XXL logo
Kirjaudu sisään
 • 100toimitus yli 50€ tilauksiin*
 • 100päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Ilmainenpalautus ja vaihto
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 1epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 2epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 3epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 4epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 5epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 6epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 7epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - thumbnail - image 8
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 1
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 2
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 3
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 4
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 5
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 6
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 7
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin - full image 8
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotTuotearvostelut

Garminepix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin

5/5
600€

epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin. Seuraava tarkastuskerta on 2024-05-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle epix Sapphire Black (Gen 2) – AMOLED Smartwatch, urheilukello moneen lajiin. Seuraava tarkastuskerta on 2024-05-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

Tuotekuvaus

Ensiluokkainen monilaji- ja älykello, jossa on AMOLED-näyttö, safiirilasi, kosketusnäyttö ja painikkeet. Monikaistainen GPS, musiikki ja paljon muuta. Paino: 70 g.

Epix on ensiluokkainen monilaji- ja älykello, jota voit käyttää sekä harjoittelussa että arkielämässä. Siinä on loistava AMOLED-näyttö, safiirilasi, titaanikehys ja akun kesto on jopa 16 päivää. Pysy ajan tasalla liitetyn älypuhelimen älykkäillä ilmoituksilla, hyödynnä Garmin Pay -lähimaksua ja kellon musiikkitallennustilaa.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Upea AMOLED-näyttö, joka tuo ylimääräistä elävyyttä kelloosi
- Luotettavat painikkeet, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä sekä responsiivinen uusi kosketusnäyttö
- Vie harjoittelu uudelle tasolle Staminan reaaliaikaisella kestävyysmittauksella
Tarkka monikaistainen tekniikka takaa optimaalisen seurannan vaikeassa maastossa ja tiheässä metsässä
- Kellokotelo titaania ja kuituvahvisteista polymeeriä sekä naarmuuntumaton safiirilasi

Ymmärrä kehoasi paremmin esimerkiksi rannesykemittausten, pulssioksimetrimittausten ja hengitystiheysmittausten avulla. Määritä harjoituksesi haluamallasi tavalla yli 30 ennalta ohjelmoidulla suoritusprofiililla, seuraa suorituskykymittareita tai seuraa Garmin Coach -harjoitusohjelmaa. Kelloosi on esiladattu TopoActive-kartat, joten olet valmis seuraavalle vaellukselle, ja uusi kosketusnäyttö tekee kartalla navigoimisesta helpompaa kuin koskaan.

Toiminnot:
ENSILUOKKAINEN MONIPUOLINEN ÄLYKELLO
Epix yhdistää ensiluokkaiset materiaalit, kuten titaanin ja safiirilasin, kauniiseen 1,3” AMOLED-näyttöön. Luotettavat painikkeet yhdessä responsiivisen kosketusnäytön kanssa tarjoavat kaksi toimintoa, jotka parantavat älykellojen päivittäistä käyttöä ja kartalla navigointia. Liity mukaan animoituihin kuntoharjoituksiin, voimaharjoitteluun, joogaan ja pilatekseen suoraan kellon näytöltä ja vaihda helposti eri QuickFit-kellonauhoja arki- tai liikuntakäyttöön.

EDISTYNYT HARJOITTELU
Vie harjoittelusi uudelle tasolle aktiivisuusprofiileilla kaikkeen boulderoinnista kalliokiipeilyyn, voimaharjoitteluun ja muuhun.
- Jotta voimat eivät loppuisi ennenaikaisesti, uusi Real-Time Stamina -ominaisuus auttaa harrastajia seuraamaan voimien käyttöä ja antamaan reaaliaikaista tietoa siitä, kuinka paljon toimintasädettä on vielä jäljellä kulloisellakin tempolla juoksun ja pyöräilyn aikana.
- Visual Race Predictor -toiminto ottaa huomioon aiemmat juoksusuoritukset ja kuntotason, jotta voit arvioida eri juoksumatkojen loppuaikoja. Voit myös tarkastella kellosta, miten nämä arviot kehittyvät ajan myötä.
- Recovery Time Advisor ottaa huomioon harjoituksen intensiteetin ja muut tekijät, kuten stressitason, päivittäisen aktiivisuuden ja unen, selvittääkseen, kuinka monta tuntia lepoa sinun on saatava palautuaksesi seuraavaan saman intensiteettitason suoritukseen.
- Daily Workout Suggestions suosittelee sinulle päivittäisen harjoituskerran nykyisen harjoituskuormituksen, harjoittelutilanteen ja kunnon perusteella.

