystä ja stressiä. Tämän jälkeen voit jakaa nämä tilastot luomalla raportin yhteensopivan älypuhelimen Garmin Connect ™ -sovelluksen kautta.

NESTEYTYSSEURANTA
Kirjaa päivittäinen nesteen saanti muistutukseksi nesteytyksestä. Kun automaattinen tavoite on aktivoitu, näet jopa arvioidun hien menetyksen suorituksen jälkeen, ja tavoitteesi muuttuu sen mukaan.

SISÄÄNRAKENNETUT URHEILUSOVELLUKSET
Valitse yli 30 erilaisesta aktiivisuusprofiilista, mukaan lukien juoksu, pyöräily, sisä- ja ulkouinti, ratajuoksu ja paljon muuta. Voit vaihtaa urheilulajia yhdellä napin painalluksella.

TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSTOIMINNOT
Kun kello ja puhelin on pariliitetty, reaaliaikainen sijaintisi voidaan lähettää yhteyshenkilöille manuaalisesti tai automaattisesti valittujen ulkoiluaktiviteettien aikana sisäänrakennetulla tapahtumantunnistuksella.

MUSIIKKISOVELLUKSET
Lataa kappaleita ja soittolistoja Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tileiltäsi (saattaa edellyttää tilausta). Käytä langattomia kuulokkeita (myydään erikseen) kuunnellaksesi ilman puhelinta.

MAKSUT GARMIN PAYLLA™
Ohita maksujonot käyttämällä Garmin Pay -maksuratkaisua™. Etsi täältä pankkeja jotka tukevat toimintoa.

CONNECT IQ™ -KAUPPA
Lataa mukautettuja kellotauluja, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia ja widgettejä Connect IQ -kaupasta yhteensopivalla älypuhelimella.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Urheilu, vapaa-aika
- Käyttäjäryhmä: Unisex

YLEISTÄ
- KELLON LASIMATERIAALI: Power Glass
RUNGON MATERIAALI: Kuituvahvistettu polymeeri
- YHTEENSOPIVUUS QUICKFIT™-KELLOREMMIN KANSSA: Kyllä (22 mm)
- HIHNAN MATERIAALI: Silikoni
- KOKO, L X P X K: 46,5 x 46,5 x 14,4 mm
- VÄRINÄYTTÖ: Kyllä
- KOSKETUSNÄYTTÖ: Kyllä
- NÄYTÖN KOKO, L X K: 1,30” (33,02 mm) halkaisija
NÄYTÖN TARKKUUS, L X K: 260 x 260 pikseliä
NÄYTÖN TYYPPI: Luettavissa auringonpaisteella, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
- VEDENERISTYS: 5 ATM
- MUISTI / HISTORIA: 200 tunnin toimintatiedot
- PAINO: 53 g
AKUN KESTO:
Älykello: jopa 15 päivää / 22 päivää aurinkoenergialla*
Vain GPS: jopa 42 tuntia / 49 tuntia aurinkoenergialla**
Kaikki satelliittijärjestelmät ja monikaista: jopa 20 tuntia / 22 tuntia aurinkolatauksella**
Kaikki satelliittijärjestelmät, monikaista ja musiikki: jopa 8,5 tuntia
Akun kesto GPS-tilassa enintään 80 tuntia /110 tuntia aurinkokennolatauksella olettaen, että kello on koko päivän käytössä, kolme tuntia päivässä ulkona suhteessa 50 000 luksiin** Aurinkolataus edellyttäen, että sitä käytetään suhteessa 50 000 luksiin

KELLOTOIMINNOT
- AIKA/PÄIVÄMÄÄRÄ: Kyllä
GPS-AJAN SYNKRONOINTI: Kyllä
- AUTOMAATTINEN KESÄAJAN PÄIVITYS: Kyllä
HERÄTYSKELLO: Kyllä
- AJASTIN: Kyllä
- SEKUNTIKELLO: Kyllä
- AURINGONNOUSUN/-LASKUN AJANKOHTA: Kyllä

