Forerunner 645 Music GPS, juoksukello, Pinkki

319€

Tuotekuvausarrow down icon
Juoksukello, joka mittaa sykkeen, antaa monipuolisia juoksun dynamiikkatietoja, arvioi kunnon ja tarjoaa Garmin Pay -lähimaksun. Musiikkisoittimeen mahtuu enintään 500 kappaletta. Paino 42,2 g.

Forerunner 645 Music auttaa seuraamaan harjoittelua ja palautumista kunnon parantamiseksi ja kilpailuihin valmistautumiseksi. Seuraa automaattisesti suorituksia ja arvioi aiempia harjoituksiasi. Anaerobisen harjoitustehokkuuden mittaus.

Saat mm. tietoa siitä, miten harjoittelu auttaa sinua ylittämään rajasi. Voit myös nähdä harjoittelun kuormittavuuden, joka mittaa harjoittelun määrää viimeisen seitsemän päivän aikana ja vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Forerunner 645 Music -kellossa on sisäänrakennetut aktiivisuusprofiilit mm. juoksuun (sisällä/ulkona), pyöräilyyn (sisällä/ulkona), uintiin (altaassa), crosstrainer-harjoitteluun, melontaan ja voimaharjoitteluun. Kellossa on tallennustilaa jopa 500 musiikkikappaleelle. Voit siirtää musiikkia helposti tietokoneesta. Laadi soittolistoja ja harjoittele Bluetooth-kuulokkeiden kanssa keskittymiskyvyn parantamiseksi ja inspiraation lisäämiseksi.

Jotta saisit käyttöösi kaikki Forerunner 645 Music -kellon tarjoamat mahdollisuudet, osta lisäksi sykevyö ja esim. juoksun dynamiikka-anturi, joka kiinnitetään vyötärölle. Saatavilla on myös muita antureita pyöräilyyn ja uintiin. Vedessä voit esim. mitata matkaa, tahtia ja vetojen määrää.

Sykevyöhön yhdistettynä Forerunner 645 Music tekee biomekaanisia mittauksia, joita ovat esim. askeltiheys, askeleen pituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuuntainen liike ja pystysuhde. Ne ovat tärkeitä tietoja, jotka antavat kuvan kunnostasi ja auttavat sinua parempiin suorituksiin tarvittaessa.

Ilman työkaluja vaihdettava hihna sekä mm. värinäytön ja kellotaulun mukautus mahdollistavat Forerunner 645 Music -kellon muokkaamisen yksilölliseksi. Lisäksi voit ostaa ja ladata esim. widgetejä, sovelluksia ja kellotauluja Connect IQ™ -kaupasta, mikä tarjoaa uskomattoman paljon mahdollisuuksia.

Jos olet jatkuvasti liikkeellä, voit nyt jättää kortit ja lompakon kotiin. Garmin Pay -lähimaksu mahdollistaa langattoman maksamisen kellolla. Voit myös liittää Forerunner 645 Music -kellon puhelimeen ja nauttia kaikista sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Garmin Chroma Display™ -näyttöä on helppo lukea, myös suorassa auringonpaisteessa. Näyttöä suojaa erittäin kestävä Corning® Gorilla® -lasi. Synkronoimalla suoritukset maksuttomaan Garmin Connect -palveluun voit jakaa suorituksia, kilpailla ja osallistua haasteisiin.

Täydellinen kumppani arkikäytössä, vesitiiviys 5 ATM (50 m). Akun kesto jopa 7 päivää älykellotilassa ja 5 tuntia GPS-tilassa käytettäessä musiikkitoimintoa. GPS-tilassa ilman musiikkitoimintoa enintään 12 tuntia.

HUOMAA! Tämä on lyhyt versio kellon kaikista ominaisuuksista. Lue lisää osoitteessa Garmin.com.

Tuotetiedot:
– Sykkeen mittaus: Kyllä, ranteesta
– Yhteydet: ANT+ ja Bluetooth® Smart
– Lasi: Corning® Gorilla® Glass 3
– Ranneke: Quick release -hihna, 20 mm
– Vesitiivis: Kyllä, 5 ATM (50 m)
– Näyttö: Auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
– Näytön koko: 1,2 tuumaa
– Näytön tarkkuus: 240x240
– Akun kesto: Älykellotilassa enintään 7 päivää, GPS-tilassa käytettäessä musiikkitoimintoa enintään 5 tuntia. GPS-tilassa ilman musiikkitoimintoa enintään 12 tuntia
– Muisti: 200 tuntia suoritustietoja
– Koko: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm
– Paino: 42,2 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.