TRUSTED TOOL
Epixissä on useita navigointiominaisuuksia, se tukee multi-GNSS-satelliittijärjestelmiä ja monikaistaista tekniikkaa, jotka parantavat tarkkuutta vaativassa maastossa. Kelloon on esiladattu hiihtokartta ja 42 000 golfkenttää.
(Vakio): Mahdollisuus ladata TopoActive-karttoja valitsemallesi alueelle.
(Sapphire): Kelloon on esiladattu alueesi TopoActive-kartat, ja sen avulla voit myös ladata muiden alueiden karttoja.
Säästä aikaa kilpailujen aikana uudella Up Ahead -ominaisuudella, jonka avulla voit syöttää kiintopisteitä radalle, jotta näet, kuinka pitkä matka seuraavalle juoma-asemalle, seuraavaan nousuun tai risteykseen on jäljellä. Voit myös määrittää pisteitä radalle itse, joissa kello näyttää sinulle erilaisia tietoja, kuten jäljellä olevan matkan ja nousun. Se näyttää lisäksi myös yhteenvedon viimeisestä jaksosta, jossa on mahdollisuus käyttää lepoajastinta.

EVERYDAY UTILITY
Epixissä on useita aktiivisuusmittaus- ja terveydentilan seurantatoimintoja, kuten pulssioksimetri, optinen sykemittaus ranteesta, hengitystiheys- ja stressimittaus. Siinä on myös toimintoja, kuten Body Battery, kuntoikä, Sleep Score ja edistyksellinen unenmittaus. Kun olet yhteydessä yhteensopivaan älypuhelimeen, voit myös saada älykkäitä ilmoituksia suoraan kelloosi, ja voit poistaa toiminnon käytöstä harjoitusten aikana. Turvallisuus- ja paikannusominaisuuksien ansiosta voit harjoitella ulkona automaattisella tapahtumien havaitsemisella tai käynnistää manuaalisesti hätähälytyksen, jotka molemmat voivat lähettää ilmoituksen käyttäjän sijainnista hätäyhteyshenkilöille. Kellossa on Garmin Pay, lähimaksu, mahdollisuus ladata musiikkia sovelluksista kuten Spotify, Amazon Music ja Deezer, jotka on esiladattu kelloosi uuden Connect IQ Store On Device -laitteen kautta. Näin voit löytää uusia sovelluksia ja kellotauluja suoraan kellossasi, ja voit ladata ne WI-FI-yhteyden kautta käyttämättä puhelintasi.

AMOLED-NÄYTTÖ
Upea 1,3'' AMOLED-näyttö, joka tuo lisää elävyyttä kelloosi, jopa kirkkaassa auringonvalossa.

ENSILUOKKAISET MATERIAALIT
Sapphire-versioissa on titaanirunko, joka on päällystetty timantinkaltaisella hiilellä (DLC), kuituvahvisteinen polymeerikellokotelo ja naarmuuntumaton safiirilasi. Kellon metallisuojausta on myös lisätty Käynnistys/Pysäytys-painikkeen ympärillä, mikä antaa vaikutelman paremmasta laadusta, kun kellossa on enemmän metallielementtejä.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET
Luotettavat painikkeet, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä sekä responsiivinen uusi kosketusnäyttö, joiden avulla käytät nopeasti älykkäitä toimintoja ja valikoita.

MULTI-BAND-GPS
Vie seurantatarkkuuden uudelle tasolle. Monikaistainen tekniikka tunnistaa ja poistaa tehokkaasti vialliset signaalit, jotka voivat vaikuttaa yleisten Multi-GNSS-järjestelmien GPS-suorituskykyyn, ja tehdä paikannuksen paljon suuremmalla tarkkuudella. Tämä parantaa tarkkuutta ympäristöissä, joissa on korkeita rakennuksia, sekä metsissä ja vaativassa vuoristomaastossa.

GLOBAALIT KARTAT
Lataa TopoActive-kartat valitsemistasi mantereista. Tämä on nyt mahdollista tehdä suoraan kellossa WI-FI:llä.

SKIVIEW
Parannettu versio, joka näyttää nyt alppikeskuksen/hiihtokeskuksen nimet, myös karttaa tarkemmin zoomattaessa, ja rinteillä on nyt värikoodit vaikeustason mukaan. Hiihtokartta sisältää nyt myös maastohiihtoladut.