HYVINVOINNIN YLLÄPITÄMINEN
- SYKEMITTAUS RANTEESTA (JATKUVA, JOKA SEKUNTI): Kyllä
- PÄIVITTÄINEN LEPOSYKE: Kyllä
- EPÄNORMAALIT SYKEHÄLYTYKSET: Kyllä (korkea ja matala)
- HENGITYSTIHEYS (24X7): Kyllä
- PULSSIOKSIMETRIA: Kyllä (pistokokeet ja valinnainen sopeutuminen koko päivän ja nukkumisen ajan)
- KUNTOIKÄ: Kyllä (sovelluksessa)
- BODY BATTERY -ENERGIAMITTAUS: Kyllä
- KOKO PÄIVÄN AJAN STRESSIN SEURANTA: Kyllä
- MUISTUTUKSET RENTOUTUMISESTA: Kyllä
- RENTOUTUMISAJASTIN HENGITTÄMISEEN: Kyllä
- UNEN SEURANTA: Kyllä (lisäasetukset)
- UNEN SEURANTA (UNIPISTEET JA TIEDOT): Kyllä
- NESTEYTYS: Kyllä (Garmin Connectissa ja valinnaisessa Connect IQ -widgetissä)
- NAISTEN TERVEYDEN SEURANTA: Kyllä (Garmin Connectissa ja valinnaisessa Connect IQ -widgetissä)

ANTURIT
- GPS: Kyllä
– GLONASS: Kyllä
- GALILEO: Kyllä
MONIKAISTAINEN TAAJUUSTUKI: Kyllä
- GARMIN ELEVATE -RANNESYKEMITTAUS: Kyllä
- BAROMETRINEN KORKEUSMITTARI: Kyllä
KOMPASSI: Kyllä
- GYROSKOOPPI: Kyllä
- KIIHTYVYYSMITTARI: Kyllä
- LÄMPÖMITTARI: Kyllä
- PULSSIOKSIMETRI: Kyllä (aklimatisoinnilla)

PÄIVITTÄISET ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT
- LIITÄNTÄ: Bluetooth, ANT+, WI-FI
CONNECT IQ (LADATTAVAT KELLOTAULUT, TIETOKENTÄT, WIDGETIT JA SOVELLUKSET): Kyllä
ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET: Kyllä
- LÄHETÄ VASTAUKSET TEKSTIVIESTILLÄ TAI HYLKÄÄ PUHELUT TEKSTIVIESTILLÄ (VAIN ANDROID): Kyllä
- KALENTERI: Kyllä
- SÄÄENNUSTE: Kyllä
- MUSIIKIN HALLINTA: Kyllä
- MUSIIKIN SOITTAMINEN: Kyllä
- MUSIIKIN TALLENNUS: Jopa 2 000 kappaletta
- ETSI PUHELIMENI: Kyllä
- ETSI KELLOTOIMINTONI: Kyllä
- YHTEENSOPIVA ÄLYPUHELIMIEN KANSSA: iPhone, Android
- YHTEENSOPIVA GARMIN CONNECT MOBILEN KANSSA: Kyllä
- GARMIN PAY: Kyllä

TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSTOIMINNOT
LIVETRACK: Kyllä
- GROUP LIVETRACK: Kyllä
- TOIMINTOJEN REAALIAIKAINEN JAKAMINEN: Kyllä
- VALITTUJEN AKTIVITEETTIEN TAPAHTUMAREKISTERÖINTI: Kyllä
- OHJE: Kyllä

