XXL logo
Kirjaudu sisään

Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 1Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 2Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 3Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 4Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 5Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 6Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 7Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 8Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 9Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - thumbnail - image 10
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 1
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 2
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 3
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 4
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 5
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 6
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 7
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 8
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 9
Forerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex - full image 10
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotTuotearvostelut

GarminForerunner 265, Black, AMOLED, älykello, multisport-kello, unisex

5/5
519€

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Tuotekuvaus

Multisport-kello, jossa on kristallinkirkas AMOLED-näyttö, monikaistainen GPS, sykemittaus, kosketusnäyttö, musiikin toisto, 30+ aktiviteettiprofiilia, Garmin Pay™ ja paljon muuta. Halkaisija: 46,1 mm. Paino: 46 grammaa.

Garmin Forerunner® 265:ssä on kristallinkirkas ja värikäs AMOLED-kosketusnäyttö, joka erottuu joukosta, ja harjoitteluvalmius-toiminto kertoo, milloin olet valmis tuottavaan harjoitteluun. Saat aamulla aamuraportin, joka kertoo sykevälivaihtelun tilan, jotta näet tietoja terveydestäsi ja yleiskatsauksen unesta, palautumisesta ja harjoitusnäkymistäsi (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista). Saat kattavamman kuvan terveydestäsi, sillä akku kestää älykellotilassa jopa 13 päivää.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Selkeä AMOLED-kosketusnäyttö perinteisillä painikkeilla, kevyt design
- Rannesykemittaus tehomittauksella juoksua varten ja juoksun dynamiikka ilman sykevyötä
- Garmin Pay -™ maksuratkaisu
- Musiikin toisto
- Siitä hetkestä lähtien, kun heräät, saat kuntopisteet, jotka perustuvat unen laatuun, palautumiseen, harjoittelun kuormitukseen ja muuhun, jotta voit päättää, onko hyvä päivä harjoitella kovaa - tai ottaa rennosti

Suunnittele juoksustrategia juoksuominaisuuden avulla, joka antaa sinulle päivittäin ehdotettuja harjoituksia, jotka mukautuvat tulostesi, palautumisesi, juoksemasi lenkin ja reitin mukaan. Valmistaudu saamaan kaikki irti jokaisesta juoksulenkistä ranteesta mitatun juoksutehon ja monikaistaisen GPS:n avulla. Jos haluat harjoitella hieman eri tavalla, voit valita yli 30 aktiviteettiprofiilista, mukaan lukien triathlon, pyöräily, uinti ja paljon muuta.

Toiminnot:
AKUNKESTO
Saat jopa 13 päivän akunkeston älykellotilassa ja jopa 26 tuntia GPS-tilassa.

AAMURAPORTTI
Saat aamulla aamuraportin, joka antaa yleiskatsauksen unesta, palautumisesta ja harjoitusnäkymistäsi sekä sykevälivaihtelun tilan, harjoitteluvalmiuden ja sääennusteen (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista).

PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET
Suunnittele juoksustrategia päivittäisten ehdotettujen harjoitusten avulla Garmin Connect™ -sovelluksessa syöttämäsi lenkin ja reitin perusteella ja tarkastele sitten kilpailuwidgetiä kellossasi. Päivittäiset ehdotetut harjoitukset mukautuvat jokaisen juoksun jälkeen tulosten ja palautumisen mukaan.

HARJOITTELUVALMIUS
Kuntopisteesi perustuvat unen laatuun, palautumiseen, harjoituskuormitukseen ja sykevälivaihtelun tilaan, jotta voit määrittää, oletko valmis antamaan kaikkesi ja saamaan kaiken irti harjoituksestasi (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista).

YLI 30+ URHEILUSOVELLUSTA
Käytä yli 30 sisäänrakennettua urheilusuoritusta, mukaan lukien juoksu, triathlon, pyöräily, avovesiuinti ja paljon muuta.

HAJOITTELUN TILA
Saat tietoja kokonaisponnistuksestasi harjoittelun tilan ja indikaattoreiden, kuten sykevälivaihtelun tilan ja viimeaikaisen harjoitushistorian ja -tulosten avulla – sekä tietoja siitä, harjoitteletko tuottavasti, huipputasolla vai oletko rasittunut (esitetyt tiedot muodostavat arvion seuratuista mittauksista).

TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSTOIMINNOT
Turvallisuus- ja paikannusominaisuuksia, kuten tapahtumien havaitsemista (valittujen ulkoiluaktiviteettien aikana) ja apua, voidaan käyttää reaaliaikaisen sijaintisi sisältävän viestin lähettämiseen hätäyhteyshenkilöille, kun laite on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Tämä edellyttää konfigurointia ja sitä, että älypuhelin on alueella, jolla on verkkoa ja jossa mobiilidataa on saatavilla.

MONIKAISTAINEN GNSS
Monikaistainen GNSS SatIQ-tekniikalla™ takaa hyvän sijaintitarkkuuden haastavissa ympäristöissä ja optimoi samalla laitteen akun keston.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Älä ohita puheluita tai tekstiviestejä pariliitetystä Android™- tai Apple®-älypuhelimesta.

GARMIN PAY™
Jätä käteinen ja kortit kotiin. Maksa ostokset tien päällä Garmin Payn™ lähimaksuratkaisulla (tuetussa maassa, jossa on tuettu maksuverkosto).

MUSIIKIN TOISTO
Lataa kelloosi kappaleita, mukaan lukien soittolistoja Spotifysta, Amazon Musicista tai Deezeristä (saattaa edellyttää tilausta), ja kuuntele niitä ilman puhelinta langattomilla kuulokkeilla.

TERVEYSTIEDOT
Tarkastele terveys- ja harjoitustietojasi, pidä yhteyttä ystäviisi ja kilpaile heidän kanssaan, osallistu haasteisiin voittaaksesi merkkejä ja paljon muuta maksuttomassa Garmin Connect™ -sovelluksessa.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Multisport
- Käyttäjäryhmä: Unisex
- Kellon lasimateriaali: Gorilla Glass 3
- Koko, L X L X K: 46,1 x 46,1 x 12,9 mm, Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 135-205 mm
Näytön koko, L X K: 1.3”
- Näytön tarkkuus, L x K: 416 x 416
- Näyttö: AMOLED: valinnainen aina päällä -tila
- Akun kesto: Älykellotila: Jopa 13 päivää, vain GNSS-tila ja GPS: Jopa 20 tuntia, SatIQ (AutoSelect) GNSS-tila: Jopa 16 tuntia, GNSS-tila kaikissa järjestelmissä sekä monikaistainen: Jopa 14 tuntia, GNSS-tila, jossa on vain musiikkia ja GPS: Jopa 7 tuntia, SatIQ (AutoSelect) GNSS-tila musiikilla: Jopa 6,5 tuntia, GNSS-tila kaikissa järjestelmissä sekä monikaistainen musiikki: Jopa 6 tuntia
- Muisti/historia: 8 Gt
- Vesitiiviys: 5 ATM
- Paino: 46 g
- Liikunnan harjoitusprofiilit: Voimaharjoittelu, korkean intensiteetin intervalliharjoittelu, kardio, crosstrainer, porrastreeni, porraskone, sisäsoutu, pilates ja jooga
- Ulkoiluprofiilit: Patikointi, hiihto, lumilautailu, maastohiihtohiihto, SUP-lautailu, soutu

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäUnisex
 • Sykkeen mittausKyllä
 • Akunkesto13 days
 • Wi-FiEi
 • Läpimitta46 mm
 • KokoL
 • BluetoothKyllä
 • KorkeusmittariKyllä, barometrinen
 • TärinähälytysKyllä
 • NavigointiEi
 • KaiutinEi
 • Älykkäät ilmoituksetKyllä
 • Rannekellon hihnaSilikoni
 • HengitysharjoituksetKyllä
 • Musiikin hallintaKyllä
 • Unen mittausKyllä
 • LähimaksuratkaisuKyllä
 • Treeni- ja palautumisopasKyllä
 • KompassiKyllä
 • Vesitiivis (ATM)5 ATM
 • KarttaEi
 • GLONASSKyllä
 • GalileoKyllä
 • GPSKyllä
 • KosketusnäyttöKyllä

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.