Forerunner 745 GPS EU/PAC, edistyksellinen unisex urheilukello, Valkoinen

439€

Tuotekuvausarrow down icon
GPS-juoksu- ja triatlonkello. Yksityiskohtaiset harjoitustilastot ja harjoitusehdotukset laitteessa. Älykellotoiminnot, kuten musiikki ja lähimaksu.

Forerunner® 745 -kellon kanssa yllät parempiin suorituksiin ja pysyt selvillä suorituksista, terveydestä ja edistymisestä. Sopii käyttäjälle, joka harjoittelee paljon ja osallistuu mielellään kilpailuihin. Kello on vesitiivis 50 metriin asti ja sopii erinomaisesti uintiin.

Tärkeimmät Ominaisuudet:
– Garmin Pay
– Barometri/korkeusmittari
– Sykemittari, gen3
– Kattava triatlon- ja multisport-tuki
– Pienikokoinen ja kevyt
– Harjoittelu- ja palautumisohjeet
– Mahdollisuus musiikkiin


Pienikokoinen multisport-kello, jossa on hyvä akun kesto ja tärkeimmät toiminnot yhdessä. Urheilijoiden suunnittelema urheilijoille.

MIP-näyttö on helppolukuinen ympäristön valosta riippumatta. GPS-, Glonass- ja Galileo-paikannus antaa tarkat tiedot sijainnistasi ja nopeudestasi.

Garmin Pay helpottaa elämää, kun maksaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Et tarvitse mukaasi muita maksuvälineitä, sillä Garmin Pay käy maksuvälineenä useimmissa paikoissa.

Wifi, ANT+ ja BLE tarjoavat erittäin hyvät liitäntämahdollisuudet Forerunner 745 -kelloon.

MOTIVAATIO JA TULOKSET
Mukavan hihnan ja pienen koon ansiosta Forerunner 745 sopii sekä harjoitteluun että arkikäyttöön. Lisäksi se on aktiivisuusmittari, joka rekisteröi askeleesi, kalorikulutuksesi ja unesi.

PARANNETTU PALAUTUMISAIKA
Laite huomioi liikunnan/harjoittelun kuormituksen jälkeen tarvittavan palautumisen ja myös sen, mitä teet harjoittelun jälkeen. Forerunner 745 mittaa kaiken aktiivisuuden vuorokauden ympäri. Hyvin nukutun yön jälkeen saatat nähdä palautumisajan laskevan, ja kovan treenin ja sen jälkeisen stressaavan päivän ja pitkän yön jälkeen saatat nähdä palautumisajan nousevan.

JUOKSU, PYÖRÄILY, UINTI, TRIATLON
745-mallissa on sisäänrakennetut aktiivisuusprofiilit juoksuun (sisällä/ulkona), pyöräilyyn (sisällä/ulkona), uintiin (altaassa/avovedessä), hiihtoon, melontaan, maastojuoksuun, kävelyyn ja voimaharjoitteluun. Automaattisen lajitoiminnon ansiosta voit vaihtaa lajia yhdellä painikkeen napsautuksella. Tämä on kätevää, jos haluat yhdistää kaksi eri kuntoilumuotoa yhteen harjoitukseen tai harrasta duatlonia tai triatlonia. Kello on yhteensopiva edistyksellisten juoksu-, pyöräily- ja uintiharjoitteiden kanssa. Laadi omia harjoitteita tai lataa niitä ilmaiseksi GarminConnectista.

SYKEMITTAUS SUORAAN RANTEESTA
745-kellossa on Garmin Gen3 -sykemittaustekniikka, joka mittaa sykkeen ranteesta. Et tarvitse sykevyötä tärkeän tiedon selvittämiseen. Lisäksi värinäyttö ilmoittaa sykealueen ja sydämenlyöntien määrän minuutissa reaaliaikaisesti.