TAKTISET TOIMINNOT
- KAKSINKERTAISET RUUDUKKOKOORDINAATIT: Kyllä

AKTIIVISUUDEN SEURANTATOIMINNOT
- ASKELMITTARI: Kyllä
- SIIRTOPALKKI (NÄKYY LAITTEESSA KÄYTTÄMÄTTÖMYYDEN JÄLKEEN - KÄVELE MUUTAMAN MINUUTIN AJAN NOLLATAKSESI SEN): Kyllä
- AUTOMAATTINEN TAVOITE (OPPII AKTIIVISUUSTASOSI JA MÄÄRITTÄÄ PÄIVITTÄISEN ASKELTAVOITTEEN): Kyllä
- POLTETUT KALORIT: Kyllä
- NOUSTUT KERROKSET: Kyllä
- KULJETTU MATKA: Kyllä
- TEHOMINUUTIT: Kyllä
- TRUEUP: Kyllä
- MOVE IQ: Kyllä
GARMIN CONNECT ™ CHALLENGE -SOVELLUS: Kyllä (valinnainen Connect IQ -sovellus)

TREENIVÄLINEET/-STUDIO
- KUNTOKESKUSTEN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT AKTIIVISUUSPROFIILIT: Voimaharjoittelu, korkean intensiteetin intervalliharjoittelu, kardio, elliptinen harjoittelu, porrastreeni, noustut kerrokset, sisäsoutu, pilates ja jooga
- HARJOITUKSET: Kyllä
- VOIMAHARJOITUS: Kyllä
- JOOGAHARJOITUS: Kyllä
- PILATESHARJOITUS: Kyllä
- NÄYTÖN HARJOITUSANIMAATIOT: Kyllä
- AUTOMAATTINEN TOISTOJEN MÄÄRÄ: Kyllä

TREENI-, SUUNNITTELU- JA ANALYYSITOIMINNOT
- SYKEALUEET: Kyllä
- SYKEHÄLYTYKSET: Kyllä
- SYKE JA ENERGIANKULUTUS: Kyllä
- % MAKSIMISYKKEESTÄ: Kyllä
- SYKE PROSENTTEINA SYKEVARAUKSESTA: Kyllä
- PALAUTUMISAIKA: Kyllä
- AUTOMAATTINEN MAKSIMISYKKEENTUNNISTUS: Kyllä
- SYKEVAIHTELUN STRESSITESTI (LASKEE STRESSITASOSI MITTAAMALLA SYKKEEN VAIHTELUITA SEISOESSASI PAIKALLAAN KOLME MINUUTTIA. ASTEIKKO VAIHTELEE VÄLILLÄ 1 - 100, JA ALHAISET MITTAUKSET OSOITTAVAT ALHAISEN STRESSITASON): kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- HR-LÄHETYS (LÄHETTÄÄ ANT+ SYKETIETOJA PARILIITETTYIHIN LAITTEISIIN): Kyllä
- HENGITYSTIHEYS (HARJOITUKSEN AIKANA): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
GPS-NOPEUS JA -ETÄISYYS: Kyllä
- MUKAUTETTAVAT TIETOSIVUT: Kyllä
- MUKAUTETTAVAT SUORITUSPROFIILIT: Kyllä
- AUTO PAUSE: Kyllä
- INTERVALLIHARJOITTELU: Kyllä
- EDISTYNEET HARJOITUKSET: Kyllä
- LADATTAVAT HARJOITUSOHJELMAT: Kyllä
- AUTOMAATTINEN KIERROS: Kyllä
MANUAALISET KIERROKSET: Kyllä
- KONFIGUROITAVAT KIERROSHÄLYTYKSET: Kyllä
- LÄMPÖ- JA KORKEUSERO: Kyllä
- VO2 MAX (RUN): Kyllä
- HARJOITUSTILA (NÄYTTÄÄ, KÄYTÄTKÖ TEHOKKAASTI HARJOITUSDATAA, KUTEN KUNTOLASKELMIA JA ANAEROBISIA KYNNYSARVOJA JA VERTAA NIITÄ TUOREISIIN TIETOIHIN): Kyllä
- HARJOITTELUKUORMITUS (YHDISTÄÄ SYKKEEN JA KUNTOLASKELMAT KIRJAAMALLA HARJOITTELUN INTENSITEETIN 28 PÄIVÄN AIKANA VARMISTAAKSESI, ETTÄ TOIMIT RIITTÄVÄN TEHOKKAASTI SAAVUTTAAKSESI TAVOITTEESI): Kyllä
- HARJOITTELUN KUORMITUKSEN FOKUS: Kyllä
- HARJOITTELUN VAIKUTUS (AEROBINEN): Kyllä
- HARJOITTELUN VAIKUTUS (ANAEROBINEN): Kyllä
- TÄRKEIN HYÖTY (HARJOITUSTEHOMERKINNÄT): Kyllä
- PARANTUNUT PALAUTUMISAIKA: Kyllä
- PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET: Kyllä
- MUKAUTETTAVAT HÄLYTYKSET: Kyllä
- ÄÄNIHÄLYTYKSET: Kyllä
- PÄÄTTYMISAIKA: Kyllä
- VIRTUAALINEN KUMPPANI: Kyllä
- VIRTUAL RACER: Kyllä
- AUTOMAATTISET MONILAJITOIMINNOT: Kyllä
- MANUAALISET MONILAJIAKTIVITEETIT: Kyllä
- JUOKSUOPASTUS: Kyllä
- SEGMENTIT (LIVE, GARMIN): Kyllä
- STRAVA-TOIMINNOT (BEACON, REAALIAIKAISET SEGMENTIT): Kyllä
- PYÖREÄN RADAN LUONTIOHJELMA (JUOKSU/PYÖRÄILY): Kyllä
- TRENDLINE-SUOSIKKIREITITYS: Kyllä
- KOSKETUS JA/TAI-NÄPPÄINLUKKO: Kyllä
- PIDETTÄVÄT NÄPPÄIMET: Kyllä
- VIERITÄ AUTOMAATTISESTI: Kyllä
- KELLON TOIMINTALOKI: Kyllä
- PHYSIO TRUEUP: Kyllä