SYNKRONOINTIASETUKSET
Määritä tai konfiguroi kello tai muokkaa tietokenttiä Carmin Connect -sovelluksen suoritusprofiileihin. Sen jälkeen kaiken voi synkronoida saumattomasti sovelluksesta kelloon.

UP AHEAD
Näet helposti ruudulta, mitä reitillä on tulossa edessäpäin. Syötä reitin kiinnostavat kohteet, kuten juoma-asemat, nousujen alut ja loput, sora-/mukulakiviosuudet ja paljon muuta.

REAL-TIME STAMINA
Stamina kuvaa, miten onnistut säilyttämään pitkän aikavälin suorituskykysi. Voimasi ovat rajallinen lähde, joka laskee vähitellen intensiteettitasoon perustuvan aktiivisuuden aikana. Tuntikausien kävely ei juuri vaikuta Staminaasi, kun taas nopeatempoinen juoksu tyhjentää Staminan melko nopeasti. Stamina antaa sinulle reaaliaikaista tietoa siitä, kuinka paljon voimia sinulla on jäljellä ja kuinka kauan voit jatkaa liikunnan aikana pitämälläsi tahdilla.

RACE PREDICTOR TREND
Seuraa kehitystä arvioiduista loppuajoistasi eri etäisyyksillä pitkällä aikavälillä. Voit nyt nähdä suoraan kellostasi, miten nämä arviot kehittyvät pitkällä aikavälillä.

HIIT WORKOUTS
Tämä aktiviteettiprofiili seuraa HIIT (High Intensity Interval) -harjoituksia, kuten AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja itse määriteltyjä harjoituksia. Aseta kierrosten määrä, kierrosten ja taukojen kesto ja paljon muuta.

URHEILUSOVELLUKSET
Käytä esiladattuja toimintaprofiileja maasto- ja ratajuoksuun, uimiseen, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon, golfiin ja muuhun.

SKIDATA
Tämä profiili voi erottaa hiihto- ja kiipeilysuoritukset toisistaan, ja se näyttää erityiset nousuun tai laskuun liittyvät tilastot.

XC SKI DYNAMICS
Kun kello on liitetty HRM-Pro-sykevyöhön (myydään erikseen), maastohiihtovoiman mittaus auttaa sinua mittaamaan hiihtolenkkisi intensiteettiä paremmin.

MTB-DYNAMIIKKA
Seuraa kunkin matkan eeppisiä yksityiskohtia uusilla maastopyörätilastoilla, kuten hyppyjen lukumäärää, hypyn pituutta ja ilmassa olon aikaa.

PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET
Jos haluat treeniohjausta, joka ottaa huomioon kuntosi, saat nykyiseen harjoituskuormitukseesi ja harjoittelutilaasi perustuvia päivittäisiä juoksu- ja lenkkisuosituksia.

PACEPRO™ -TEKNOLOGIA
Ainutlaatuinen PacePro-toiminto, joka antaa korkeusprofiiliin pohjautuvaa tahtiohjausta juoksun aikana.

CLIMBPRO-TOIMINTO
ClimbPro-noususuunnittelun avulla voit tarkastella reaaliaikaista tietoa nykyisistä ja tulevista nousuista, kuten noususta, etäisyydestä ja korkeudesta ladatuilla poluilla.

SUORITUSTASON MITTAUS
Näyttää edistyneitä harjoittelutietoja, kuten juoksun dynamiikkatietoja, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautettuja kuntolaskelmia, palautumisohjausta ja paljon muuta.

PALAUTUMISNEUVOJA
Jokaisen harjoituksen jälkeen palautumisaika ilmoittaa, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitteluun. Se ottaa huomioon jopa liikunnan voimakkuuden ja tekijät, kuten stressin, päivittäisen aktiivisuuden ja unen.

ABC-SENSORIT
Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, mukaan lukien korkeusmittari, säätä tarkkaileva ilmapuntari ja 3-akselinen elektroninen kompassi.

GOLFKENTÄT
Käytä CourseView-karttoja yli 42 000 kansainvälisestä golfkentästä ja saat kohdennetut painikkeet ja PlaysLike Distance -toiminnon.

RANNESYKEMITTARI
Saat syketietoja ja hälytyksiä, jos sykkeesi on liian korkea tai alhainen levätessäsi. Selvitä, kuinka kovasti sydämesi tekee työtä aktiviteettien aikana, jopa veden alla.

PULSSIOKSIMETRIANTURI
Pulssioksimetrianturi mittaa veren happisaturaation ranteesta ja näyttää kehon hapenottokyvyn. Tämä mahdollistaa tarkemman unenmittauksen ja mittaa korkeuteen sopeutumista.