LISÄTIETOJA SYKEVYÖLLÄ
Harjoittelua ja palautumista varten tarvitaan usein tarkempia tietoja. Sykevyön kanssa käytettäessä Forerunner® 745 tarjoaa seuraavat lisätiedot:

- Maakosketuksen kesto, askelten pituus, pystysuuntainen suhdeluku ym.
- Kunnon laskenta, maitohapot, juoksulaskenta ja neuvot palautumiseen
– Vedenalainen syke uinnissa

EDISTYNEET HARJOITTELUTIEDOT
Juoksu: juoksun dynamiikka antaa tietoja juoksutyylistäsi, kuten maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuuntaisen liikehdinnän. Pyöräily: Yhdistämällä laitteen voimamittariin apunasi ovat FTP ja tarkat sykealueet. Voit myös yhdistää laitteen suoraan TACX Smart -harjoitusvastukseen: seuraa harjoittelua kellostasi, ja harjoitusvastus muuttaa vastuksen automaattisesti. Uinti: CSS, uintivedot, automaattinen kierros, tahtihälytykset ja muuta.

LANGATON YHTEYS
Älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset Garmin Connectiin ja reaaliaikainen seuranta tekevät 745-mallista kaikille kuntoilijoille sopivan älykellon. Voit laittaa puhelimen syrjään lähtiessäsi pitkälle pyörä- tai juoksulenkille, ja saat kaikki ilmoitukset ranteeseen. Päätät itse, huomioitko ne vai jatkatko harjoitusta. Laitetta voi mukauttaa Connect IQ:sta™ saatavilla kellotauluilla, sovelluksilla ja tietokentillä.
PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET
Forerunner 745 antaa yksilöllistä opastusta suosittelemalla harjoituksia harjoittelun tason, harjoituksen tilan, kuormituksen, palautumisen, stressin ja unen perusteella.

TALLENNUS
Garmin Connectin avulla voit tallentaa, suunnitella ja jakaa harjoituksiasi täysin ilmaiseksi. Määritä uusi henkilökohtainen ennätys, ja Garmin seuraa sinua ja kaikkia suorituksiasi yhdessä paikassa. Saat digitaalisia Insights-tietoja tilastojesi ja tapojesi mukaan, kuten liikkumiskehotuksia ja muita hyödyllisiä vinkkejä. Ota yhteyttä muihin käyttäjiin haastaaksesi heidät kilpailuun. Insights-tiedot ovat käytettävissä pöytätietokoneissa ja yhteensopivissa mobiililaitteissa.

LISÄVARUSTEET
Forerunner 745 pitää sinut liikkeessä koko päivän. Laite mittaa aktiivisuuttasi koko päivän, rekisteröi askeleet, kalorikulutuksen ja unen ja auttaa sinua näiden tietojen perusteella palautumisessa. 745 on yhteensopiva Varia™-sarjan pyöräilytuotteiden kanssa, niin pyöräilytutkan, pyörän valon kuin kaikkien Garmin-sykevöiden kanssa.

HARJOITTELU JA GARMIN COACH
Suunnittele ja laadi harjoituksia Garmin Connect -sovelluksessa tai yhteensopivissa kolmannen osapuolen -sovelluksissa, joista ne siirtyvät kelloosi ja pystyt seuraamaan niitä reaaliajassa. Harjoittelu 5 tai 10 kilometrille tai puolimaratonille: seuraa mukautuvaa harjoitusohjelmaa ja hyödynnä Garmin Coach -valmentajien vinkit.

Tuotetiedot:
- Fyysiset mitat: 45 x 45 x 11,7 mm
– Näytön koko: 31,1 mm
– Näytön tarkkuus: 215 x 180 kuvapistettä
- Akkujen kesto:
– Vedenpitävyys: 5ATM, 50 metrin syvyys
- GPS: Kyllä
- GLONASS: Kyllä
– Galileo: Kyllä
– Paino: 44 g

HUOMAA! Tämä on vain yksinkertainen tuotekuvaus, joten mahdollisuuksia on useampia ja rajoituksia voi esiintyä. Lue täydelliset tiedot osoitteesta Garmin.com tai käyttöohjeesta.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.