Alpha 100 m/T5 Mini, koiranpaikannin, STD

599€

Tuotekuvausarrow down icon
Kirkas kosketusnäyttö, jota voi käyttää käsineet kädessä. Seuraa enintään 20 koiraa T5 mini/Alpha -laitteella, jonka päivitysväli on 2,5 sekuntia. Lähetä tekstiviestejä muille Alpha-laitteille VHF-antennin kautta.

Alpha 100 sisältää uusia toimintoja koiran parempaan hallintaan. Helppokäyttöisellä Alpha-laitteella voit seurata koiria maastossa enintään 6,5 kilometrin päästä, ja niiden tarkka sijainti päivittyy 2,5 sekunnin välein. Alpha-laitteella voit nyt seurata myös metsästyskumppaneitasi ja lähettää esimääritettyjä viestejä heidän Alpha-laitteisiinsa. Voit tarkkailla kunkin koiran nopeutta, etäisyyttä ja kulkusuuntaa. Lisäksi näet koiran tilan, kuten että koira juoksee, istuu tai seisoo riistaa.

Käyttämällä useita Alpha 100 -käsilaitteita ja T 5 -koiralaitteita voit osoittaa enintään 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suuressa, käsinekäyttöön sopivassa kosketusnäytössä. Alpha 100 -laitteeseen on esiladattu Euroopan virkistyskartta. Suositeltu lisäosa on yksityiskohtainen TOPO-kartta alueelta, jolla metsästät. Geoaitojen avulla voit luoda rajoitettuja alueita ja määrittää hälytyksiä kuulumaan, jos koira poistuu tietyltä alueelta tai saapuu sille. Jos koira lähestyy tietä, voit etäsytyttää T 5 Mini -koiralaitteen kirkkaan LED-valon, joka parantaa koiran näkyvyyttä. Pelastustilassa päivitysväliä pidennetään automaattisesti joka toiseen minuuttiin, kun akussa on virtaa jäljellä alle 25 %. Siten saat vielä 12 tuntia aikaa eksyneen koiran löytämiseen.

Alpha-laitteella voit lähettää esimääritettyjä viestejä muihin Alpha-laitteisiin. Voit myös lähettää kaikkiin yhteydessä oleviin Alpha-laitteisiin hälytyksen ja sijaintitietosi, jotta muut ryhmän jäsenet pystyvät tulemaan heti luoksesi. Alpha-laitteella voit myös pitää yhteyttä koiraan lähettämällä ääni- ja värinäsignaaleja T 5 Mini -koiralaitteeseen. Siten voit etähallita hyvin koulutettuja koiria. Voit parantaa T 5 Mini -laitteen akunkestoa muuttamalla koiralaitteen päivitystahtia. Se tehdään Alpha-käsilaitteella.

Alpha 100 ja Astro 320 toimivat T 5 mini -koiralaitteen kanssa kumpikin erikseen. Käyttäjä EI voi seurata T 5 Mini -koiralaitetta Alpha 100 -laitteella ja Astro 320 -laitteella samanaikaisesti. Alpha 100 EI ole yhteensopiva mallin DC 50 kanssa.

Tuotetiedot:
- Käsinekäyttöön sopiva kosketusnäyttö
- Euroopan virkistyskartta
- Koiran seuranta enintään 6,5 km:n päästä
- T 5 Mini on 30 % pienempi ja 25 % kevyempi kuin tavallinen T 5 -koiralaite
- Anna käskyjä ääni- ja värinäsignaaleilla
- Pelastustila, kun akussa on vähän virtaa jäljellä
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.