Alpha 100 m/T5 Mini, koiranpaikannin, STD

639€

Tuotekuvausarrow down icon
Kirkas kosketusnäyttö, jota voi käyttää käsineet kädessä. Seuraa enintään 20 koiraa T5 mini/Alpha -laitteella, jonka päivitysväli on 2,5 sekuntia. Lähetä tekstiviestejä muille Alpha-laitteille VHF-antennin kautta.

Alpha 100 sisältää uusia toimintoja koiran parempaan hallintaan. Helppokäyttöisellä Alpha-laitteella voit seurata koiria maastossa enintään 6,5 kilometrin päästä, ja niiden tarkka sijainti päivittyy 2,5 sekunnin välein. Alpha-laitteella voit nyt seurata myös metsästyskumppaneitasi ja lähettää esimääritettyjä viestejä heidän Alpha-laitteisiinsa. Voit tarkkailla kunkin koiran nopeutta, etäisyyttä ja kulkusuuntaa. Lisäksi näet koiran tilan, kuten että koira juoksee, istuu tai seisoo riistaa.

Käyttämällä useita Alpha 100 -käsilaitteita ja T 5 -koiralaitteita voit osoittaa enintään 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suuressa, käsinekäyttöön sopivassa kosketusnäytössä. Alpha 100 -laitteeseen on esiladattu Euroopan virkistyskartta. Suositeltu lisäosa on yksityiskohtainen TOPO-kartta alueelta, jolla metsästät. Geoaitojen avulla voit luoda rajoitettuja alueita ja määrittää hälytyksiä kuulumaan, jos koira poistuu tietyltä alueelta tai saapuu sille. Jos koira lähestyy tietä, voit etäsytyttää T 5 Mini -koiralaitteen kirkkaan LED-valon, joka parantaa koiran näkyvyyttä. Pelastustilassa päivitysväliä pidennetään automaattisesti joka toiseen minuuttiin, kun akussa on virtaa jäljellä alle 25 %. Siten saat vielä 12 tuntia aikaa eksyneen koiran löytämiseen.

Alpha-laitteella voit lähettää esimääritettyjä viestejä muihin Alpha-laitteisiin. Voit myös lähettää kaikkiin yhteydessä oleviin Alpha-laitteisiin hälytyksen ja sijaintitietosi, jotta muut ryhmän jäsenet pystyvät tulemaan heti luoksesi. Alpha-laitteella voit myös pitää yhteyttä koiraan lähettämällä ääni- ja värinäsignaaleja T 5 Mini -koiralaitteeseen. Siten voit etähallita hyvin koulutettuja koiria. Voit parantaa T 5 Mini -laitteen akunkestoa muuttamalla koiralaitteen päivitystahtia. Se tehdään Alpha-käsilaitteella.

Alpha 100 ja Astro 320 toimivat T 5 mini -koiralaitteen kanssa kumpikin erikseen. Käyttäjä EI voi seurata T 5 Mini -koiralaitetta Alpha 100 -laitteella ja Astro 320 -laitteella samanaikaisesti. Alpha 100 EI ole yhteensopiva mallin DC 50 kanssa.

Tuotetiedot:
- Käsinekäyttöön sopiva kosketusnäyttö
- Euroopan virkistyskartta
- Koiran seuranta enintään 6,5 km:n päästä
- T 5 Mini on 30 % pienempi ja 25 % kevyempi kuin tavallinen T 5 -koiralaite
- Anna käskyjä ääni- ja värinäsignaaleilla
- Pelastustila, kun akussa on vähän virtaa jäljellä
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä