Fenix 6S Pro, GPS-älykello, Pinkki

558€

Tuotekuvausarrow down icon

Ensiluokkainen urheilukello, jossa on huipputehokas GPS. Sykemittaus ranteesta. Tinkimätöntä äly-, urheilu- ja navigointiteknologiaa. Paino 61 g.

 
Fenix 6S Pro on Fenix 6 -mallia pienempi ja kevyempi. Edelliseen malliin verrattuna Garmin Fenix 6S Pro -urheilukellossa on parempi akunkesto. 
 
Urheilukellon muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi veren happisaturaation mittaava pulssioksimetri ja oikeaan tempoon ohjaus. Mallissa on myös topografiset kartat ja karttatoiminnot, joiden avulla voi luoda ja tallentaa omia reittejä. Suorituksia siivittää kelloon tallennettu musiikki.
 
Fenix 6S Pro tarjoaa todella poikkeuksellisen monipuolisia mahdollisuuksia yksilöityyn harjoitteluun ja urheilusuoritusten parantamiseen. 
 
Sisäänrakennettu GPS-navigaattori helpottaa matkantekoa kaikkialla. Runsaasti karttoja off-pist-rinteisiin ja golfkenttien viheriöille. 
 
Kohokohdat:
- Rannesykemittaus ja veren happisaturaation mittaus
- Reitin korkeuserot huomioiva tempo-ohjaus
- Yli 2000 laskettelukeskuksen rinnekarttaa
- Kerää monipuolista tietoa juoksun ja pyöräilyn aikana
- Huipputarkka multi-GNSS-sateliittinavigointijärjestelmä
- Synkronoin suoratoistopalveluiden soittolistat, mahdollistaa musiikin kuuntelun ilman älypuhelinta 
 
Moderni muotoilu takaa tyyliin terävyyttä aamusta iltaan. Urheilusuoritukset tarkkoine mittauksineen ovat kaiken aikaa käden ulottuvilla ja hyödynnettävissä.
 
Kellossa on myös esiladattuna TopoActive Europe -kartat sekä yli 2000 hiihtokeskuksen rinnekarttaa ympäri maailmaa.
 
Fenix 6S Pro -mallissa on entistä parempi sykemittaus, älyhälytys-toiminnot, happisaturaation mittaus sekä Garmin Pay -lähimaksuratkaisu. 
 
Akkuvirran pidentämiseksi kellossa on virtaa kuluttavien toimintojen monitorointi ja säätö. Toiminnon avulla voi nähdä miten eri anturit ja säädöt vaikuttavat akkuvirran kulutukseen.
 
Mukana latauskaapeli.
 
Toiminnot:
 
DESIGNIA JA LAATUA
Tyylikäs ja kestävä malli, jossa on 1,2’’ näyttö ja kehys ruostumatonta terästä. Yhdysvaltain armeijan testeissä hyväksytty malli vaativaan käyttöön.
 
VIRRANSÄÄTÖ
Akkuvirtaa voi säästää muuttamalla säätöjä ja anturien kuluttamaa sähkön määrää. Toiminto kertoo, miten eri säädöt ja anturit vaikuttavat akkuvirran kestoon.
 
CLIMBPRO-TOIMINTO
ClimbPro-toiminto näyttää maaston korkeuserot ja kertoo niistä hyvissä ajoin. Pyöräily- tai juoksulenkin aikana voi varautua paremmin seuraavaan nousuun, mikä taas helpottaa voimien jakamista etenkin kisoissa.
 
SUOSITUT REITIT
Trendline™ auttaa löytämään suosituimmat paikalliset reitit. Urheilukelloon voi naputella reitin pituudeksi aiottu matka, jonka jälkeen kello ehdottaa reittejä ja opastaa lähtöpisteeseen.
 
TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
Uudet turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet helpottavat sijainnin jakamista itse valittujen yhteyshenkilöiden kanssa. Toiminnon voi aktivoida automaattiseksi tai manuaaliseksi.
 
PACEPRO-TOIMINTO
Uutta mallissa on reitin korkeusprofiiliin pohjautuva PacePro-ominaisuus. PacePro ohjaa energiavarastojen oikeaan käyttöön ja auttaa etenemään sopivaa yksilöityä tahtia. 
 
SUORITUSTASON MITTAUS
Antaa juoksun dynamiikkatietoa sekä näyttää teknisesti vaativia mittauksia kuten hapenottokyvyn suhteutettuna lämpö- ja korkeuseroihin sekä antaa ohjeita palautumiseen ja paljon muuta.
 
GOLFRADAT 
Yli 41 000:n golfkentän kartat ympäri maailmaa. Mittaa pituudet viheriölle, myös Plays-like-distance-ominaisuudet ym.
 
MULTI-GNSS-NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ
Huipputehokas satelliittinavigointijärjestelmä (GPS, GLONASS ja Galileo) toimii erittäin haastavissa olosuhteissa. Tehokkaampi kuin pelkkä GPS-pohjainen järjestelmä.
 
MUSIIKKISOVELLUKSET
Tallentaa yli 2000 kappaletta, myös tallennetut soittolistat suoratoistopalveluista kuten Spotify®, Deezer og Amazon. Langattomien Bluetooth-kuulokkeiden käyttö mahdollista.
 
