XXL logo
Kirjaudu sisään

Jopa -70% Helly Hansen, Kari Traa & Bula! Katso tarjoukset

TuotekuvaTuotekuvaTuotekuvaTuotekuvaTuotekuvaTuotekuvaTuotekuvaTuotekuva
Vain verkkokaupasta
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin*
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Ilmainen palautus ja vaihto
 • 365Hintalupaus ostohetkellä

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotTuotearvostelut

GarminEnduro 2, multisport-kello unisex

 • Käyttäjä: Unisex
 • Sykkeen mittaus: Kyllä
 • Akunkesto: 46 days
Kirjoita tuotearvostelu

949€

Harmaa-Enduro 2, multisport-kello unisex

Harmaa

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Muut ostivat myös

  Tuotekuvaus

  Ensiluokkainen GPS-multisportkello aurinkolatauksella. Kellossa on useita edistyneiltä multisport-toimintoja, terveystoimintoja ja urheilusovelluksia. Rannesykemittari. Naarmuuntumaton Power Sapphire™ -linssi. Integroitu multi-LED-taskulamppu. Älykkäät ilmoitukset. Garmin Pay™. Kosketusnäyttö ja paljon muuta. Halkaisija: 51 mm. Paino: 61 g.

  Garmin Enduro™ 2 on GPS-multisportkello, joka on suunniteltu äärimmäisyyksiin. Kellossa on aurinkolataus, joka takaa erittäin pitkän GPS-akun keston, ja sisäänrakennetut kartat, joiden avulla voit päihittää kilpailijasi. Kestävä ja kevyt muotoilu ei paina, ja UltraFit-rannekkeessa on turvallinen ja mukava istuvuus kaikkiin aktiviteetteihin. TopoActive-kartat ja hiihtokartat auttavat sinua pääsemään perille, ja joukko sisäänrakennettuja urheilusovelluksia sekä kestävyys- ja muita suorituskykymittareita auttavat sinua viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle.

  Tärkeimmät ominaisuudet:
  1,4 tuuman Power Sapphire™ -linssi kerää auringon voiman, mikä antaa akulle virtaa ja pidentää aikaa latauskertojen välillä

  - Automaattinen valintatila käyttää SatIQ-tekniikkaa™ määrittääkseen dynaamisesti GPS-tilan, jota tarvitaan akun käyttöiän maksimoimiseksi vaarantamatta sijaintitarkkuutta

  - Kestävä, kevyt malli ei paina, ja UltraFit-nailonrannekkeessa on turvallinen ja mukava istuvuus kaikkien aktiviteettien aikana

  - Navigointityökalujen avulla voit navigoida esiladattujen TopoActive-karttojen ja hiihtokarttojen avulla

  - Akun suorituskyky aurinkolatauksella: Jopa 46 päivää älykellotilassa ja jopa 150 tuntia GPS-tilassa (oletuksena koko päivän käyttö ja kolme tuntia päivässä ulkona 50 000 luksin olosuhteissa)

  - Kellossa on erittäin kirkas LED-taskulamppu, joten voit tarkkailla ympäristöäsi

  Laitteessa on perinteiset painikeohjaimet, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä, ja reagoiva kosketusnäyttöliittymä, joka mahdollistaa nopean ja kätevän pääsyn valintoihin. Enduro™ 2 -kellossa on Adventure Racing World Series -hyväksytty adventure racing -sovellus. Lisäksi voit valmistautua pitkiin juoksulenkkeihin edistyneillä ominaisuuksilla, kuten NextFork™-karttaopastuksella, korkeussäädetyllä vauhdilla ja automaattisella lepoajanotolla ultrajuoksuja varten. Erittäin kirkas LED-taskulamppu (kaksi kertaa voimakkaampi kuin GPS fenix® 7X -multisportkellossa) opastaa sinua myös pimeässä.

  Toiminnot:
  AKKU AURINKOKENNOLATAUKSELLA
  Saat jopa 34 päivän akunkeston älykellotilassa – ja toiset 12 päivää aurinkolatauksella2 – jotta saat keskeytymättömän kuvan terveydentilastasi ja kunnostasi, ja jopa 150 tuntia GPS-tilassa aurinkolatauksella1, jotta voit seurata suorituskykyäsi harjoituksissa ja kilpailuissa.

  SUUNNITELTU ÄÄRIMMÄISYYKSIIN
  Kestävässä, hienostuneessa ja kevyessä kellossa on suuri 1,4 tuuman näyttö aurinkolatauksella ja 51 mm:n kotelo, jossa on safiirilasilinssi. UltraFit-ranneke takaa pitkäkestoisen mukavuuden – myös ankarissa olosuhteissa.

  KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET
  Kellossasi on perinteiset painikkeet, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä, ja reagoiva uusi kosketusnäyttöliittymä, joka mahdollistaa valintojen ja ominaisuuksien nopean käytön.

  POLKUJUOKSUN MAKSIMAALINEN HAPENOTTOKYKY
  Maksimaalinen hapenottokyky -toiminto arvioi polkujuoksijoiden sydämen ja verisuoniston kunnon hyödyntämällä vaihtelevia polun ja maaston olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa juoksusuoritukseen.

  ULTRAJUOKSUSUORITUS
  Käytä ultrajuoksutoimintoa lepoajastimella ja kirjaa ruoka- ja juoma-asemilla viettämäsi aika.

  ADVENTURE RACING -SOVELLUS
  Tämän aktiivisuusprofiilin avulla voit nähdä sykkeesi, korkeutesi, ja osuutesi ajan ja muut mittauksesi kilpailun aikana. Se tallentaa GPS-tietoja tässä tilassa, mutta tietoja ei voi tarkastella seikkailukilpailusääntöjen mukaisesti. Yhteenvetonäytön avulla voit jopa vahvistaa loppuaikaisi kilpailukomitealle.

  CLIMBPRO-TOIMINTO
  ClimbPro-kiipeilysuunnittelun avulla voit tarkastella reaaliaikaista tietoa tämänhetkisistä ja tulevista nousuista, kuten kaltevuuden, etäisyyden ja korkeuden sekä laskuistasi ja tasaisista osuuksista.

  PACEPRO™-TEKNOLOGIA
  Ainutlaatuinen PacePro-toiminto, joka on ensimmäinen laatuaan, antaa korkeusprofiiliin pohjautuvaa tahtiohjausta juoksun aikana.

  KALTEVUUDEN MUKAAN KORJATTU VAUHTI
  Näe, miten tahtia kannattaa vaihdella maaston mukaan, jotta suoriudut suunnitellusti.

  VISUAALISEN KILPAILUENNUSTE
  Juoksuhistoriasi ja yleisen kuntosi perusteella tämä ominaisuus arvioi tahtisi haluamallesi matkalle. Trenditiedot osoittavat, miten harjoittelu vaikuttaa ajan myötä.

  LÄMPÖÖN JA KORKEUTEEN SOPEUTUMINEN
  Valmistaudu kaikkiin ympäristöihin. Kun kello on pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeesi, näet, miten kehosi selviytyy eri ympäristöissä lämpöön ja korkeuteen.

  SUORITUSKYKYMITTAUS
  Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, kuten juoksun dynamiikkaa, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautettua maksimaalista hapenottokykyä ja paljon muuta.

  AUTOMAATTINEN LEPOAJANOTTO
  Ultrajuoksusuorituksen aikana kellosi seuraa automaattisesti juoma-asemalla tai tarkastuspisteessä vietettyä aikaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia lenkin keskeyttämisestä.

  SISÄÄNRAKENNETUT URHEILUSOVELLUKSET
  Käytä esiladattuja toimintaprofiileja maasto- ja ratajuoksuun, uimiseen, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon, golfiin, surfaukseen, sisäkiipeilyyn ja muuhun.

  PALAUTUMISOHJAUS
  Jokaisen harjoituksen jälkeen palautumisaika ilmoittaa, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitukseen. Se ottaa huomioon jopa liikunnan voimakkuuden ja stressin, päivittäisen aktiivisuuden, unen ja muut tekijät.

  PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET
  Kun haluat treeniohjausta, joka ottaa huomioon kuntosi, saat nykyisen harjoittelusi kuormituksen tilaan perustuvia päivittäisiä juoksu- ja ajoehdotuksia.

  LASKETTELU
  Pysy ajan tasalla lumilajeissa. Tämä esiladattu profiili auttaa erottamaan laskettelun ja kiipeämisen. Se näyttää joko nousuun tai laskuun liittyvät tilastot.

  MURTOMAAHIIHDON TILASTOT
  Kun laite on yhdistetty HRM-Pro-sykevyöhön™ (myydään erikseen), se voi antaa sinulle tietoja maastohiihdon todellisesta kuormituksesta.

  SURFFAUSTOIMINNOT
  Valmistaudu surffaamaan aalloilla. Tämä kello on yhteensopiva Surfline Sessionsin™ kanssa, joka luo videon jokaisesta aallosta, kun surffaat Surfline®-kameran edessä3. Surfline Sessions -tilauksella voit katsella suorituksiasi videolta myöhemmin.

  SYKEVAIHTELUN TILA
  Saat paremman yleiskuvan terveydentilastasi, harjoittelustasi ja palautumisestasi sykevaihtelusi avulla nukkuessasi Firstbeat Analytics™ -osastomme kehittämän teknologian avulla.

