Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

Edge 520 Plus, pyörätietokone

289€
Väri: STD
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

Laadukas ajotietokone, jossa on ANT+, navigointi, kartat, värinäyttö ja sovelluksia (mm. Strava, Best Bike Split, Cycle Map). Paino 62,5 grammaa.

Edge 520 Plus tukee entistä älykkäämpää harjoittelua ja auttaa löytämään uusia pyöräilyreittejä. Pyörätietokoneessa on valmiina Garminin pyöräilykartta (Garmin Cycle Map). Navigointiohjeet ovat yksityiskohtaiset ja Edge 520 Plus jopa varoittaa edessä olevista jyrkistä mutkista. Jos matkalla haluat poiketa reitiltä, navigointiohjelma opastaa takaisin valitulle reitille. Se myös opastaa takaisin lähtöpaikkaan, jos päätät keskeyttää.

VIESTIT
Valmiiksi ohjelmoitujen lyhyiden ajoviestien lähettäminen ryhmän muille pyöräilijöille hoituu kätevästi kesken ajoa. Viesti lähtee painalluksella kaikkiin ennalta pariliitettyihin laitteisiin. Esimerkiksi voit viestittää, että saat muut kiinni muutaman minuutin kuluttua tai että he voivat jatkaa ilman sinua. Jos tarvitset apua tai rengas puhkeaa voit lähettää viestin GropTrack-toiminnon avulla, jolloin he näkevät sijaintisi.

EDISTYKSELLINEN SUORITUSKYVYN SEURANTA
Edge 520 Plus tukee ANT+®-antureita, esimerkiksi nopeus-, poljinnopeus- ja sykeantureita. Ajotietokoneen kanssa voi myös käyttää ANT+-tehomittareita kuten Vector 3 -mittaria (myydään erikseen). Dynamiikkatietojen rekisteröinti näyttää missä kohdin polkimeen kohdistuu eniten voimaa sekä miten voimankäyttö jakaantuu koko poljinkierroksen aikana.

SYKEMITTAUS
Sykevyön avulla (ostetaan erikseen) keräät monipuolista kuntoon ja palautumiseen liittyvää dataa. Sykevyön avulla selviää esimerkiksi yksilöity palautumiseen varattava aika.

HELPPO YKSILÖIDÄ
Edge 520 Plus -pyörätietokonetta voi yksilöidä maksuttomilla sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä, jotka voi ladata Connect IQ -verkkokaupasta. AccuWeather Minute Caste antaa säätietoja ja Xertin MPA-and-Power -sovellus antaa palautetta heti, jos ylität voimavarasi. Määrität itse mitkä tilastot haluat pitää näytössä näkyvillä.

TURVALLISUUS AJOSSA
Edge 520 Plus -tietokoneen kanssa voi käyttää Varia-sarjan pyöräilyturvallisuutta lisääviä tuotteita kuten takatutkaa ja älykkäitä pyöränvaloja. Ne pariliitettään Edge-tietokoneeseen. Auton lähestyessä takaa saat hälytyksen suoraan näyttöön. Takaa tulevat autot myös näkevät pyörän takavalot. LiveTrack on toiminto, jonka avulla ystävät ja perheenjäsenet voivat seurata ajoasi. Group Track -toiminnolla voit seurata ajokavereitasi ja he sinua. Sisäänrakennettu tapahtumatunnistus lähettää automaattisesti sijaintisi hätäyhteyshenkilöllle, jos tarvitset apua.

STRAVA LIVE
Garmin ja Strava tarjoavat runsaasti monipuolisia harjoitteluvaihtoehtoja. Esimerkiksi voit kilpailla virtuaalisesti omia ennätyksiäsi tai muita Stravaa käyttäviä vastaan, saat hälytykset ajo-osuuden alussa ja lopussa. Näet miten suorituksesi vertautuu edelliseen ennätykseesi, viimeisimpiin suorituksiisi tai muiden ennätyksiin. Edge 250 Plus -tietokoneessa on valmiiksi esiohjelmoituna Strava Routes -sovellus. Sovelluksen avulla Strava-ohjelmassa (omalla tietokoneella) luodut reitit on helppo siirtää langattomasti Edge-tietokoneelle.

ILMAINEN STRAVA PREMIUM -KOKEILUJAKSO Kun hankit Edge 520 Plus -laitteen, saat 60 päivän Strava Premium -kokeilujakson. Stravan valtavasta tietokannasta voi kotona rauhassa luoda mielenkiintoisa reittejä ja siirtää ne Edge 520 Plus -laitteeseen.

BEST BIKE SPLIT -TEHONKÄYTTÖTYÖKALU
Valmiiksi asennettu Best Bike Split -sovellus mittaa painon, tehon ja vastuksen sekä mahdollistaa niiden hienosäädön siten, että kisapäivänä tehonkäyttö on optimi. Best Bike Splite Race Sync -sovelluksen tehonkäyttösuunnitelman avulla parhaimmat henkilökohtaiset tulokset on mahdollista saavuttaa. Kun yhdistät Best Bike Split -tilisi Edge 520 Plus -laitteeseen, kaikki nykyiset kilpailuohjelmasi ovat suoraan käytettävissäsi.

TRAINING PEAKS TEKEE SUUNNITELMISTA TOTTA
TrainingPeaks Connect IQ on henkilökohtainen valmentajasi, joka opastaa sinut läpi harjoitteluohjelmasi. Saat reaaliaikaista palautetta ja harjoittelet oikealla teholla ja intervallikestoilla joka kerta. Sovellus on valmiina Edge 520 Plus -laitteessa. Synkkaamalla harjoittelutulokset voi nopeasti siirtää takaisin TrainigPeaks-ohjelmaan tarkempaa analysointia varten. TrainingPeaks-tilin luominen on maksutonta.

TRAILFORKS-SOVELLUS
Trailforks-sovelluksella voit ladata polkukarttoja, joita voit käyttää offline-tilassa ajaessasi. Saatavilla on yli 80 maan polkureittejä. Kartoissa on esimerkiksi topografiset tiedot, kohdepisteet, heatmap-karttaominaisuudet, polkuolosuhteet, valokuvia, ja videoita. Kun pyöräilet entuudestaan tuntemattomalla alueella voit tarkasti suunnitella ajomatkan, tutustua uusiin reitteihin ja täydentää ajokokemustasi. Garmin Edge tukee nyt myös maastopyöräilyn Trailfork-sovellusta.

Tuotetiedot:
- Näytön koko: 2,3’’
- Näyttö: Värinäyttö
- Näytön tarkkuus: 200 x 265 pikseliä?
- Koko: 49 x 73 x 21?
- Pariston kesto: 15 tuntia
- Vedenpitävyysluokitus IPX7
- Paino: 62,5

Muut yksityiskohdat:
- Seuraa FTP (Functional Threshold Power) -tasoa ja pyöräilyn dynamiikkatietoja, kun käytetään Vector™-tehomittareita

Näytä lisää
Takaisin ylös