Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

eTrex 20x, Länsi-Eurooppa, GPS

148€
Väri: STD
Koko:
oneSize
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

Suosittu GPS-käsilaite, jossa on parannettu näyttö, laajennettu muisti ja esiladattu Länsi-Euroopan TopoActive-kartta.

eTrex 20x on suositun eTrex 20 -laitteen päivitetty versio. Sen näytön tarkkuutta on parannettu ja sisäistä muistia laajennettu lisäkarttoja varten. Esiladattu Garmin TopoActive -kartta tukee ja täydentää monenlaisia ulkoiluharrastuksia, kuten patikointia, geokätköilyä, pyöräilyä, vuorikiipeilyä ja kalastusta. eTrex 20x -laitteen ominaisuuksia on parannettu eTrex 20 -laitteeseen verrattuna, mutta mallit vastaavat toisiaan helppokäyttöisyyden, edullisuuden ja kestävyyden suhteen.

eTrex 20x -laitteessa on parannettu 2,2-tuumainen, 65 000 värin näyttö, jota voi lukea auringossa. Kestävä ja vesitiivis eTrex 20x kestää joka säällä. Sen käyttöliittymä on päivitetty, mutta laite kestää edelleen pölyä, likaa, kosteutta ja vettä edeltäjänsä tavoin.

eTrex 20x -laitteen voi kiinnittää lähes mihin tahansa monenlaisilla yhteensopivilla telineillä. Käyttämällä autotelinettä ja City Navigator NT® -karttoja saat yksityiskohtaiset ajo-ohjeet, ja tukevalla telineellä voit kiinnittää laitteen pyörään tai mönkijään. Laitteen voi kiinnittää jopa veneeseen kalastusta tai purjehdusta varten.

eTrex-sarjan laitteet voivat seurata sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja samanaikaisesti. Se merkitsee, että laite saa käyttöönsä 24 satelliittia enemmän kuin käyttäessään pelkästään GPS-järjestelmää. Lisäksi se löytää sijainnin keskimäärin 20 % nopeammin kuin pelkällä GPS-järjestelmällä. eTrex-laitteessa on tarkka EGNOS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix-satelliittiennuste, joiden avulla laite paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös tiheässä metsässä ja haastavassa maastossa.

eTrex 20x sisältää esiladattuna Länsi-Euroopan uuden Garmin TopoActive* -kartan. Kartassa voit kätevästi hyödyntää GPS-järjestelmää ulkoillessasi. Kartta sisältää hyödyllisiä tietoja esimerkiksi patikointia ja pyöräilyä varten. Kartta tukee reititystä ja näyttää korkeuden muutokset.

microSD™-korttipaikan avulla voit ladata laitteeseen lisäkarttoja, kuten muita Topo-karttoja, BlueChart® g2 -veneilykarttoja tai City Navigator® NT -karttoja. Lisäksi eTrex 20x tukee BirdsEye-satelliittikuvia (edellyttää tilausta), joita voit ladata ja lisätä karttoihin.

eTrex 20x tukee paperittoman geokätköilyn GPX-tiedostoja. Osoitteesta Geocaching.com voit ladata geokätköjä suoraan laitteeseen ja aloittaa niiden etsinnän välittömästi. eTrex 20x tallentaa kaikki keskeiset tiedot, kuten sijainnin, maastonmuodot, vaikeusasteen, vihjeet ja kuvaukset. Paperiton geokätköily on hyväksi ympäristölle, ja lisäksi säästyt koordinaattien kirjoittamiselta.

Suunnittele seuraava seikkailusi BaseCamp™-ohjelmistolla. Maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit tarkastella ja järjestää esimerkiksi karttoja ja reittejä. Voit myös luoda Garmin Adventure -seikkailuja, joita voit jakaa kavereiden, perheenjäsenten tai kanssamatkailijoiden kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot 2D- tai 3D-muodossa tietokoneen näytössä. Jos sinulla on lisäksi BirdsEye-satelliittikuvaus, voit käyttää ohjelmistossa myös satelliittikuvia.

Tuotetiedot:
- Fyysiset mitat: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm
- Näytön koko: 3,5 x 4,4 cm, halkaisija 5,6 cm (2,2 tuumaa)
- Näytön tarkkuus: 240 x 320 kuvapistettä
- Paino: 141,7 g paristojen kanssa
- Paristot: 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen), suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto
- Paristojen toiminta-aika: Enintään 25 tuntia
- Vesiluokitus: IPX7
- Liitännät: USB
- Sisäinen muisti: 3,7 Gt, mukaan lukien esiladatut kartat
- Reittipisteet/suosikit/sijainnit: Enintään 2000
- Reitit: Enintään 200
- Jälkiloki: 10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä

Ominaisuudet:
- 2,2-tuumainen kristallinkirkas värinäyttö
- Esiladattu Länsi-Euroopan Garmin TopoActive -kartta, jossa korkeustiedot on varjostettu
- Erittäin herkkä GPS-vastaanotin, jossa HotFix®- ja GLONASS-tuki
- 4 Gt:n sisäinen muisti. Laajennettavissa lisää microSD™-kortilla (lisävaruste).
- Maailmanlaajuinen peruskartta, jossa korkeustiedot on varjostettu

*Länsi-Euroopan Garmin TopoActive -kartta kattaa seuraavat 23 maata: Andorra, Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Islanti, Irlanti, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Portugali, San Marino, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia, Vatikaanivaltio.

Näytä lisää
Takaisin ylös