  TREENITILA
  Käyttämällä uusia indikaattoreita, kuten sykevälivaihtelun tilaa, viimeaikaista harjoitushistoriaa ja suorituskykyä, saat helposti käsityksen ponnistuksestasi.

  MAASTOPYÖRÄILYN DYNAMIIKKA
  Seuraa kunkin maastopyöräretken yksityiskohtaisia tietoja sekä vaikeusasteen- ja sujuvuuden mittauksia, joissa arvioidaan, kuinka vaikea lenkki on ja kuinka sujuvasti pääset alas, saadaksesi pistemäärän, jota voit sitten yrittää parantaa seuraavalla kerralla.

  ERITTÄIN KIRKAS TASKULAMPPU
  Sisäänrakennettu ja erittäin kirkas monen LED-lampun taskulamppu (kaksi kertaa kirkkaampi kuin GPS fenix® 7X -multisportkello) opastaa sinua pimeässä. Lampussa on kirkas, tasainen joko punainen tai valkoisen valonsäde.

  SATIQ™-TEKNIIKKA
  SatIQ-tekniikalla toimiva monikaistainen GNSS varmistaa parhaan paikannustarkkuuden kaikkialla ja optimoi samalla laitteesi akun keston.

  NEXTFORK™-KARTTAOPAS
  Näyttää matkan etäisyys seuraavaan polun risteykseen sekä seuraavan polun nimen.

  UP AHEAD
  Saat tiedot edessä olevista valituista POI-tarkastuspisteistä. Näet suorituskykytilastot, väliajat ja matkan/korkeuden – sekä yhteenvedon tulevista keskeisistä polkupisteistä.

  ABC-ANTURIT
  Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, mukaan lukien korkeusmittari, säätä tarkkaileva ilmanapainemittari ja 3-akselinen sähköinen kompassi.

  SKIVIEW™-KARTTA
  Laske esiladattujen SkiView-karttojen avulla ja näe yli 2 000 kansainvälisen hiihtokeskuksen rinteiden nimet ja vaikeusasteet.

  KANSAINVÄLISET TOPO-KARTAT
  Esiladatut TopoActive Europe -kartat ja useita karttoja eri puolilta maailmaa pitävät sinut reitillä. Käytä sisäänrakennettua Wi-Fi®-yhteyttä karttojen ja ohjelmistojen päivittämiseen helposti ilman tietokonetta.

  RANNESYKEMITTARI
  Optinen sykemittaustekniikka4 arvioi suorituksesi tehoa ja sykevaihtelua stressitasosi laskemiseksi. Se seuraa sykettä myös veden alla ilman sykevyötä.

  PULSSIOKSIMETRIANTURI
  Pulssioksimetria5 käytetään mittaamaan, kuinka hyvin kehosi käyttää happea. Tätä voidaan käyttää korkeuteen sopeutumisen arviointiin ja unen seurantaan.

  HEALTH SNAPSHOT™ -TOIMINTO
  Kirjaa 2 minuutin treeni tallentaaksesi tärkeitä tilastoja, kuten sykettä, sykevaihtelua, pulssioksimetriaa, hengitystä ja stressiä. Tämän jälkeen voit jakaa nämä tilastot luomalla raportin yhteensopivan älypuhelimen Garmin Connect ™ -sovelluksen kautta.

  BODY BATTERY™-ENERGIANMITTAUS
  Optimoi kehosi energiavarat sykevaihteluiden, stressin, unen ja muiden tietojen avulla, jotka mittaavat, milloin olet valmis olemaan aktiivinen tai milloin sinun on levättävä.

  UNIPISTEET JA UNEN SEURANTA
  Saat täydellisen yleiskuvan unesi vaiheista – niin kevyestä, syvästä kuin REM-unesta. Näytä kaikki erillisessä widgetissä, joka sisältää unipisteesi ja muita tietoja.

  HENGITYKSEN SEURANTA
  Katso, miten hengität koko päivän nukkuessasi sekä hengitysharjoituksissa ja joogaharjoituksissa.

  NESTEYTYKSEN SEURANTA
  Kirjaa päivittäinen nesteen saanti, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä. Kun automaattinen tavoite on aktivoitu, näet jopa arvioidun hien menetyksen suorituksen jälkeen, ja tavoitteesi muuttuu sen mukaan.

  ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
  Vastaanota sähköpostiviestejä, tekstiviestejä ja ilmoituksia kelloosi, kun se on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.

  MUSIIKKISOVELLUKSET
  Lataa kappaleita ja soittolistoja Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tileiltäsi (saattaa edellyttää tilausta). Käytä langattomia kuulokkeita (ei sisälly toimitukseen) kuunnellaksesi ilman puhelinta.

