Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Garmin

Edge 130, pyörätietokone

189€
Väri: STD
Koko:
STD
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

Tuotetiedot

With/without GPS: GPS-toiminto 

Kompakti pyörätietokone, jossa GPS, Glonass, Galileo ja navigointi. Käyttäjäystävällinen laite seuraa tilastoja ja pitää yhteyttä muihin. Paino 33 g.

Edge 130 on täydellinen niin metsässä, maanteillä kuin kaupunkien kaduilla. Kompaktissa, kevyessä laitteessa on 1,8-tuumainen näyttö, jonka terävä kuva on luettavissa myös suorassa auringonvalossa. Laitteen viisipainikkeinen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja näyttöön voi määrittää enintään kahdeksan tietokenttää kuhunkin näyttöön. Edge 130 sisältää runsaasti lisätoimintoja, ja sen akku riittää yhdellä latauksella jopa 15 tunniksi.

Edge 130 sisältää kaiken tarvittavan navigointiin sekä sisäisen korkeusmittarin, joka seuraa, miten pitkälle, miten nopeasti ja miten korkealla olet ajanut. Suunnittele ja lataa reittejä Garmin Connectin Course Creator -reitinsuunnittelutyökalulla. Edge 130 opastaa helppolukuisilla reitti- ja käännöskehotteilla. Sen avulla voit myös palata lähtöpaikkaan.

Yhteensopiva Garmin Varia -tuotteiden kanssa, mukaan lukien takatutka ja älykkäät pyöränvalot. Pariliittämällä näitä laitteita Edge-pyörätietokoneeseen saat hälytykset lähestyvistä autoista suoraan Edge-laitteen näyttöön ja parannat näkyvyyttäsi autoilijoille. Edge 130 -laitteen LiveTrack-toiminnon avulla kaverisi ja perheenjäsenesi voivat lisäksi seurata sijaintiasi reaaliaikaisesti. Jos joudut ajaessasi vaikeuksiin, Assistance-toiminto lähettää nopeasti nykyisen sijaintisi valituille yhteyshenkilöille, jotta he löytävät sinut.

Edge 130 on vankka laite, joka on suunniteltu tehostamaan suorituskykyäsi. Laite tukee tehomittareita, joilla näet, miten paljon tehoa tuotat pyöräillessäsi. Voit myös haastaa itseäsi kilpailemalla reaaliaikaisesti Garmin- ja Strava Live -osuuksia vastaan.

Tekstiviestit näkyvät näytössä, jotta näet ne yhdellä silmäyksellä ja voit jatkaa ajoa. Pysy ajan tasalla säästä ja säävaroituksista sääsivun avulla. Pariliittämällä Edge 130 -laitteen yhteensopivaan Edge-kaukosäätimeen voit käynnistää ja pysäyttää ajanoton, vaihtaa sivua tai merkitä kierroksia irrottamatta käsiä ohjaustangosta.

Edge 130 voi ladata ajot automaattisesti Garmin Connect -verkkoyhteisöön. Voit mukauttaa laitetta lataamalla Connect IQ™ -kaupasta määritettäviä tietokenttiä, kuten GU Fuel Reminder tai Strava Su_er Score.

Tuotetiedot
- Reitit: 15 kpl
- Reittipisteet: 100 kpl
- Koko: 4,1 x 6,3 x 1,6
- Näytön koko: 1,8" - Näytön tarkkuus: 303 x 230 kuvapistettä
- Akunkesto: Enintään 15 tuntia
- Paino: 33 g
Näytä lisää
Takaisin ylös