UNIPISTEET JA EDISTYNYT UNEN SEURANTA
Saat pisteitä unen laadusta ja näkemyksiä siitä, miten nukkua paremmin. Saat yleiskuvan erilaisista univaiheista sekä sykkeestä, stressistä, pulssioksimetriasta ja hengityksestä.

BODY BATTERY™-ENERGIANMITTAUS
Optimoi kehosi energiavarat sykevaihteluiden, stressin, unen ja muiden tietojen avulla, jotka mittaavat, milloin olet valmis olemaan aktiivinen tai milloin sinun on levättävä.

KUNTOLASKURI
Harjoittele älykkäämmin kuntolaskurilla, joka ilmaisee, millaista suoritusta voit odottaa. Sopii maastojuoksuun, ja mittauksessa otetaan huomioon myös suorituskyvyn muutokset, jotka voivat johtua kuumuudesta tai korkeudesta.

HENGITYKSEN SEURANTA
Katso, miten hengität koko päivän, nukkuessasi sekä hengitysharjoituksissa ja joogaharjoituksissa.

NESTEYTYSSEURANTA
Terveydelle on tärkeää, että pysyy nesteytettynä. Kirjaa muistiin, kuinka paljon vettä juot päivittäin pysyäksesi nesteytettynä ja katso. kuinka johdonmukainen olet päivästä toiseen.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Vastaanota sähköpostiviestejä, tekstiviestejä ja ilmoituksia kelloosi, kun se on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.

MUSIIKKISOVELLUKSET
Tallenna jopa 2 000 kappaletta tai käytä esiladattuja suoratoistosovelluksia yhteensopivista palveluista.

GARMIN PAY
Voit ohittaa iloisesti jonot Garmin Pay Contactless -maksuratkaisulla palvelua tukevien pankkien kautta.

TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSOMINAISUUDET
Jos tunnet olosi turvattomaksi tai jos kello havaitsee tapahtuman, avunanto- ja tapahtumientunnistustoiminnot lähettävät sijaintisi hätäyhteyshenkilöille.

YHDISTÄ IQ™ STORE
Lataa mukautettuja kellotauluja, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia ja widgettejä Connect IQ -kaupasta.

GARMIN COACH
Nämä ilmaiset mukautuvat harjoitusohjelmat antavat sinulle ohjeita valmentajilta sekä ilmaisia harjoitusohjelmia, jotka mukautuvat sinun tavoitteisiisi. Harjoitukset synkronoidaan suoraan kelloon.

YKSITYISKOHTAINEN NAVIGOINTI
Seuraa reittiä tai polkua yksityiskohtaisilla ohjeilla, jotka antavat sinulle tiedon ennen seuraavan mutkan saapumista.

EDESTAKAINEN REITITYS
Anna matka, jonka haluat matkustaa, ja saat suosituksen reiteistä, jotka vievät sinut takaisin lähtöpisteeseen. Trendline™ suosikkireititys auttaa sinua löytämään parhaat paikalliset reitit.

LÄMPÖÖN JA KORKEUTEEN SOPEUTUMINEN
Katso, miten kehosi pärjää eri ympäristöissä lämpöön ja korkeuteen sopeutumisen avulla. Tämä widget näyttää nykyisen korkeuden, tottuneen korkeuden ja mukautetun pulssioksimetrian, sykkeen, hengitysnopeuden, jotta voit seurata, miten kehosi pärjää voi nykyisellä korkeudella.

ANIMOIDUT HARJOITUKSET NÄYTÖLLÄ
Yksinkertaiset, animoidut harjoitukset kuntotreeniin, voimaharjoitteluun, joogaan ja pilatekseen on esiladattu kelloon, ja voit ladata lisää Garmin Connect sovelluksesta.