  LÄHIMAKSU GARMIN PAYLLA™
  Ohita jonot Garmin Paylla helposti. Etsi lähimaksuja tukevat pankit täältä.

  TURVALLISUUS- JA PAIKANNUSTOIMINNOT
  Kun kello ja puhelin on pariliitetty, sisäänrakennettua tapahtumien tunnistustoimintoa6 voidaan käyttää manuaalisen tai automaattisen viestin lähettämiseen reaaliaikaisesta sijainnistasi tiettyjen ulkoiluaktiviteettien aikana.

  CONNECT IQ™-MYYMÄLÄ
  Lataa mukautettuja kellotauluja, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia ja widgettejä Connect IQ -kaupasta yhteensopivalla älypuhelimella.

  Tuotetiedot:
  - Käyttö: Urheilu, vapaa-aika
  - Käyttäjäryhmä: Aikuiset, unisex

  YLEISTÄ
  - Materiaali, kellolasi: Power Sapphire™
  - Materiaali, kellon kotelo/runko: Titaani, joka on päällystetty timantin kaltaisella hiilellä (DLC)
  - Materiaali, takakansi: Kuituvahvistettu polymeeri, takakansi titaania
  - Yhteensopivuus Quicfit™-kelloremmin kanssa: Kyllä (26 mm)
  - Rannekkeen materiaali: Erittäin kevyt elastinen nailon, jossa koukku ja lenkki sekä quickfit 26 silikonihihna mukana
  - Koko, l x p x k: 51 x 51 x 15,6 mm
  - Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on seuraava: Quickfit 26 silikonihihna: 127-210 mm, ultrafit (26 mm) nailonhihna: 110-220 mm
  - Värinäyttö: Kyllä
  Näytön koko, l x k: halkaisija 35,56 mm (1,4 tuumaa)
  - Näytön tarkkuus, l x k: 280 x 280 pikseliä
  - Näyttö: Luettavissa auringonvalossa, transflektiivinen mip (muisti kuvapisteissä)
  - Paino: 61 grammaa (vain runko: 55 g)
  - Älykellon akun käyttöaika: Jopa 34 päivää / 46 päivää aurinkoenergialla Vain GPS: jopa 110 tuntia / 150 tuntia aurinkoenergialla. Retkikunnan GPS-toiminta: jopa 77 päivää / 172 päivää aurinkolatauksella. Aurinkolataus, koko päivän käyttö, josta kolme tuntia päivässä ulkona 50 000 luksin olosuhteissa. Aurinkolataus, olettaen, että käyttö on suhteessa 50 000 luksia
  - Vesitiiviys: 10 ATM
  - Muisti/historiatiedot: 32 GB
  - Yhteys: Bluetooth®, ant+® og WI-FI
  - Aurinkokennolataus: Kyllä
  - ABC-anturit: Kyllä
  - Edistynyt unen mittaus: Kyllä
  - Garmin pay™(lähimaksu): Kyllä
  - Sykemittaus ranteesta: Kyllä
  - Kosketusnäyttö ja painikkeet: Kyllä
  - Sisäänrakennettu taskulamppu: Kyllä
  - Musiikki: Kyllä
  - Esiladattu kartta: Kyllä
  - GPS monikaistaisella taajuudella: Kyllä
  - Up ahead: Kyllä
  - Reaaliaikainen asetusten synkronointi: Kyllä
  - Nextfork: Kyllä
  - Automaattinen lepoajanotto: Kyllä

  Tekniset tiedot

  • Käyttäjä: Unisex
  • Sykkeen mittaus: Kyllä
  • Akunkesto: 46 days
  • Wi-Fi: Kyllä
  • Läpimitta: 51 mm
  • Koko: L
  • Bluetooth: Kyllä
  • Tärinähälytys: Kyllä
  • Navigointi: Kyllä
  • Kaiutin: Ei
  • Älykkäät ilmoitukset: Kyllä
  • Rannekellon hihna: Kangas
  • Hengitysharjoitukset: Kyllä
  • Musiikin hallinta: Kyllä
  • Unen mittaus: Kyllä
  • Lähimaksuratkaisu: Kyllä
  • Treeni- ja palautumisopas: Kyllä
  • Kompassi: Kyllä
  • Vesitiivis (ATM): 10 ATM
  • Kartta: Kyllä
  • GLONASS: Kyllä
  • Galileo: Kyllä
  • GPS: Kyllä
  • Kosketusnäyttö: Kyllä

  Samankaltaisia tuotteita

   Tuotearvostelut

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.
   Kerro meille mielipiteesi tuotteesta. Palaute on äärimmäisen arvokasta, ja auttaa meitä parantamaan toimintaamme tulevaisuudessa.