Forerunner 45 GPS Small, urheilukello sykemittarilla, Valkoinen

149€

Tuotekuvausarrow down icon
Älyjuoksukello, jossa on GPS-paikannus, sykemittaus, uniseuranta, ilmaisohjelmia ja paljon toimintoja. Kevyt ja tyylikäs älykello, jonka akun kesto on jopa 7 päivää. Paino 32 g.

Forerunner 45 on erittäin helppokäyttöinen älyjuoksukello, joka mittaa nopeuden, matkan, intervallit ja muita tietoja sisäisen GPS-paikantimen avulla. Maksuttomat Garmin-valmentajan ohjelmat tarjoavat henkilökohtaista asiantuntijaohjausta suoraan kellossa.

TÄRKEIMMÄT TOIMINNOT
- GPS
- Sykemittaus ranteesta
- Tukee maksuttomia Garmin-valmentajan ohjelmia
- Yhteysominaisuuksia ovat älykkäät ilmoitukset saapuvista tekstiviesteistä ja puheluista, automaattiset lataukset Garmin Connect™ -verkkoyhteisöön, reaaliaikainen jäljitys ja puhelimen musiikin toiston hallinta
- Tapahtumantunnistus reaaliaikainen sijainnin lähetys hätäyhteyshenkilöille
- Urheilusovellukset esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, sisäratajuoksua, juoksumattoa, crosstrainer-harjoittelua, kardioharjoittelua ja joogaa varten
- Akun kesto enintään 7 päivää älykellotilassa, 13 tuntia GPS-tilassa


KÄYTÄNNÖLLINEN
Sisäinen GPS-toiminto jäljittää juoksureittisi ja antaa tarkat tilastotiedot esimerkiksi matkasta, nopeudesta ja intervalleista. Intuitiivisilla painikkeilla kierrokset on helppo merkitä ja ajanoton keskeyttää hikisilläkin käsillä. Forerunner 45 seuraa sykettä ranteesta vuorokauden ympäri.

HARJOITUSOHJELMAT
Garmin-valmentajan harjoitusohjelmat sisältävät asiantuntevien valmentajien opastuksen ja harjoitusohjelmia, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Se voi harjoitusohjelman osana auttaa arvioimaan juoksuaikasi.

Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet helpottavat sijaintisi jakamista haluamiesi yhteyshenkilöiden kanssa, jos tarvitset apua. Sijainnin voi jakaa manuaalisesti tai automaattisesti sisäisellä tapahtumantunnistustoiminnolla.

YHTEYDENPITO
Saat ilmoitukset saapuvista tekstiviesteistä ja puheluista suoraan kelloon. Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen Forerunner 45 lataa juoksutietosi automaattisesti Garmin Connect -verkkoyhteisöön. Kellon säätimillä voit myös helposti hallita musiikin toistoa puhelimesta, joten pysyt rytmissä myös ohittaessasi kappaleita.

SUORITUSPROFIILIT
Käytettävissäsi on erilaisia suoritusprofiileja, joten voit tallentaa liikuntasuorituksesi myös niinä päivinä, joina juoksu ei huvita. Forerunner 45 voi tallentaa esimerkiksi pyöräily-, juoksumatto-, sisärata-, crosstrainer-, kardio- ja joogaharjoituksia.

HYVINVOINNIN YLLÄPITÄMINEN
Forerunner 45 -älyjuoksukellossa on monipuoliset liikunnan ja hyvinvoinnin seurantatoiminnot. Kellolla voit seurata käveltyjä askelia, matkaa, kulutettuja kaloreita ja unta. Kellossa on myös ympärivuorokautinen stressin seuranta, joka auttaa tarkkailemaan hyvinvointiasi. Ohjatut hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan.

Body Battery™ -energianseuranta mittaa kerättyjen tietojen avulla kulloisiakin energiavarantojasi ja auttaa sinua suunnittelemaan päivän liikunta- ja lepoajat elimistön energiatason mukaisesti.

KILPAILU JA HARJOITTELU
Harjoittelutiedot kannattaa synkronoida Garmin Connect -palveluun muutenkin kuin niiden säilytystä varten. Garmin Connect on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja kilpailla osallistumalla haasteisiin, kannustaa toisiaan ja jakaa onnistumisiaan yhteisöpalveluissa.

Garmin Connect on maksuton ja käytettävissä verkossa ja älypuhelimessa.

KELLON ULKONÄÖN MUKAUTTAMINEN
Kello tukee Connect IQ™ -kaupasta ladattavia tuhansia maksuttomia kellotauluja. Voit myös luoda oman kellotaulun omista valokuvistasi.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Juoksu ja muut lajit
- Käyttäjäryhmä: unisex
- Lasin materiaali: Kemiallisesti vahvistettu lasi
- Rannekkeen materiaali: Silikoni
- Paikannus/anturit: GPS, GLONASS, Galileo, Garmin Elevate -sykemittaus, kiihtyvyyden mittaus
- Näytön tyyppi: Transflektiivinen MIP (memory-in-pixel), luettavissa auringonpaisteella
- Näytön tarkkuus: 208 x 208 kuvapistettä, Ø 26,3 mm, värinäyttö
- Akun kesto: 7 päivää älykellotilassa ja 13 tuntia GPS-tilassa
- Vesitiiviys: 5 ATM
- Muisti/historia: Jopa 200 tuntia suoritustietoja
- Mitat: Small 39,5 x 39,5 x 11,4 mm. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 124–185 mm. Large 42 x 42 x 11,4 mm. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 129–197 mm
- Paino: Small 32 g, Large 36 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.