VIRRANHALLINTA
Katso, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akun kestoon, jotta voit tehdä muutoksia, jotka pidentävät akun käyttöikää matkan varrella.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Urheilu, vapaa-aika
- Käyttäjäryhmä: Unisex

YLEISTÄ
- Kellon lasimateriaali: Safiirilasi
- Rungon materiaali: Titaani
- Kansimateriaali: Kuituvahvistettu polymeeri, takakansi titaania
- Quickfit™ kellonhihnat: Kyllä (22 mm)
- Hihnan materiaali: Silikoni
- Koko, L X P X K: 47 x 47 x 14,5 mm
- Värinäyttö: Kyllä
- Kosketusnäyttö: Kyllä
Näytön koko, L X K: 1,30” (33,02 mm) halkaisija
Näytön tarkkuus, L X K: 454 x 454 pikseliä
- Näyttö: AMOLED, jossa on mahdollisuus aina päälle -tilaan
- Paino: 70 g silikonihihnalla (vain kellokotelo: 47 g)

AKUNKESTO:
Älykello: Enintään 5 päivää (aina päällä) / 16 päivää (gesture)
- Kellon akunsäästötila: 21 päivää (gesture)
- Vain GPS: Jopa 30 tuntia (aina päällä) / 45 tuntia (gesture)
- Kaikki satelliittijärjestelmät: Jopa 15 tuntia (aina päällä) / 35 tuntia (gesture)
- Kaikki satelliittijärjestelmät ja monikaistaiset: Jopa 15 tuntia (aina päällä) / 20 tuntia (gesture)
- Kaikki satelliittijärjestelmät ja musiikki: Jopa 9 tuntia (aina päällä) / 10 tuntia (gesture)
Akun enimmäiskesto GPS-tilassa: Jopa 75 tuntia (gesture)
GPS-retkitila: Jopa 14 päivää (gesture)
- Vesitiiviys: 10 ATM
- Muisti/historiatiedot: 32 GB

KELLOTOIMINNOT
- Aika/päivämäärä: Kyllä
- Ajan GPS-synkronointi: Kyllä
- Automaattinen kesäajan päivitys: Kyllä
- Herätystoiminto: Kyllä
- Ajastin: Kyllä
- Sekuntikello: Kyllä
- Auringonnousun ja -laskun ajankohta: Kyllä

HYVINVOINNIN YLLÄPITÄMINEN
- Sykemittaus ranteesta (jatkuva, joka sekunti)
- Päivittäinen leposyke: Kyllä
Epänormaalit sykehälytykset: Kyllä (korkea ja matala)
- Hengitystiheys (24X7)
- Pulssioksimetri: Kyllä (pistokokeet ja valinnainen sopeutuminen koko päivän ja nukkumisen ajan)
- Kuntoikä: Kyllä (sovelluksessa)
- Body battery™ -energianmittaus: Kyllä
- Koko päivän ajan stressin seuranta: Kyllä
- Muistutukset rentoutumisesta: Kyllä
- Rentoutusajastin hengittämiseen: Kyllä
- Unen seuranta: Kyllä (lisäasetukset)
- Unen seuranta (unipisteet ja tiedot): Kyllä
- Nesteytys: Kyllä (Garmin Connectissa ja valinnaisessa Connect IQ -widgetissä)
- Naisten terveyden seuranta: Kyllä (Garmin Connectissa ja valinnaisessa Connect IQ -widgetissä)

ANTURIT
- GPS: Kyllä
- Glonass: Kyllä
- Galileo: Kyllä
Monikaistataajuuden tuki: Kyllä
- Garmin elevate-rannesykemittaus: Kyllä
- Barometrinen korkeusmittari: Kyllä
- Kompassi: Kyllä
- Gyroskooppi: Kyllä
- Kiihtyvyysmittari: Kyllä
- Lämpömittari: Kyllä
- Pulssioksimetriaklimatisointi: Kyllä (aklimatisoinnilla)

PÄIVITTÄISET ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT
- Yhteys: Bluetooth, ANT+, WI-FI
- CONNECT IQ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset): Kyllä
- Lyhyet ilmoitukset: Kyllä
- Lähetä vastaukset tai hylkää puhelut tekstiviestillä (vain Android): Kyllä
- Kalenteri: Kyllä
- Säätiedote: Kyllä
- Akunsäästötila - Mukautettava kello, jossa on pieni teho: Kyllä
- Musiikin ohjaus: Kyllä
- Musiikin toisto: Kyllä
- Musiikin tallennus: Jopa 2 000 kappaletta
- Etsi puhelimeni: Kyllä
- Etsi oma kello -ominaisuus: Kyllä
- Yhteensopiva älypuhelimien kanssa: iPhone, Android
- Yhteensopiva Garmin connect mobilen kanssa: Kyllä
- Garmin Pay: Kyllä

TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSOMINAISUUDET
- Livetrack: Kyllä
- Group livetrack: Kyllä
- Reaaliaikainen toimintojen jakaminen: Kyllä
- Valittujen aktiviteettien tapahtumarekisteröinti: Kyllä
- Ohje: Kyllä