JUOKSUTOIMINNOT
- KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT JUOKSUPROFIILIT: Juoksu, ratajuoksu, juoksu juoksumatolla, juoksu sisäradalla, maastojuoksu, virtuaalinen juoksu, ultrajuoksu
GPS-POHJAINEN MATKA, AIKA JA VAUHTI: Kyllä
- JUOKSUN DYNAMIIKKA: Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- PYSTYSUORA LIIKE JA SUHDELUVUT (JUOKSULIIKKEEN JÄNNITYSASTE JA ASKELPITUUDEN TALOUDELLISUUSSUHDE): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- MAAKOSKETUKSEN AIKA JA TASAPAINO (OSOITTAA, KUINKA KAUAN JALKASI ON MAASSA SUHTEESSA ILMASSA JUOKSUN AIKANA, JA NÄIN VOIT TARKISTAA JUOKSUSYMMETRIAN): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- ASKELPITUUS (REAALIAIKAINEN): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- ASKELTIHEYS (NÄYTTÄÄ ASKELTEN MÄÄRÄN MINUUTISSA REAALIAJASSA): Kyllä
- SUORITUSKYKYTILA (KUN OLET JUOSSUT 6-20 MINUUTTIA, REAALIAIKAISTA TILAA VERRATAAN KESKIMÄÄRÄISEEN KUNTOOSI): Kyllä
- MAITOHAPPOKYNNYS (LASKEE, MILLOIN LIHAKSESI ALKAVAT VÄSYÄ NOPEASTI ANALYSOIMALLA TAHTIASI JA SYKETTÄSI): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- PACEPRO-TEMPOSTRATEGIAT: Kyllä
- JUOKSUTREENI: Kyllä
- KILPAILUHÄLYTYS: Kyllä
- TUKI NOPEUS- JA JUOKSUTAAJUUSANTURILLE (ANTURILLA): Kyllä

