Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

Forerunner 645 Music, sykemittari

419€
Väri: BLACK
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

With/without GPS: GPS-toiminto 

Huipputason sykemittarissa on mm. juoksudynamiikan mittaus, sykemittaus ranteesta, Garmin Pay -valmius ja tilaa  500:lle musiikkikappaleelle. Enää sinun ei siis tarvitse kantaa puhelinta eikä lompakkoa mukana lenkillä. Paino 42,2 g.

Forerunner 645 Music mittaa sekä suoritusta että palautumista ja on tehokas apuväline esimerkiksi juoksukilpailuihin valmistautuessa. Sykemittarin seurantatoiminnot ovat täysin automaattisia, kuten myös suoritusten analysointi.

Ominaisuudet, kuten anaerobisen tehon mittaus, opastaa siihen, kuinka voi puskea omia rajojaan. Sykemittarista näkee myös harjoittelun kokonaiskuormituksen. Forerunner 645 Music tallentaa viimeisten 7 päivän harjoittelun kokonaiskuormituksen ja vertaa tulosta käyttäjän todelliseen kuntotasoon, joka on laskettu kunnon ja edellisviikon kuntoilun perusteella. Näin nähdään oliko viikon harjoittelu optimaalisella tasolla.

Forerunner 645 Music -sykemittarissa on sisäiset suoritusprofiilit esimerkiksi juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa), crosstraineria, melontalajeja ja voimaharjoittelua varten. Kellossa on tallennustilaa jopa 500 musiikkikappaleelle. Musiikin siirtäminen tietokoneelta on helppoa. Juoksua voi vauhdittaa itse valituilla kappaleilla ja musiikki siirtyy langattomasti Bluetooth-kuulokkeisiin.

Liittämällä Forerunner 645 Music -sykemittariin sykevyön ja esimerkiksi juoksudynamiikkaa mittaavaan sensorin (kiinnitetään juoksuhousujen vyötäröön), saa käyttöönsä kaikki sykemittarin ominaisuudet. Saatavana on myös pyöräilyyn ja uintiin kehitettyjä sensoreita. Uintisensori mittaa muun muassa matkaa, nopeutta ja uintivetojen määrää.

Kun sykemittariin liitetään sykevyö, saadaan biomekaanisia mittaustuloksia, kuten kadenssi, askelpituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuhtainen liike ja pystysuhde. Tulokset osoittavat missä kunnossa juoksija on, ja auttavat parantamaan suorituksiaan.

Forerunner 645 Music -sykemittarista saa persoonallisemman vaihtorannekkeella (nopea vaihto ilma työkaluja) tai mukauttamalla näyttöä väriteemoilla ja kellotauluilla. Connect IQ™ -kaupasta saatavat widgetit, sovellukset, kellotaulut ynnä muut, tarjoavat ennen näkemättömän määrän uusia mahdollisuuksia.

Sykemittariin asennettava maksupalvelu mahdollistaa sen, että maksukortit ja lompakon voi jättää kotiin. Garmin Pay -maksupalvelun avulla maksaminen onnistuu sykekellon avulla langattomasti. Forerunner 645 Music -sykemittarin liittäminen älypuhelimeen avaa sekin uusia lisämahdollisuuksia.

Garmin Chroma Display™ -näytössä kaikki tiedot näkyvät aina selkeästi, myös suorassa auringonpaisteessa. Näytössä on todella kestävä Corning® Gorilla® -lasi. Siirtämällä suoritukset Garmin Connect -verkkoyhteisöön, käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja kilpailla vastaamalla toisilleen asettamiin haasteisiin.

Tämä arkeen ja päivittäiskäyttöön sopiva kello on myös vesitiivis 50 metrin syvyyteen saakka (vesitiiviysluokitus 5 ATM). Akunkesto on 7 päivää älykellotilassa ja 5 tuntia GPS-tilassa musiikkia kuunnellessa. Ilman musiikkia GPS-tilassa akunkesto on 12 tuntia.

Tuotetiedot:
- Sykemittaus: Kyllä, ranteesta
- Liittäminen: ANT+ ja Bluetooth® Smart
- Glass: Corning® Gorilla® Glass 3
- Ranneke: Quick release -hihna, 20 mm
- Vesitiivis: Kyllä, 5 ATM (50 m:n syvyyteen)
- Kosketusnäyttö: Hyvä luettavuus auringonpaisteessa, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
- Näytön koko: 1,2 tuumaa
- Näytön tarkkuus: 240X240 kuvapistettä
- Akunkesto: Älykellotilassa enintään 7 päivää, GPS-/musiikkitilassa enintään 5 tuntia. GPS-tilassa ilman musiikkia 12 tuntia.
- Muisti: 200 tuntia suoritustietoja
- Koko: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm
- Paino: 42,2 g

Näytä lisää
Takaisin ylös