TAKTISET TOIMINNOT
- Kaksinkertaiset ruudukkokoordinaatit: Kyllä

AKTIIVISUUDEN SEURANTAOMINAISUUDET
- Askelmittari: Kyllä
- Liikkumispalkki (näkyy laitteessa liikkumattomuuden jälkeen - kävele muutaman minuutin ajan nollataksesi sen): Kyllä
- Automaattinen tavoite (oppii suoritustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen): Kyllä
- Energiankulutuksen mittaus: Kyllä
- Noustut kerrokset: Kyllä
- Kuljettu matka: Kyllä
- Aktiivisuusminuutit: Kyllä
- Trueup: Kyllä
- MOVE IQ: Kyllä
Garmin Connect ™ challenge -sovellus: Kyllä (valinnainen Connect IQ -sovellus)
- Kuntoiluvälineet/studio: Kyllä
- Kuntokeskusten käytettävissä olevat toimintaprofiilit: Voimaharjoittelu, korkean intensiteetin intervalliharjoittelu, kardio, elliptinen harjoittelu, porrastreeni, noustut kerrokset, sisäsoutu, pilates ja jooga
- Lajiprofiilit: Kyllä
- Voimaharjoittelu: Kyllä
- Joogaharjoitus: Kyllä
- Pilatesharjoitus: Kyllä
- Näytön harjoitusanimaatiot: Kyllä
- Automaattinen toiston laskenta: Kyllä

TREENI-, SUUNNITTELU- JA ANALYYSIOMINAISUUDET
- Sykealueet: Kyllä
- Sykehälytykset: Kyllä
- Syke-energiankulutus: Kyllä
- % maksimisykkeestä: Kyllä
- Syke prosentteina sykevarauksesta: Kyllä
- Palautumisaika: Kyllä
- Automaattinen maksimisykkeentunnistus: Kyllä
- Sykevaihtelun stressitesti (laskee stressitasosi mittaamalla sykevaihteluita seisoessasi paikallaan kolme minuuttia. Skaala välillä 1 - 100, ja alhaiset mittaustulokset indikoivat alhaista stressitasoa): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- HR-lähetys (lähettää ANT+ -syketietoja pariliitettyihin laitteisiin): Kyllä
- Hengitystiheys (harjoituksen aikana): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- GPS-nopeus ja -matka: Kyllä
- Mukautettavat tietosivut: Kyllä
- Mukautettavat suoritusprofiilit: Kyllä
- Automaattinen tauko: Kyllä
- Intervalliharjoittelu: Kyllä
- Edistyneet harjoitukset: Kyllä
- Ladattavat harjoitusohjelmat: Kyllä
- Virtatilat - mukautettavat akun asetukset liikunnan aikana: Kyllä
-Automaattinen kierros: Kyllä
- Manuaalinen kierroslaskuri: Kyllä
- Konfiguroitavat kierroshälytykset: Kyllä
- Lämpö- ja korkeusero: Kyllä
- Vo2 max (juoksu): Kyllä
- Harjoitustila (näyttää, käytätkö tehokkaasti harjoitusdataa, kuten esimerkiksi kuntolaskelmia ja anaerobisia kynnysarvotietoja, ja vertaa niitä tuoreisiin tietoihin): Kyllä
- Harjoittelukuormitus (yhdistää sykkeen ja kuntolaskelmat kirjaamalla harjoittelun intensiteetin 28 päivän aikana varmistaakseen, että saavutat tavoitteesi): Kyllä
- Fokus harjoittelun kuormituksessa: Kyllä
- Koulutusvaikutus (AEROBINEN): Kyllä
- Koulutusvaikutus (ANAEROBINEN): Kyllä
- Tärkein hyöty (harjoitustehomerkinnät): Kyllä
- Parantunut palautumisaika: Kyllä
- Päivittäiset harjoitusehdotukset: Kyllä
- Mukautettavat hälytykset: Kyllä
- Äänimerkit: Kyllä
- Päättymisaika: Kyllä
- Virtuaalinen kumppani: Kyllä
- Virtuaalinen kilpailija: Kyllä
- Automaattisen monilajitoiminnot: Kyllä
- Manuaaliset monilajiaktiviteetit: Kyllä
- Juoksuopastus: Kyllä
Segmentit (live, garmin): Kyllä
- Strava-toiminnot (beacon, reaaliaikaiset segmentit): Kyllä
- Pyöreän radan luontiohjelma (juoksu/pyöräily): Kyllä
Trendline-suosikkireititys: Kyllä
- KOSKETUS JA/TAI-NÄPPÄINLUKKO: Kyllä
- Pidettävät näppäimet: Kyllä
- Vieritä automaattisesti: Kyllä
- Aktiviteettiloki kellossa: Kyllä
- Physio trueup: Kyllä