TOPOGRAFISET EUROOPPA-KARTAT SEKÄ LASKETTELUKESKUSTEN RINNEKARTAT
Pinnanmuotojen yksityiskohdat näyttävien topografisten karttojen avulla perille löytää varmasti.  Mukana myös hiihtokeskusten rinnekarttoja. Valikoimassa 2000 karttaa hiihtokeskuksista ympäri maailmaa.
 
LAJIKOHTAISET AKTIIVISUUSPROFIILIT
Lajikohtaiset aktiivisuusprofiilit maastojuoksua, uintia, juoksua, pyöräilyä, kävelylenkkeilyä, soutua, hiihtoa, laskettua ja golfia ym. varten.
 
ABC-ANTURIT
Huipputekniset sensorit (korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi). Kolmiakselinen kompassi näyttää suunnan vaikka kelloa ei pidetä vaakasuorassa.
 
GARMIN PAY™
Yhteensopiva uuden langattoman Garmin Pay™  -lähimaksupalvelun kanssa. Lisäämällä tuetut kortit Garmin Pay -lompakkoon, pystyy hyödyntämään kaikkia fyysisten korttien etuja ja toimintoja käyttämällä pelkästään urheilukelloa.
 
ÄLYVIESTIT
Mahdollista pariliittää älypuhelimeen. Kellon näytöltä näkee silloin sähköposti- ja tekstiviestit sekä saapuvat puhelut. 
 
SYKEMITTAUS RANTEESTA
Entistä tarkempi optinen sykemittaus. Mittaa myös sykevaihtelun, jonka perusteella stressiarvot mitataan. Mittaa myös vedessä, pinnan alla, suoraan ranteesta.
 
PULSSIOKSIMETRI
Pulssioksimetri mittaa veren happisaturaation suoraan ranteesta. Happisaturaatio näyttää kehon hapenottokyvyn.
 
BODY BATTERY™– ENERGIAVARASTOJEN HALLINTA
Body Batteri on päivittäiseen energianhallintaan kehitetty ominaisuus. Kun lukema on korkea, energiaa tulisi olla tarpeeksi fyysistä suoritusta varten, ellei voi olla parempi idea rentoutua sekä levätä.
 
SEIKKAILU ÄÄRIOLOSUHTEISSA
Akkuvirran kulutusta on mahdollista vähentää pienentämällä GPS:n toimintataajuutta, mikä mahdollistaa pitkäaikaisemman käytön esimerkiksi erävaelluksilla.
 
KUUKAUTISKIERRON SEURANTA
Ohjelma taltioi kuukautiskiertoon liittyvää dataa, rekisteröi fyysisiä ja tunneperäisiä oireita. Auttaa seuraamaan kuukautiskiertoa ja siinä ilmeneviä muutoksia.
 
AKKU
Aikaisempiin Fenix-malleihin verrattuna parempi akunkesto.
 
CONNECT IQTM
Connect IQ -kaupasta on ladattavissa kellotauluja, joihin voi lisätä datakenttiä, sekä erilaisia sovelluksia ja widgetejä. 
 
Tuotetiedot:
- Kehys: Ruostumaton teräs
- Kuori: Kuituvahvistettu polymeeri, takakappale metallia
- Normaalit kellotoiminnot: Kyllä
- Kadenssimittaus: Kyllä (ANT+® ja Bluetooth®-älyanturit)
- Muisti: 32 GB
- Sopii seuraaviin ranteen ympärysmittoihin: Silikoniranneke 108–182 mm, nahkaranneke 108–175 mm, tekstiiliranneke 108–189 mm,  metalliranneke 108–180 mm
- Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi® -yhteys
- Pyöräilyohjelmat: Pyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily, triathlon
- Ulkolajiohjelmat: Maastojuoksu, juoksu, kävelylenkkeily, kiipeily, maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu, maastohiihto, suppailu, soutu, melonta, jumpmaster, taktiikkalajit
- Juoksuohjelmat: Juoksu, juoksumattoharjoittelu, maastojuoksu
- Saliohjelmat: Voimaharjoittelu, kuntoharjoittelu, crosstrainerharjoittelu, rappuharjoittelu, sisäsoutu ja jooga
- Uintiohjelmat: Allasuinti, avovesiuinti, uinti/juoksu. Vaati lisävarusteen HRM-TriTM- tai HRM-Swim TM -sykevyön (ostettava erikseen)
- Virrankesto pelkästään älykello-toiminnoilla: 9 päivää
- Virrankesto GPS päälle kytkettynä: 25 tuntia
- Virrankesto GPS ja musiikkitoiminnot päälle kytkettynä: 6 tuntia
- Virrankesto matalataajuisella GPS-kytkennällä: 50 tuntia
- Virrankesto GPS expedition-moodissa: 20 päivää
- Virrankesto kello säästötilassa: 34 päivää
- Navigointi: GPS ja Multi-GNSS sekä ulkoilma-anturit
- Näytön koko: 1,2'', 30,5 mm
- Näytön tarkkuus: Hyvä luettavuus auringonpaisteessa, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
- Näytön koko: 240 x 240 pikseliä
- Lasi: Corning® Gorilla® Glass 3
- Ranneke: Quick fit, leveys 20 mm (sisältyy pakettiin)
- Koko: 42 x 42 x 13,8 mm
- Paino: 83 g"
 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.