GOLFTOIMINNOT
- ESILADATTU 42 000 KENTTÄÄ YMPÄRI MAAILMAA: Kyllä
- ETÄISYYDEN MITTAUS E/K/T (MATKA VIHERIÖN ETU- JA TAKAOSAAN SEKÄ KESKELLE): Kyllä
- ETÄISYYS LEYUPPEIHIN/DOGLEGEIHIN: Kyllä
- MITTAA LYÖNNIN ETÄISYYDEN (LASKEE LYÖNNIN TARKAN PITUUDEN MISTÄ TAHANSA RADALLA OLEVASTA SIJAINNISTA): Automaattinen
- DIGITAALINEN TULOSKORTTI: Kyllä
- TILASTOJEN SEURANTA (LYÖNNIT, PUTTAUKSET KIERROKSELLA, VIHERIÖT, VÄYLÄOSUMAT): Kyllä
- GARMIN AUTOSHOT: Kyllä
- AUTOMAATTISET KENTTIEN PÄIVITYKSET: Kyllä
- MANUAALINEN LIPPUJEN SIJOITTELU (PAINA JA VEDÄ VIHERIÖN LIPPUA TARKAN PITUUDEN MITTAAMISEKSI): Kyllä
- ESTEET JA KENTTÄTAVOITTEET: Kyllä
- YHTEENSOPIVA TRUSWINGIN KANSSA: Kyllä
KIERROSAJASTIN/MATKAMITTARI: Kyllä

ULKOILU- JA VAPAA-AJAN TOIMINNOT
- SAATAVILLA OLEVAT PROFIILIT ULKOILUUN: Patikointi, sisä- ja ulkokiipeily, boulderointi, surffaus, maastopyöräily, alppihiihto, lumilautailu, maastohiihto, suppailu, soutu, melonta, surffaus, metsästys, trampoliini, taktinen, purjelautailu, lumikenkäily
- A:STA B:HEN NAVIGOINTI: Kyllä
- REAALIAIKAINEN PALUUREITTI: Kyllä
- TAKAISIN ALKUUN: Kyllä
- TRACBACK: Kyllä
- ULTRATRAC-TILA: Kyllä
- YMPÄRILLÄNI-TILA: Kyllä
- KORKEUSPROFIILI: Kyllä
- ETÄISYYS MÄÄRÄNPÄÄHÄN: Kyllä
- ILMANPAINEEN TRENDI-ILMAISIN: Kyllä
- CLIMBPRO-KORKEUSSUUNNITTELIJA: Kyllä
- AUTOMAATTINEN NOUSU MAASTOJUOKSUN AIKANA: Kyllä
- NOUSUNOPEUS: Kyllä
- NOUSU/LASKU YHTEENSÄ: Kyllä
- TULEVA KORKEUSKÄYRÄ: Kyllä
- ESILADATUT TOPOGRAFISET KARTAT: Kyllä
- ESILADATUT TIE- JA PAIKANNUSKARTAT: Kyllä
- LADATTAVIEN KARTTOJEN TUKI: KYLLÄ
- GPS-KOORDINAATIT: Kyllä
- PINTA-ALAMITTAUS: Kyllä (Connect IQ:n kautta)
- METSÄSTYS-/KALASTUSKALENTERI: Kyllä (Connect IQ:n kautta)
- ENNUSTETTU REITTIPISTE: Kyllä
- TIETOA AURINGOSTA JA KUUSTA: Kyllä (Connect IQ:n kautta)
- XERO-ASENNOT: Kyllä