JUOKSUTOIMINNOT
- Käytettävissä olevat juoksuprofiilit: Juoksu, ratajuoksu, juoksu juoksumatolla, juoksu sisäradalla, maastojuoksu, virtuaalinen juoksu, ultrajuoksu
GPS-pohjaiset etäisyys, aika ja tahti: Kyllä
- Juoksudynamiikka: Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- Pystysuora liike ja suhdeluvut (juoksuliikkeen jännitysaste ja askelpituuden taloudellisuussuhde): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- Maakosketuksen aika ja tasapaino (osoittaa, kuinka kauan jalkasi on maassa suhteessa ilmaan juoksun aikana, ja näin voit tarkistaa juoksusymmetrian): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- Askelpituus (reaaliajassa): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- Askeltiheys (näyttää askelten määrän minuutissa reaaliajassa): Kyllä
- Suorituskykytila (kun olet juossut 6-20 minuuttia, reaaliaikaista tilaa verrataan keskimääräiseen kuntoosi): Kyllä
- Maitohappokynnys (laskee, milloin lihaksesi alkavat väsyä nopeasti analysoimalla tahtiasi ja sykettäsi): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- Pacepro tempostrategiat: Kyllä
- Juoksutreeni: Kyllä
- Kilpailuhälytys: Kyllä
- Nopeus- ja askeltiheysanturin tuki (anturin kanssa): Kyllä

GOLFTOIMINNOT
- Esiladattu 42 000 rataa ympäri maailmaa: Kyllä
- Etäisyyden mittaus e/k/t (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle): Kyllä
- Etäisyys leyuppeihin/doglegeihin: Kyllä
- Lyöntimatkan mittaus (mittaa lyönnin matkan tarkasti mistä tahansa radan pisteestä) Automaattinen
- Digitaalinen tuloskortti: Kyllä
- Mukautetut mittaukset: Kyllä
- Tilastojen seuranta (vedot, puttaukset kierroksella, viheriöt, väyläosumat): Kyllä
- Garmin autoshot: Kyllä
Täydellinen vektorikartta: Kyllä
Automaattiset kenttien päivitykset: Kyllä
- Manuaalinen lippujen sijoittelu (paina ja vedä viheriön lippua tarkan pituuden mittaamiseksi): Kyllä
- Esteet ja kenttäkohteet: Kyllä
- Pinpointer: Kyllä
- Playslike-etäisyys: Kyllä
- Napauta kohdetta (napauta kohdetta näytöllä nähdäksesi etäisyyden pisteeseen): Kyllä
- Tasoituspisteytys: Kyllä
- Yhteensopiva Truswing-lyöntianturin kanssa: Kyllä
- Kierrosajastin/matkamittari: Kyllä
- Yhteensopiva automaattisen mailan seurannan kanssa (vaatii lisävarusteita): Kyllä

ULKOILU- JA VIRKISTYSOMINAISUUDET
- Saatavilla olevat profiilit ulkoiluun: Patikointi, sisä- ja ulkokiipeily, boulderointi, surffaus, maastopyöräily, alppihiihto, lumilautailu, maastohiihto, suppailu, soutu, melonta, surffaus, metsästys, trampoliini, taktinen, purjelautailu, lumikenkäily
A-B -navigointi: Kyllä
- Reaaliaikainen ’korppujauhopolku’: Kyllä
- Takaisin alkuun: Kyllä
- Tracback: Kyllä
Ultratrac-tila: Kyllä
- Ympärilläni-tila: Kyllä
- Korkeusprofiili: Kyllä
- Etäisyys määränpäähän: Kyllä
- Ilmanpaineen trendi-indikaattori: Kyllä
- Climbpro-korkeussuunnittelija: Kyllä
- Automaattinen nousu maastojuoksun aikana: Kyllä
- Pystynopeus: Kyllä
- Nousu/lasku yhteensä: Kyllä
- Tuleva korkeuskäyrä: Kyllä
- Esiladatut topografiset kartat: Kyllä
- Esiladatut tie- ja paikannuskartat: Kyllä
- Esiladatut hiihtokeskusten kartat: Kyllä
- Ladattavan kartan tuki: Kyllä
- Yhteensopiva Basecampin kanssa: Kyllä
- GPS-koordinaatit: Kyllä
- Sight 'n go: Kyllä
- Pinta-alamittaus: Kyllä (Connect IQ:n kautta)
- Metsästys-/kalastuskalenteri: Kyllä (Connect IQ:n kautta)
- Ennustettu reittipiste: Kyllä
- Tietoa auringosta ja kuusta: Kyllä (Connect IQ:n kautta)
- Xero-asennot: Kyllä
- Retkikunnan GPS-aktiivisuus: Kyllä
- Vuorovedet: Kyllä (Connect IQ:n kautta)

