Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

Edge 820, GPS-paikannuksella varustettu polkupyörätietokone, Harmaa

379€
Väri: BLACK
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

Edge 820:ssä on tarvittavat toiminnot, kun haluat ajaa nopeammin tai pidemmälle tai harjoitella kilpailuja varten. Kevyt ja kompakti, GPS-paikannus. Paino 67,7 g.

GROUP TRACK
Jos olet erkaantunut ryhmästäsi, et silti tunne oloasi yksinäiseksi. GroupTrack-toiminnolla voit yhdistää laitteen Garmin Connect™ -sovelluksen avulla ja seurata muiden ajokavereittesi matkaa. He myös tietävät sinun sijaintisi. GroupTrack pystyy seuraamaan jopa 50:tä ajajaa. Toiminto on täysin uusi, ja se tarjoaa paremman kuvan ajotilanteesta.

KOSKETUSNÄYTTÖ
Pienikokoinen Edge 820 pursuaa hyödyllisiä toimintoja. Siinä on suuriresoluutioinen kosketusnäyttö, ja ympäröivän valon anturi säätää näytön valotehoa automaattisesti ja helpottaa näytön sisällön näkemistä. Kapasitiivista kosketusnäyttöä voi käyttää myös märillä käsillä ja käsineet kädessä.

EDISTYNEET TIEDOT
Edge 820 on yhteensopiva ANT+®-antureiden kanssa. Anturit mittaavat muun muassa nopeutta, poljinnopeutta ja sykettä. Edge 820 on lisäksi yhteensopiva ANT+-tehomittarien kanssa, mukaan lukien Vector™-sarja. Vector on Garminin ainutlaatuinen, polkimiin asennettava tehomittari, joka mittaa yhteistehon, vasemman ja oikean tasapainon sekä poljinnopeuden. Se tuottaa entistä enemmän tietoa suorituksesta. Voit tallentaa pyöräilyn dynamiikkatietoja ja saada paremman käsityksen kunnostasi, kuten kohdan, jossa polkimeen kohdistuu eniten voimaa, ja voimankäytön poljinkierroksen aikana. Laite toimii myös yhdessä sähköisten ANT+-vaihdejärjestelmien ja ANT+-harjoitusvastusten kanssa.

Sykevyön avulla saat erilaisia fysiologisia tietoja. Näet maksimaalisen hapenottokykysi pyöräillessä sekä palautumisohjauksen, joka analysoi tietosi ja kertoo, kuinka pitkään sinun pitäisi odottaa ennen uutta kovaa harjoitusta. Tämä tunnistimien, lisävarusteiden, pyörätietokoneen ja ajonjälkeisen analyysin järjestelmä Garmin Connect -yhteisössä auttaa sinua seuraamaan suorituksiasi ajosta toiseen. Voit seurata elimistösi suorituskykyä lenkistä toiseen.

NAVIGOINTI ESILADATUN GARMININ PYÖRÄILYKARTAN AVULLA
Käännöskohtainen GPS-navigointi ohjaa sinua tiellä ja maastossa. Garminin pyöräilykartassa on reititystä tukevia teitä ja pyöräilyreittejä, korkeustietoja, kohdepisteitä ja osoitehaku. Voit jopa käyttää kiertomatkan reititystä ja antaa Edge 820 -laitteen valita pyöräilyyn sopivan reitin sen mukaan, kuinka pitkälle haluat ajaa.

VARIA-YHTEENSOPIVUUS
Edge 820:ssä on tapahtumatunnistus, joka käyttää syke- ja watti-/tehomittausta ja integroitua kiihtyvyysmittaria. Jos joudut vaikeuksiin Edge 820 pystyy myös lähettämään sijaintisi hätäyhteyshenkilölle. Edge 820 auttaa onnettomuuksien välttämisessä ja on yhteensopiva monien Garmin Varia™ -pyöräilytuotteiden kanssa. Näitä ovat esimerkiksi pyöräilytutka ja älykkäät pyöränvalot, jotka parantavat tietoisuutta ympäristöstä. Edge 820 -laitteen pariliittäminen näihin pyöränvaloihin tai lähestyvän liikenteen havaitsevaan tutkaan auttavat sinua näkemään ja näkymään paremmin.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Voit mukauttaa Edge 820:tä haluamallasi tavalla ladattavien tietokenttien ja sovellusten avulla. Connect IQ -kaupassa näet, mitä on saatavilla, ja voit tehdä Edge 820 -laitteesta omanlaisesi. Puhelimeen yhdistetty Edge 820 GPS -pyörätietokone auttaa sinua pitämään yhteyttä muuhun maailmaan älykkäillä ilmoituksilla, reaaliaikaisella jäljityksellä, yhteisösivustoissa jakamisella ja automaattisilla latauksilla Garmin Connect -kuntoiluyhteisöön.

GPS JA GLONASS
Edge 820 on yhteensopiva GPS- ja GLONASS-satelliittien kanssa, jotka paikantavat sijaintisi nopeasti ja tarkasti, vaikka ajaisit syvällä metsässä tai vaativassa maastossa.

Tuotetiedot:
- Mitat: 73 x 49 x 21 mm
- Näytön koko: 58,4 mm, 2,3 tuumaa
- Kosketusnäyttö: Kyllä. Näyttöä voi käyttää myös käsineet kädessä ja märkänä
- Näytön tarkkuus: 200 x 265 pikseliä
- Vesitiiviys: IPX7
- Akun kesto: maks. 15 tuntia GPS-tilassa. Jopa 24 tuntia UltraTrac-tilassa
- GPS: Kyllä
- GLONASS: Kyllä
- Barometrinen korkeusmittari: Kyllä
- Paino: 67,7 g

Muita yksityiskohtia:
- Kevyt ja pienikokoinen
- Edistyksellinen suorituskyvyn seuranta, mukaan lukien maksimaalinen hapenottokyky, palautumisohjaus, Strava live -segmentit, FTP, suoritustaso ja edistyneet pyöräilyn dynamiikkatiedot
- Sisäänrakennettu tapahtumatunnistus, yhteensopivuus pyöräilyvarusteiden, kuten Varia Vision™ -tuotteiden ja älykkäiden Varia™-pyöränvalojen ja takatutkan kanssa
- Pyöräkohtainen navigointi, esiladattu Garminin pyöräilykartta käännöskohtaista navigointia varten
- Osa toiminnoista on käytettävissä vain, kun Edge 820 on liitetty yhteensopivaan älypuhelimeen
Näytä lisää
Takaisin ylös