PYÖRÄILYTOIMINNOT
-AIKA-/ETÄISYYSHÄLYTYS (LAUKAISEE HÄLYTYKSEN, KUN LÄHESTYT ASETTAMAASI TAVOITETTA): Kyllä
- REITIT (KILPAILU AIKAISEMPIA AKTIVITEETTEJÄ VASTAAN): Kyllä
- GARMININ PYÖRÄILYKARTAT (PYÖRÄILYYN TARKOITETUT KATUKARTAT): Kyllä
- MTB VAIKEUSASTE JA -VIRTAUS: Kyllä
- KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT PYÖRÄPROFIILIT: Pyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily, triathlon
PYÖRÄILYKIERROS JA SUURIN KIERROSTEHO (TEHOANTURILLA): Kyllä
- KILPAILU YHDELLÄ AKTIVITEETILLA: Kyllä
- KYNNYSTEHO (FTP, FUNCTIONAL THRESHOLD POWER): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- YHTEENSOPIVA RALLIN JA VEKTORIN KANSSA: Kyllä
- TEHOMITTARIYHTEENSOPIVA (NÄYTTÄÄ TEHOTIEDOT YHTEENSOPIVISTA KOLMANNEN OSAPUOLEN ANT+-AKTIVOIDUISTA TEHOMITTAREISTA): Kyllä
- EDISTYNYT RALLI/ VEKTORITUKI: Kyllä
- YHTEENSOPIVA VARIA-TUTKAN (TAKATUTKAN) KANSSA: Kyllä
- YHTEENSOPIVA VARIA-PYÖRÄVALAISIMIEN KANSSA: Kyllä
NOPEUS- JA POLJINANTURIN TUKI (W/ANTURI): Kyllä

UINTITOIMINNOT
- KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT UINTIPROFIILIT: Uinti uima-altaassa, uinti ulkona, uinti/juoksu
- AVOVEDEN UINTITIEDOT (ETÄISYYS, VAUHTI, UINTILIIKKEIDEN MÄÄRÄ, UINTILIIKKEIDEN NOPEUS, KALORIT): Kyllä
- MATKAMITTAUS UITAESSA UIMA-ALTAASSA (ALTAANMITALLISET, MATKA, NOPEUS, VETOJEN MÄÄRÄ, VETONOPEUS, KALORINKULUTUS): Kyllä
- VETOTYYPIN REKISTERÖINTI (VAPAA, SELKÄ, RINTA, PERHONEN): Kyllä
- HARJOITUSTEN KIRJAAMINEN: Kyllä
- PERUSLEPOAJANOTTO (ALKAEN 0): Kyllä
- "TOISTA" LEPOAJASTIN: Kyllä
- AUTOMAATTINEN LEPOTUNNISTUS: Kyllä
- AIKA- JA MATKAHÄLYTYKSET: Kyllä
- TEMPOHÄLYTYKSET (VAIN UIMA-ALLAS): Kyllä
- LÄHTÖLASKENNAN ALOITUS: Kyllä
- UINTIHARJOITTELU: Kyllä
- TÄRKEÄ UINTINOPEUS: Kyllä
- RANNESYKEMITTAUS VEDEN ALLA: Kyllä
- SYKE (REAALIAIKAINEN MITTAUS LEVOSSA, INTERVALLI- JA HARJOITUSTILASTOT LEVOSSA JA SYKEMITTAUKSEN AUTOMAATTINEN LATAAMINEN UINNIN JÄLKEEN): Kyllä (HRM-Trin, HRM-Swimin ja HRM-Pron kanssa)

REITTIEN SEURANTATOIMINNOT
- TOE-TO-TOE-HAASTESOVELLUS: Kyllä (Connect IQ:n valinnainen Toe-to-Toe-haastesovellus) Kellossasi on luotettavat painikkeet, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä, ja reagoiva uusi kosketusnäyttöliittymä, joka mahdollistaa valintojen ja ominaisuuksien nopean käytön.

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäUnisex
 • Sykkeen mittausKyllä
 • Akunkesto20 days
 • Wi-FiEi
 • KokoM
 • BluetoothKyllä
 • NavigointiKyllä
 • HengitysharjoituksetKyllä
 • Unen mittausKyllä
 • KompassiKyllä
 • KarttaKyllä
 • GLONASSKyllä
 • GalileoKyllä
 • GPSKyllä
 • KosketusnäyttöKyllä

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.