PYÖRÄILYTOIMINNOT
- Aika-/etäisyyshälytys (laukaisee hälytyksen, kun lähestyt asettamaasi tavoitetta): Kyllä
- Reitit (kilpailu aikaisempia toimintoja vastaan): Kyllä
- Garmin-pyöräilykartat (pyöräilyyn tarkoitettu reittikartta): Kyllä
- Mtb vaikeusaste ja -virtaus: Kyllä
- Saatavilla olevat pyöräilyprofiilit: Pyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily, triathlon
Pyöräilykierros ja suurin kierrosteho (tehoanturilla): Kyllä
- Kilpailu yhdellä aktiviteetilla: Kyllä
- Kynnysteho (ftp, toiminnallinen kynnysteho): Kyllä (yhteensopivien lisävarusteiden kanssa)
- Yhteensopiva rallin ja vektorin kanssa: Kyllä
- Tehomittariyhteensopiva (näyttää tehotiedot yhteensopivista kolmannen osapuolen ANT+ -aktivoiduista tehomittareista): Kyllä
- Edistynyt ralli-/vektorituki: Kyllä
- Yhteensopiva Varia vision™ kanssa (päähän kiinnitettävä näyttö): Kyllä
- Yhteensopiva Varia-tutkan kanssa (takatutka): Kyllä
- Yhteensopiva Varia-pyörävalaisimien kanssa: Kyllä
- Nopeus- ja poljinnopeusanturin tuki (anturilla): Kyllä

UINTITOIMINNOT
- Käytettävissä olevat uintiprofiilit: Uinti uima-altaassa, uinti ulkona, uinti/juoksu
- Matkamittaus avovesiuinnissa (matka, nopeus, vetojen määrä, vetonopeus, kalorinkulutus): Kyllä
- Matkamittaus uitaessa uima-altaassa (altaanmitalliset, matka, nopeus, vetojen määrä, vetonopeus, kalorinkulutus): Kyllä
- Vetotyypin rekisteröinti (vapaa, selkä, rinta, perhonen): Kyllä
- Harjoitusten kirjaaminen: Kyllä
- Peruslepoajanotto (alkaen 0): Kyllä
- "Toista" -lepoajastin: Kyllä
- Automaattinen lepotunnistus: Kyllä
- Aika- ja matkahälytykset: Kyllä
- Tempohälytykset (vain uima-allas): Kyllä
- Lähtölaskennan aloitus: Kyllä
- Uintiharjoittelu: Kyllä
- Tärkeä uintinopeus: Kyllä
- Rannesyke veden alla: Kyllä
- Syke (reaaliaikainen mittaus levossa, intervalli- ja harjoitustilastot levossa ja automaattinen sykemittauksen lataus uinnin jälkeen): Kyllä (HRM-Tri-, HRM-Swim ja HRM-Pro)

REITTIEN SEURANTATOIMINNOT
- Toe-to-toe challenge -sovellus: Kyllä (Connect IQ:n valinnainen Toe-to-Toe-haastesovellus)

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäUnisex
 • Sykkeen mittausKyllä
 • Akunkesto21 days
 • Wi-FiKyllä
 • Läpimitta47 mm
 • KokoL
 • BluetoothKyllä
 • KorkeusmittariKyllä, barometrinen
 • TärinähälytysKyllä
 • NavigointiKyllä
 • KaiutinEi
 • Älykkäät ilmoituksetKyllä
 • Rannekellon hihnaSilikoni
 • HengitysharjoituksetKyllä
 • Musiikin hallintaKyllä
 • Unen mittausKyllä
 • LähimaksuratkaisuKyllä
 • Treeni- ja palautumisopasKyllä
 • KompassiKyllä
 • Vesitiivis (ATM)10 ATM
 • KarttaKyllä
 • GLONASSKyllä
 • GalileoKyllä
 • GPSKyllä
 • KosketusnäyttöKyllä

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.