eTrex 20x, Länsi-Eurooppa, GPS, STD

148€

Tuotekuvausarrow down icon

Suosittu GPS-käsilaite, jossa on parannettu näyttö, laajennettu muisti ja esiladattu Länsi-Euroopan TopoActive-kartta.

eTrex 20x on suositun eTrex 20 -laitteen päivitetty versio. Sen näytön tarkkuutta on parannettu ja sisäistä muistia laajennettu lisäkarttoja varten. Esiladattu Garmin TopoActive -kartta tukee ja täydentää monenlaisia ulkoiluharrastuksia, kuten patikointia, geokätköilyä, pyöräilyä, vuorikiipeilyä ja kalastusta. eTrex 20x -laitteen ominaisuuksia on parannettu eTrex 20 -laitteeseen verrattuna, mutta mallit vastaavat toisiaan helppokäyttöisyyden, edullisuuden ja kestävyyden suhteen.

eTrex 20x -laitteessa on parannettu 2,2-tuumainen, 65 000 värin näyttö, jota voi lukea auringossa. Kestävä ja vesitiivis eTrex 20x kestää joka säällä. Sen käyttöliittymä on päivitetty, mutta laite kestää edelleen pölyä, likaa, kosteutta ja vettä edeltäjänsä tavoin.

eTrex 20x -laitteen voi kiinnittää lähes mihin tahansa monenlaisilla yhteensopivilla telineillä. Käyttämällä autotelinettä ja City Navigator NT® -karttoja saat yksityiskohtaiset ajo-ohjeet, ja tukevalla telineellä voit kiinnittää laitteen pyörään tai mönkijään. Laitteen voi kiinnittää jopa veneeseen kalastusta tai purjehdusta varten.

eTrex-sarjan laitteet voivat seurata sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja samanaikaisesti. Se merkitsee, että laite saa käyttöönsä 24 satelliittia enemmän kuin käyttäessään pelkästään GPS-järjestelmää. Lisäksi se löytää sijainnin keskimäärin 20 % nopeammin kuin pelkällä GPS-järjestelmällä. eTrex-laitteessa on tarkka EGNOS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix-satelliittiennuste, joiden avulla laite paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös tiheässä metsässä ja haastavassa maastossa.

eTrex 20x sisältää esiladattuna Länsi-Euroopan uuden Garmin TopoActive* -kartan. Kartassa voit kätevästi hyödyntää GPS-järjestelmää ulkoillessasi. Kartta sisältää hyödyllisiä tietoja esimerkiksi patikointia ja pyöräilyä varten. Kartta tukee reititystä ja näyttää korkeuden muutokset.

microSD™-korttipaikan avulla voit ladata laitteeseen lisäkarttoja, kuten muita Topo-karttoja, BlueChart® g2 -veneilykarttoja tai City Navigator® NT -karttoja. Lisäksi eTrex 20x tukee BirdsEye-satelliittikuvia (edellyttää tilausta), joita voit ladata ja lisätä karttoihin.

eTrex 20x tukee paperittoman geokätköilyn GPX-tiedostoja. Osoitteesta Geocaching.com voit ladata geokätköjä suoraan laitteeseen ja aloittaa niiden etsinnän välittömästi. eTrex 20x tallentaa kaikki keskeiset tiedot, kuten sijainnin, maastonmuodot, vaikeusasteen, vihjeet ja kuvaukset. Paperiton geokätköily on hyväksi ympäristölle, ja lisäksi säästyt koordinaattien kirjoittamiselta.

Suunnittele seuraava seikkailusi BaseCamp™-ohjelmistolla. Maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit tarkastella ja järjestää esimerkiksi karttoja ja reittejä. Voit myös luoda Garmin Adventure -seikkailuja, joita voit jakaa kavereiden, perheenjäsenten tai kanssamatkailijoiden kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot 2D- tai 3D-muodossa tietokoneen näytössä. Jos sinulla on lisäksi BirdsEye-satelliittikuvaus, voit käyttää ohjelmistossa myös satelliittikuvia.

Tuotetiedot:
- Fyysiset mitat: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm
- Näytön koko: 3,5 x 4,4 cm, halkaisija 5,6 cm (2,2 tuumaa)
- Näytön tarkkuus: 240 x 320 kuvapistettä
- Paino: 141,7 g paristojen kanssa
- Paristot: 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen), suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto
- Paristojen toiminta-aika: Enintään 25 tuntia
- Vesiluokitus: IPX7
- Liitännät: USB
- Sisäinen muisti: 3,7 Gt, mukaan lukien esiladatut kartat
- Reittipisteet/suosikit/sijainnit: Enintään 2000
- Reitit: Enintään 200
- Jälkiloki: 10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä

Ominaisuudet:
- 2,2-tuumainen kristallinkirkas värinäyttö
- Esiladattu Länsi-Euroopan Garmin TopoActive -kartta, jossa korkeustiedot on varjostettu
- Erittäin herkkä GPS-vastaanotin, jossa HotFix®- ja GLONASS-tuki
- 4 Gt:n sisäinen muisti. Laajennettavissa lisää microSD™-kortilla (lisävaruste).
- Maailmanlaajuinen peruskartta, jossa korkeustiedot on varjostettu

*Länsi-Euroopan Garmin TopoActive -kartta kattaa seuraavat 23 maata: Andorra, Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Islanti, Irlanti, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Portugali, San Marino, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia, Vatikaanivaltio.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä