Forerunner 245 Music, urheilukello sykemittarilla, Musta

289€
LAHJAVINKKI arrow right icon
Isänpäivän lahjavinkit
Muista isää 8.10.2020! Isänpäivän sporttisimmat lahjavinkit löydät extralaajasta valikoimastamme - hintalupauksella!

Tuotekuvausarrow down icon
Juoksukello GPS:llä sekä musiikin tallennuksella. Hyvä opastus suoritusten parantamiseen. Monipuolisessa seurannassa mm. syke, uni ja hapenottokyky. Paino 38,5 g.

Forerunner 245 Music juoksukelloon on mahdollista ladata musiikkia suoratoistopalveluista, kuten Spotify’sta ja Deezer'istä, jolloin juoksun aikana voi kuunnella omia soittolistojaan.

Juoksukello rekisteröi ja analysoi suorituksiin, juoksukuntoon, treenihistoriaan ja tavoitteisiin liittyvää tietoa.

Garmin Forerunner 245 Music kehitetty myös uima-allaskäyttöön.

TOIMINNOT
- Mahdollistaa musiikin tallennuksen ja toiston suoratoistopalveluista (esimerkiksi Spotify® ja Deezer)
- Pystyy arvioimaan päiväkohtaisen kuntotason ja kertoo, onko vielä yksi harjoitusrupeama tällä viikolla hyödyllistä vai tarvitaanko päinvastoin lepopäivä kovan harjoittelun jälkeen. Arvio perustuu monipuoliseen suorituskyvyn seurantaan. Voit ladata yksilöllisiä Garmin Coach -harjoitusohjelmia ja luoda omia Garmin Connect™ -verkkoyhteisössä
- Saat monipuolista juoksun dynamiikkatietoa, liittyen esimerkiksi maakosketuksen kestoon, tasapainoon, askelpituuteen ja pystysuhteeseen
- Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet, helpottavat sijaintisi jakamista vain valituille henkilöille
- Lisää motivaatiotasi uusilla, maksuttomilla Connect IQ™ -kaupasta saatavilla sovelluksilla ja kellotauluilla
- Akunkesto on 7 päivää älykellotilassa ja 6 tuntia jos kytkee GPS:ja päälle ja samalla kuuntelee musiikkia

MUSIIKINKUUNTELU
Kelloon voi tallentaa 500 kappaletta. Musiikin voi helposti siirtää tietokoneesta, ja lisätä haluamansa kappaleet soittolistaan. Kuuntelu tapahtuu langattomasti Bluetooth®-kuulokkeilla.

SUORITUSKYVYIN ANALYSOINTI
Forerunner 245 Music tarjoaa henkilökohtaisia harjoitteluohjelmia ja tietoa palautumisesta. Näiden avulla juoksija pystyy tekemään entistä parempia päätöksiä harjoittelun suhteen sekä valmistautumaan tehokkaammin esimerkiksi seuraaviin juoksukisoihin. Juoksukellon mittaustulokset kertovat missä määrin ohjattu harjoittelu vaikuttaa kestävyyden, nopeuden ja voiman kehittymiseen sekä aerobiseen ja anaerobiseen kuntoon.

LISÄÄ TAPOJA HARJOITELLA
Harjoittele juoksua entistä fiksummin ottamalla käyttöön Garmin Connect -verkkoyhteisön nettityökalut. Luo omia harjoituksia tai lataa maksuttomia harjoituksia, jotka synkronoituvat suoraan kelloosi. Jos taas haluat pyrkiä tiettyyn tavoitteeseen seuraavassa viiden kilometrin kisassa, kannattaa tutustua Garmin Coach -sovellukseen.

JUOKSUN ANALYSOINTI
Forerunner 245 Music antaa hyvää tilastotietoa juoksusta ja mahdollistaa esimerkiksi askeltiheyden, askelpituuden, maakosketuksen keston, tasapainon sekä pystysuuntaisen liikehdinnän ja pystysuhteen seurannan. Tilastotietoja varten tarvitaan kuitenkin yhteensopiva sykevyö tai vaihtoehtoisesti Running Dynamics Pod -sensori, joka on helppo kiinnittää vyötärölle.

LISÄÄ MUKAUTUSTAPOJA
Tutustu Connect IQ -kauppaan, josta voi ladata esimerkiksi sovelluksia, widgetejä ja kellotauluja Forerunner 245 Music -juoksukelloon. Se on helppokäyttöinen ja maksuton ja uusia kiinnostavia sovelluksia tulee tasaiseen tahtiin.

PYSY JUOKSULENKILLÄ MUIHIN YHTEYDESSÄ
Kun kello pariliitetään yhteensopivaan älypuhelimeen on mahdollista vastaanottaa ja vastata tekstiviesteihin. Myös yhteisöpalvelujen some-päivitykset näkyvät ranteessa. Uudet turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet helpottavat sijaintisi jakamista haluamiesi yhteyshenkilöiden kanssa.

JAA JA KILPAILE
Garmin Connect on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja kilpailla osallistumalla haasteisiin, kannustamalla toisiaan ja myös jakamalla voitonhetkiään yhteisöpalveluissa. Garmin Connect on maksuton ja käytettävissä verkossa tai älypuhelimessa.

HYVINVOINTI JA EDISTYNYT UNEN TARKKAILU
Forerunner 245 Music on ensimmäinen juoksukello Garminilta, jossa on pulssioksimetri. Ranteessa sijaitseva anturi arvioi kehon veren happisaturaation, jonka avulla voidaan arvioida sitä, miten happi imeytyy kehoon erityisesti nukkuessa.

Juoksukello mittaa kevyen ja syvän unen sekä REM-unen vaiheita sekä liikkeitä yön aikana. Lisäksi seurannassa on vuorokautinen stressiarvojen mittaus. Jos stressitaso alkaa nousta, mieltä voi rauhoittaa ohjatusti hengitysajastimen avulla.

Tuotetiedot:
- Koko: L 42,3 x P 42,3 x K 12,2 mm, sopii ranteenympärysmittaan 127–204 mm
- Näyttö: Hyvä luettavuus auringonpaisteessa, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
- Näytön koko: 1,2''
- Näytön tarkkuus: 240 x 240 pikseliä
- Lasi: Corning® Gorilla® - Glass 3
- Materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri
- Virrankesto: 7 päivää älykellotilassa, 6 tuntia GPS-tilassa musiikin kuuntelulla ja 24 tuntia GPS-tilassa ilman musiikkia
- Vesiluokitusarvo: Kestää uinnin, 5 ATM
- Muisti: 200 tuntia aktiivisuustietoja
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.